Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yok cok sukur hatta dil gelisimi falan yasina gore cok iyi soru sorma 5 li 6 li cumleler masallah ben kendi kendime yaptim hayati kendime bosuna zehir ettim

Evet yok cok sukur hatta dil gelisimi falan yasina gore cok iyi soru sorma 5 li 6 li cumleler masallah ben kendi kendime yaptim hayati kendime bosuna zehir ettim
Çok şükür:)

Kurtul bu düşüncelerden.
Herşey çok güzel olacak, olumsuz bir şey yaşanmayacak. Böyle düşünelim hep.

Doktor kontrolünde ikinci bebeğin de sağlıkla gelecek inşllah :))

Çok şükür:)

Kurtul bu düşüncelerden.
Herşey çok güzel olacak, olumsuz bir şey yaşanmayacak. Böyle düşünelim hep.

Doktor kontrolünde ikinci bebeğin de sağlıkla gelecek inşllah :))
Insallah:) sizde hic uzerinize almayin cunku bi girerseniz dusunceler bataklik gibi ceker o yuzden hic umursamayin

Hoşgeldn, adetin düzenli değilse geç döllenme olabilir ama düzenliyse yok herhalde değil mi
Duzenlilik şu sekilde 3 gün erken geldigi oluyor bazen 1 hafta geç geliyor o şekilde ama her ay oluyor mesela nisanin 29 inşa oldum haziran 4 ünde oldum o sekilde

Agzindan bal damliyor inşallah dediğin gibidir olsun da geç döllenme olsun 2 gün kala kan vermeye gittigimde ultrasona aldi doktor benim rahminde kalinlasma var dedi gebelik olabilir ama küçük olduğu icin gozukmeyebilir dedi kan verdim 0.02 çıktı ama insalalh geç dollenmedir S Sibelll16

Düzensiz olduğu için geç döllenme ihtimalin var Bir hafta geç gelince yumurtlamanda geç olmuş olur ama şöyle birşey de var adet yaklaşınca da rahim kalınlaşıyor sanırım çok umutsuz olma ama ümitlenme de sonunda üzülmemek için.. bi idrar testi yap istersen silik filan çıkar belki

Ayy insalalh ama ben ek olarak geçen ay hayit suyu kullandim ondan da umutluyum inşallah oyledir insalalh geç dollenmedir 5 yıl.sonra melegim gelmiştir inşallah canm senin demi ilk olcak kaç yasindasin nerede yaşıyorsun

Merhaba canım benim görev yerimde Gaziantep, ilk bebeğim benim de☺ Çok bilmiyorum şehri hangi doktoru tercih edeceksin acaba☺
Merhaba Canım ,

Benim annemin de arkadaşlarımın da doktoru Abdulhamit soysaldı. Çok iyi bir doktor. Hele ki normal doğum istiyorsan antepte düzgün 2 tane normal doğumcu var zaten. Biri yılmaz Genco diğeri Abdulhamit soysal.
Ben doktorumu çok seviyorum , çok motive eden anlayışlı ve herşeyi anlatan iyi bir doktor. NCR ve Hayat hastanesnde görev yapıyor. 2 hastane de çalışıyor yani. Sen hangi doktora gidiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…