Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Net anlasilir olan "anne"
Onun dışındakileri kendi anliyordur sanirim :)
Konusmamasini aslinda hic onemsemiyorum.
Bir bebek 1 tane bile kelime kullaniyorsa korkmayin o bebek illaki konusacaktir demisti bi dr. Ben konuşuyorum bol bol. O dinliyor simdilik :) istedigi seylere parmagimi tutup götürüyor ve isaret ediyor. 3-4 yasina kadar acilacagina inaniyorum

Konuşur er yada geç, bi akrabanın çocuğu 4 yaşında konuşmaya başladı şimdi şakıyor maşallah hiç bir sıkıntısı yok :) her çocuğun gelişimi farklı, karşılaştırmamak lazım ama anne yüreği ister istemez yapıyor

Ovuslasyon testinde sonunda koyu cizgiyi gordum az evvel, bugunu degerlendirdik,bir de yarin aksami degerlendiririz insallah olur bu kez

Ovuslasyon testinde sonunda koyu cizgiyi gordum az evvel, bugunu degerlendirdik,bir de yarin aksami degerlendiririz insallah olur bu kez
Bak görmüyorum diyip duruyordun:))
Yarın akşama bırakmadan gündüz değerlendirebilsen daha iyi olur:)))

Bir de biraz yatar pozisyonda kal, belinin altına da yastık koy.
Spermler daha kolay ulaşsın.

Bak görmüyorum diyip duruyordun:))
Yarın akşama bırakmadan gündüz değerlendirebilsen daha iyi olur:)))

Bir de biraz yatar pozisyonda kal, belinin altına da yastık koy.
Spermler daha kolay ulaşsın.
Annemler hacca gidecek nasipse yarin,ondan sonra aksama ancak olabilir ay bi rahatladim ben yumurtlamiyorum diye soylenip duruyordum,insallah bu ay cift hepimiz mutlu haberler verebiliriz ya heveslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…