Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyük ihtimal bu akşama doğru pik olacak. İşe mi gittin. Alsaydın yanına bir tane, saat 1de yapardın tuvalette. Ne var kız sanki.
Eve geçince hemen bi tane yap at buraya. Bu henüz pik değil ama pik acayip yakın. Bugünkü değerlendirme ile spermler sağlıklı ise Allahın izniyle olur ama sen mutlaka mutlaka bu geceyi de değerlendir.. Ay sonu çift çizgili testini görücem

Daha catlamamis.
Pik olmasi icin t c den daha koyu olmali cnm.
Pes pese degerlendir hergünü. Bugun yarin vs ok cok onemli
Cok tesekkur ederim,bugun sabah oldu,yarin da aksam olursa olur heralde demi cumartesi olmaz ama pazar da nolur nolmaz diye degerlendirebiliriz belki

Iste degilim izinliyim pazartesiye kadar annemlere gececez ama aksam orda yapabilirim o zaman ayy cok heyecanladim. Allah razi olsun kizlar,cok dua ediyorum bana destej oldunuz bol bol dua ederek tesekkur edebilirim bence

Iste degilim izinliyim pazartesiye kadar annemlere gececez ama aksam orda yapabilirim o zaman ayy cok heyecanladim. Allah razi olsun kizlar,cok dua ediyorum bana destej oldunuz bol bol dua ederek tesekkur edebilirim bence
Aynen yap orda. Bi bakalım. Pik olsun sonra silikleştiğini de bi görelim. Silikleştiği günü mutlaka değerlendir. Sen bu gece yapma, sanırım sabaha karşı olmuş. Biraz spermler toplansın. Mümkünse eşine bol fındık yedir. Yarın değerlendirin. Üst üste yapınca sperm kalitesi düşüyor. Bu geceki seni yarına kadar idare eder zaten

Oglumda bir sıkınti yasamadim insallah bunda da yasamam :) Rabbim isteyen herkesin yuzunu hayirlisiyla guldursun.
Ben de oğlumda yaşamadım hemen oldu ama ikinci beni çok zorladı
6 aydır gelmiyor nazlı kızım
Kız olacağına çok eminmişim gibi yazıyım

Seninki hemen gelir inşallah canım. Belli olmaz bu işler:))

Oğlun kaç yaşında

Oglum 32 aylik yani iki bucuk yasinda bende 26 olacam hani erkenmi diye dusunuyorum diyorumda oglum okula baslayinca bebek olursa daha cok zorlanirim gibi geliyor.

Oglum 32 aylik yani iki bucuk yasinda bende 26 olacam hani erkenmi diye dusunuyorum diyorumda oglum okula baslayinca bebek olursa daha cok zorlanirim gibi geliyor.
Ben bu kadar ara verdiğime pişman oldum aslında. Hiç gerek yok ara vermeye bence. İkisini de yapıp işi bitiren arkadaşlarım oldu. Onlara özeniyorum, şimdi çocukları birbirine daha kardeş gibi. Benimkinin arasında 5 yaştan fazla olacak, biri okula başlarken diğeri daha kundakta bebek. Bence kardeşlik için arayı kısa tutmak gerekiyor.
Sen de tatil sonrası başla derim.. Benim fikrim bu.

Yaşın da güzel, genç annesin ne güzel :) ben de 30um:)) erken olduğunu düşünmüyorum. Aksine bu işi geç yaşa bırakmak istemeyenlerdenim...

Ben de 2.yi düşünüyorum inşallah MUĞLAdan..
Bat 16 temmuz.. 28 haziran ve 6 temmuz arasını gün aşırı değerlendirmiş olsam tutar mı sizce?

Sende cok gencsin insallah en yakin zamanda bir kizin olur :) evet kismet olursa tatilden sonra istiyorum.ben bu zamana da kalmazdimda oglumda cok evhamli gecirdim acaba otizmmi soylemi boylemi diye o yuzden korktum okb hastasiyim ne yazikki iste tedavide goruyorum ilacimida o aylarda kesecegiz

Bende gelebilirmiyim bugün bat günüm 2 gün önce kan verdim 0.02 çıktı

Ben de 2.yi düşünüyorum inşallah MUĞLAdan..
Bat 16 temmuz.. 28 haziran ve 6 temmuz arasını gün aşırı değerlendirmiş olsam tutar mı sizce?
Gün aşırı ilişki ile olasılık artar canım. Her zaman tutar diyemiyoruz biliyorsun yumurta ile sperm karşılaşsa bile döllenme olasılığı yüzde 30...
Biz o yüzde 30 için elimizden geleni yapıyoruz.

Hayırlısı artık bakalım nasip tabi..
bu ay nasıl olcak bakalım...

Çok geçmiş olsun canım...
Zor bi hastalık.
Ben de psikolojik olarak çok sağlam değilim. Doktora gitmedim hiç ama bazen sıkıntılar yaşıyorum kendi içimde. Belki gitsem teşhis konacak.

Oğlunda otizm durumu yok ama değil mi. En önemli şey onların sağlığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…