Bu ay çok kişiden hamileyim haberi bekliyorumHayırlısı artık bakalım nasip tabi..
bu ay nasıl olcak bakalım...
Evet yok cok sukur hatta dil gelisimi falan yasina gore cok iyi soru sorma 5 li 6 li cumleler masallah ben kendi kendime yaptim hayati kendime bosuna zehir ettimÇok geçmiş olsun canım...
Zor bi hastalık.
Ben de psikolojik olarak çok sağlam değilim. Doktora gitmedim hiç ama bazen sıkıntılar yaşıyorum kendi içimde. Belki gitsem teşhis konacak.
Oğlunda otizm durumu yok ama değil mi. En önemli şey onların sağlığı...
Hoşgeldin canım..Bende gelebilirmiyim bugün bat günüm 2 gün önce kan verdim 0.02 çıktı
Çok şükür:)Evet yok cok sukur hatta dil gelisimi falan yasina gore cok iyi soru sorma 5 li 6 li cumleler masallah ben kendi kendime yaptim hayati kendime bosuna zehir ettim
Insallah:) sizde hic uzerinize almayin cunku bi girerseniz dusunceler bataklik gibi ceker o yuzden hic umursamayinÇok şükür:)
Kurtul bu düşüncelerden.
Herşey çok güzel olacak, olumsuz bir şey yaşanmayacak. Böyle düşünelim hep.
Doktor kontrolünde ikinci bebeğin de sağlıkla gelecek inşllah :))
Evet ben de onu keşfettim.Insallah:) sizde hic uzerinize almayin cunku bi girerseniz dusunceler bataklik gibi ceker o yuzden hic umursamayin
Yeşim birkaç gün önce sesim çıkmazsa fanfinifinfon dedi bidaha sesi çıkmadı hakkaten
Hoşgeldn, adetin düzenli değilse geç döllenme olabilir ama düzenliyse yok herhalde değil miBende gelebilirmiyim bugün bat günüm 2 gün önce kan verdim 0.02 çıktı
Tamam canım yazarimHoşgeldin canım..
Regl gelirse yeni adet tarihini yaz bana.
Listeye ekleyeyim seni..
Duzenlilik şu sekilde 3 gün erken geldigi oluyor bazen 1 hafta geç geliyor o şekilde ama her ay oluyor mesela nisanin 29 inşa oldum haziran 4 ünde oldum o sekildeHoşgeldn, adetin düzenli değilse geç döllenme olabilir ama düzenliyse yok herhalde değil mi
O hep istiyor da inşallah eşi istiyordur artıkFikir değiştirdiyse demekki :) istiyor artık o zaman her gün yapıldığına göre hehe
Düzensiz olduğu için geç döllenme ihtimalin var Bir hafta geç gelince yumurtlamanda geç olmuş olur ama şöyle birşey de var adet yaklaşınca da rahim kalınlaşıyor sanırım çok umutsuz olma ama ümitlenme de sonunda üzülmemek için.. bi idrar testi yap istersen silik filan çıkar belki
Ayy insalalh ama ben ek olarak geçen ay hayit suyu kullandim ondan da umutluyum inşallah oyledir insalalh geç dollenmedir 5 yıl.sonra melegim gelmiştir inşallah canm senin demi ilk olcak kaç yasindasin nerede yaşıyorsunDüzensiz olduğu için geç döllenme ihtimalin var Bir hafta geç gelince yumurtlamanda geç olmuş olur ama şöyle birşey de var adet yaklaşınca da rahim kalınlaşıyor sanırım çok umutsuz olma ama ümitlenme de sonunda üzülmemek için.. bi idrar testi yap istersen silik filan çıkar belki
hoşgeldin canımBu arada bende bu gruba yeni katildim
Merhaba Canım ,Merhaba canım benim görev yerimde Gaziantep, ilk bebeğim benim de☺ Çok bilmiyorum şehri hangi doktoru tercih edeceksin acaba☺
Hoşbulduk canımhoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?