Eşin sen stres yapmayı bırak diye numaradan mı Kasım diyor acaba. Bu geldi aklım nedense.Hee dur birde simdi kayinbirader geldi ya onun en yakin arkadasi kibrista bir hastanenin aahibiymia gelin orada bedavaya tup bebek yapalim ikiz bir kiz bir erkek genetik hastalik olmadan falan demis esime. Esimde onu anlatip duruyor bana gidelim yaptiralim diye. Sapsal kenside istiyor kardesi gelir gelmez bebek konusunu acmis ama bize gelince yok Kasim
Bedava gibi bi imkan varsa eger bence de değerlendir canımmHee dur birde simdi kayinbirader geldi ya onun en yakin arkadasi kibrista bir hastanenin aahibiymia gelin orada bedavaya tup bebek yapalim ikiz bir kiz bir erkek genetik hastalik olmadan falan demis esime. Esimde onu anlatip duruyor bana gidelim yaptiralim diye. Sapsal kenside istiyor kardesi gelir gelmez bebek konusunu acmis ama bize gelince yok Kasim
Hep oyle dıyorlar gercekten takibi ne zaman bırakırsan o zaman gelıyormus minik genelde heralde stres yapmıyo vucut kendı kendıneKızlar sizinle birşey paylaşmak istedim.
Az önce bi arkadaşımla konuştum. Hamile olduğunu adetine 13 gün kala öğrenmiş. Düzenli olarak 29-30 günde bir regl oluyormuş.Doktora gitmiş ve doktor regl dan hemen sonra yumurtlamışsın demiş. Adet düzenli olsa da o ay sağlıklı beslendiğinde yumurta daha erken oldunlaşıp çatlayabiliyormuş. Bende regl dan 5 ün önce öğrendiğim de Bana da doktorum aynısını söylemişti. Bu 12.-14. gün yumurtlama meselesine bence pek takılmayın. Ben ne zaman takibi bıraktım o zaman güzel haberi aldım. Sizleri de bilgilendirmek istedim...
Yok kiz hap aliyorum ya. Bilmiyorum bayramda kibrista olacagiz zatenEşin sen stres yapmayı bırak diye numaradan mı Kasım diyor acaba. Bu geldi aklım nedense.
Tüp bebek hem de bedava, bence yaptırın...
Kuzum iste ben adet 4 gun surdu 5 gun adet olacakmisim gibi agri oldu ve aksam o akintiyi gordum. Sanirim bende hemen adetten sonra yumurta oldu. Benimde normalde hep duzenlidir ama bilemiyorum kismet. Dedigin gibi adet bitiminden sonra duzenli baslamak lazim tahmini ovu haftasina gore risk bencedeKızlar sizinle birşey paylaşmak istedim.
Az önce bi arkadaşımla konuştum. Hamile olduğunu adetine 13 gün kala öğrenmiş. Düzenli olarak 29-30 günde bir regl oluyormuş.Doktora gitmiş ve doktor regl dan hemen sonra yumurtlamışsın demiş. Adet düzenli olsa da o ay sağlıklı beslendiğinde yumurta daha erken oldunlaşıp çatlayabiliyormuş. Bende regl dan 5 ün önce öğrendiğim de Bana da doktorum aynısını söylemişti. Bu 12.-14. gün yumurtlama meselesine bence pek takılmayın. Ben ne zaman takibi bıraktım o zaman güzel haberi aldım. Sizleri de bilgilendirmek istedim...
Evet canım ben 5 ay takip ettim. Yumurtlama gününden önce başladım gün aşırı yaptım vs vs... Hiçbirinde olmadı. Sonraki ay da bu ay tatile gidicem dedim ve takibi bıraktım. Gün aşırıymış , yumurtlama günüymüş vs hiçbirşey yapmadan hamile kaldım. Normal tarihe göre Yumurtlama günümde de biz yoldaydık. Yani demem o ki , ne zaman yumurtlayacağımız belli olmuyor. Elinize Fırsat geçtikçe değerlendirin :)Hep oyle dıyorlar gercekten takibi ne zaman bırakırsan o zaman gelıyormus minik genelde heralde stres yapmıyo vucut kendı kendıne
Canim tup yaptiran kisiler acili oluyor falan yazmisti bilemiyorum yaniBedava gibi bi imkan varsa eger bence de değerlendir canımm
Olabilir canım. Adetin düzenli de olsa yumurtlama günün değişebiliyor. Ovulasyon testi filan boş. Ne zaman ki kafandan atıp bu ay dinlenicem dersen o ay beklemediğin için pat oluyor. Mesela derlerdi ki , sperm kalitesi düşük olmasın diye gün aşırı ilişki sağlıklı... Ama o da palavra. Biz Gün aşırı filan değil 3-4 gün arka arkaya yoğunlaştığımız da oldu. Her şey kafa da bitiyor...Yok kiz hap aliyorum ya. Bilmiyorum bayramda kibrista olacagiz zaten
Kuzum iste ben adet 4 gun surdu 5 gun adet olacakmisim gibi agri oldu ve aksam o akintiyi gordum. Sanirim bende hemen adetten sonra yumurta oldu. Benimde normalde hep duzenlidir ama bilemiyorum kismet. Dedigin gibi adet bitiminden sonra duzenli baslamak lazim tahmini ovu haftasina gore risk bencede
Aynen canım benim sat 30 Mayıstı, hemen hemen aynı gelcek galiba canımCanım hatemi pek kimse tavsiye etmiyor. Hstane olarak sorarsan , medical ve sanko iyi. Doktor olarak da Hatice soydinçi çok duydum. Sanko da ismail temur var. Prof hem , hem de çok bilgili iyi bir doktor.Ya da tavsiyem Benim doktorum kesinlikle :) Bu arada Allahın izniyle doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı sanırım :)
10 tane test aldım tazecik. Hemen yaparım bakKızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.
Bende bugun erken gebelik testi aldım ama yapmadım bı ıkı gun daha bekleyeyım barı dedım belkıde hıc yapmam ne bıleyım ya duygu karmasasındayım10 tane test aldım tazecik. Hemen yaparım bak
Kız yok ben yapmam, benim daha 14 gün var.Bende bugun erken gebelik testi aldım ama yapmadım bı ıkı gun daha bekleyeyım barı dedım belkıde hıc yapmam ne bıleyım ya duygu karmasasındayım
Kaç gün var canım :)10 tane test aldım tazecik. Hemen yaparım bak
14 hahahha :))))Kaç gün var canım :)
HAyır HAyır canım daha var 10 temmuz benım bat tarıhı yanı 5-6 gun var dahaKız yok ben yapmam, benim daha 14 gün var.
Senin bat günü müydü bugün
Evet evet , 5 kala yap. Bende 5 kala yapmıştım :) Hemen saniyeler içinde kızarmıştı çizgim :) Ayyy darısı başına14 hahahha :))))
Yok 5 kala başlıcam ben. Aklımda bu var
Büşracım bat tarıhımı benımde ekle barı burda eklememısm listeye benKız yok ben yapmam, benim daha 14 gün var.
Senin bat günü müydü bugün
Pc açıcam canım yemeğimi yapıyım da.Büşracım bat tarıhımı benımde ekle barı burda eklememısm listeye ben
Ne diyim İnşallahh.Evet evet , 5 kala yap. Bende 5 kala yapmıştım :) Hemen saniyeler içinde kızarmıştı çizgim :) Ayyy darısı başına
Tamam canımm inş batı gormeyızde olsun yınede dahil olalımPc açıcam canım yemeğimi yapıyım da.
Eklicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?