İnşallah canım..Rabbim banada nasip eder inşaallah tez zamanda bebiş ..
İnşllahhhHadi bakalım inşallah aynı ay hamile kalalım hatta bu ay :)
İnşallah sana ve isteyen herkese nasip eder RabbimRabbim banada nasip eder inşaallah tez zamanda bebiş ..
İnşaallah sağlıklı sıhhatli kucagimiza alırız rabbim isteyen herkese versin inşallahİnşallah canım..
Aminİnşallah sana ve isteyen herkese nasip eder Rabbim
Net anlasilir olan "anne"Hiç mi iletişim kurmuyo bahar yoksa belli kelimeleri söylüyor da cümle mi kurmuyo benim kızım da ağustos da iki yaşında olcak anne baba mama gibi 15 tane falan kelime söylüyor dur ama cümle kurmuyo o yüzden soruyorum canım
Konuşur er yada geç, bi akrabanın çocuğu 4 yaşında konuşmaya başladı şimdi şakıyor maşallah hiç bir sıkıntısı yok :) her çocuğun gelişimi farklı, karşılaştırmamak lazım ama anne yüreği ister istemez yapıyorNet anlasilir olan "anne"
Onun dışındakileri kendi anliyordur sanirim :)
Konusmamasini aslinda hic onemsemiyorum.
Bir bebek 1 tane bile kelime kullaniyorsa korkmayin o bebek illaki konusacaktir demisti bi dr. Ben konuşuyorum bol bol. O dinliyor simdilik :) istedigi seylere parmagimi tutup götürüyor ve isaret ediyor. 3-4 yasina kadar acilacagina inaniyorum
Bak görmüyorum diyip duruyordun:))Ovuslasyon testinde sonunda koyu cizgiyi gordum az evvel, bugunu degerlendirdik,bir de yarin aksami degerlendiririz insallah olur bu kez
Koyuluk nasildi?Ovuslasyon testinde sonunda koyu cizgiyi gordum az evvel, bugunu degerlendirdik,bir de yarin aksami degerlendiririz insallah olur bu kez
Annemler hacca gidecek nasipse yarin,ondan sonra aksama ancak olabilirBak görmüyorum diyip duruyordun:))
Yarın akşama bırakmadan gündüz değerlendirebilsen daha iyi olur:)))
Bir de biraz yatar pozisyonda kal, belinin altına da yastık koy.
Spermler daha kolay ulaşsın.
Sen buraya ovü testini bi at bakalım biz deAnnemler hacca gidecek nasipse yarin,ondan sonra aksama ancak olabiliray bi rahatladim ben yumurtlamiyorum diye soylenip duruyordum,insallah bu ay cift hepimiz mutlu haberler verebiliriz ya heveslendim
Hemen hemen ayni koyulukta ama normalde testleri 13 de yapiyordum bugun 9 da yapmak zorunda kaldim evden cikacagim icinKoyuluk nasildi?
T çizgisi C den daha koyu olmali pik icin.
Ayy hadi insallahBiz de 11. Ve 13. Gün değerlendirdik.
Bugün de 14. Gün. Belki akşam bir şeyler olabilir. Olmayadabilir. Bence ben yine erken yumurtladım. 14.güne kalmadı o iş
Daha catlamamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?