Ya bugun sanki adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrımaya başladı aynı adet olmadan once olan gıbı herhalde bu ayda tutmadı benım ya üzülüyorum suan o his geldikceGün aşırı ilişki ile olasılık artar canım. Her zaman tutar diyemiyoruz biliyorsun yumurta ile sperm karşılaşsa bile döllenme olasılığı yüzde 30...
Biz o yüzde 30 için elimizden geleni yapıyoruz.
Olmazsa bir dahaki ay denemeye devam canım. Aylardır deniyorum bak:)Ya bugun sanki adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrımaya başladı aynı adet olmadan once olan gıbı herhalde bu ayda tutmadı benım ya üzülüyorum suan o his geldikce
Evet canım denemeye devam ama işte o suphe ıcımı kemırıyor doktor hersey normal dıyor amaOlmazsa bir dahaki ay denemeye devam canım. Aylardır deniyorum bak:)
Allaha şükür doktor hiçbir sorun yok demiş. Muhakkak gelecektir sen içini ferah tut kuzum. Olmaması için hiçbir sebep yok. Sadece Rabbimin yazdığı o vakti bekliyorsun hepsi bu:)Evet canım denemeye devam ama işte o suphe ıcımı kemırıyor doktor hersey normal dıyor amainş senın minikte artık gelır gercı ıkıncı bebıs olcak senın ıcın benım daha ilk bebiş ya olmazsa hıc korkusuda oluyor
İnşallah yaaa inşallaaahhhAllaha şükür doktor hiçbir sorun yok demiş. Muhakkak gelecektir sen içini ferah tut kuzum. Olmaması için hiçbir sebep yok. Sadece Rabbimin yazdığı o vakti bekliyorsun hepsi bu:)
Hiç kullanmadım.Kızlar aranizda hayit tohumu kullanan varmi
Benim 2. Olacak cnm kızım var 5,5 yaşında. 30 yaşındayım ben Bursalıyım. 5 yıl baya olmuş geç mi istediniz tedavi filan oldu mu hiç?Ayy insalalh ama ben ek olarak geçen ay hayit suyu kullandim ondan da umutluyum inşallah oyledir insalalh geç dollenmedir 5 yıl.sonra melegim gelmiştir inşallah canm senin demi ilk olcak kaç yasindasin nerede yaşıyorsun
Insallah yaramistirrrHiç kullanmadım.
Sende işe yararsa kullanırım
Evet tedavi oldum ama ise yaramadi 3 yildir istiyoruzBenim 2. Olacak cnm kızım var 5,5 yaşında. 30 yaşındayım ben Bursalıyım. 5 yıl baya olmuş geç mi istediniz tedavi filan oldu mu hiç?
Düşük filan oldu mu hiç peki, bir konudan hatırlıyorum sanki senin ismini?Evet tedavi oldum ama ise yaramadi 3 yildir istiyoruz
Benim de var o bel ve kasık ağrısı daha bata 12 gün varYa bugun sanki adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrımaya başladı aynı adet olmadan once olan gıbı herhalde bu ayda tutmadı benım ya üzülüyorum suan o his geldikce
Evet 1 dusuk yaptim 5 haftalik düştü tedavvi ile hamile kalmsitimDüşük filan oldu mu hiç peki, bir konudan hatırlıyorum sanki senin ismini?
Canım benim durum biraz farklı ben şuanda okullar tatil olduğu için Çanakkaleye geldik memlekete Ağustos sonu gibi gelcez Gaziantep’e. Tatile çıkmadan önce Hatemde Nazan Özdemir diye bir doktora gitmiştim sevmiştim ama doğum için karar verememiştim. Sen duydun mu hiç bu doktoruMerhaba Canım ,
Benim annemin de arkadaşlarımın da doktoru Abdulhamit soysaldı. Çok iyi bir doktor. Hele ki normal doğum istiyorsan antepte düzgün 2 tane normal doğumcu var zaten. Biri yılmaz Genco diğeri Abdulhamit soysal.
Ben doktorumu çok seviyorum , çok motive eden anlayışlı ve herşeyi anlatan iyi bir doktor. NCR ve Hayat hastanesnde görev yapıyor. 2 hastane de çalışıyor yani. Sen hangi doktora gidiyorsun ?
Canım acaba senınki yumurtlama agrısı olabilir mi kiBenim de var o bel ve kasık ağrısı daha bata 12 gün var
Canım hatemi pek kimse tavsiye etmiyor. Hstane olarak sorarsan , medical ve sanko iyi. Doktor olarak da Hatice soydinçi çok duydum. Sanko da ismail temur var. Prof hem , hem de çok bilgili iyi bir doktor.Ya da tavsiyem Benim doktorum kesinlikle :) Bu arada Allahın izniyle doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı sanırım :)Canım benim durum biraz farklı ben şuanda okullar tatil olduğu için Çanakkaleye geldik memlekete Ağustos sonu gibi gelcez Gaziantep’e. Tatile çıkmadan önce Hatemde Nazan Özdemir diye bir doktora gitmiştim sevmiştim ama doğum için karar verememiştim. Sen duydun mu hiç bu doktoru
Yeşim birkaç gün önce sesim çıkmazsa fanfinifinfon dedi bidaha sesi çıkmadı hakkaten
Fikir değiştirdiyse demekki :) istiyor artık o zaman her gün yapıldığına göre hehe
Yerim kiz o sopani seninO hep istiyor da inşallah eşi istiyordur artık
Bizde sandık ki fanfinifinfonlarınız cok uzadı o yuzden bıze vakit ayıramıyosunnYerim kiz o sopani senin
Burdayim burdayim okuyorum ama yazma firsati olmadi.
Evde misafir var birde is biraz yogun ben istiyorumda bakalim kismet. Birde sirkette biraz sikisan isler var evde mesai yapiyorum birkacgundur. Oyle duzenli calismam yok biliyorsunuz bebek isinde. Bugun belim agrimaya basladi yenidenmi yumurtlayacam bilmiyorum uygulamaya gore normalde pazardi. Oyle iste benden haberler
Doğru ya kayınbiraderin mi ne gelecekti. Belki ikinci yumurtlama oluyordur:))) işlerinde kolaylıklar canımcım :)Yerim kiz o sopani senin
Burdayim burdayim okuyorum ama yazma firsati olmadi.
Evde misafir var birde is biraz yogun ben istiyorumda bakalim kismet. Birde sirkette biraz sikisan isler var evde mesai yapiyorum birkacgundur. Oyle duzenli calismam yok biliyorsunuz bebek isinde. Bugun belim agrimaya basladi yenidenmi yumurtlayacam bilmiyorum uygulamaya gore normalde pazardi. Oyle iste benden haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?