Ayıpsın ben seni zevkle üst tabloya taşırımTamam canımm inş batı gormeyızde olsun yınede dahil olalım
Dualarım sizlerleNe diyim İnşallahh.
Burayı ayağa kaldırırım o zaman
Benim arkadasta bu doktorda doğum yaptı çok memnun kaldı sen AnteplimisinCanım benim durum biraz farklı ben şuanda okullar tatil olduğu için Çanakkaleye geldik memlekete Ağustos sonu gibi gelcez Gaziantep’e. Tatile çıkmadan önce Hatemde Nazan Özdemir diye bir doktora gitmiştim sevmiştim ama doğum için karar verememiştim. Sen duydun mu hiç bu doktoru
Senin doktorunun ismi ne acabaCanım hatemi pek kimse tavsiye etmiyor. Hstane olarak sorarsan , medical ve sanko iyi. Doktor olarak da Hatice soydinçi çok duydum. Sanko da ismail temur var. Prof hem , hem de çok bilgili iyi bir doktor.Ya da tavsiyem Benim doktorum kesinlikle :) Bu arada Allahın izniyle doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı sanırım :)
İyi demişsin ama çocuk yokken de çocuksuz yapılabilecek her şeyi yapın Yeşim.Yarin icin esim ne hediye istiyorsun dedi bende cocuk dedim
Abdulhamit SosyalSenin doktorunun ismi ne acaba
Senin doktorunun ismi ne acaba
AnteptemiAbdulhamit Sosyal
Bende Antep'te Fuat aksoy hocama gidiyirumAbdulhamit Sosyal
Evet Antepte , NCR ve hayat hastanesinde çalışıyor.Bende Antep'te Fuat aksoy hocama gidiyirum
Ben Antepli değilim ama görev yerim orası orada yaşıyorum 2 buçuk senedir, Hamilelik sürecimde de orada olacağım. Yeni öğrendim hamileliğimi o yüzden iyi bir doktor arayışındayımBenim arkadasta bu doktorda doğum yaptı çok memnun kaldı sen Anteplimisin
Fuat Aksoy çok iyi bir doktoeBen Antepli değilim ama görev yerim orası orada yaşıyorum 2 buçuk senedir, Hamilelik sürecimde de orada olacağım. Yeni öğrendim hamileliğimi o yüzden iyi bir doktor arayışındayım
O hangi hastanede? Nazan Özdemir i hiç duydunuz mu?Fuat Aksoy çok iyi bir doktoe
Evet arkadaşımın doktoru çok iyi memnundu ondanO hangi hastanede? Nazan Özdemir i hiç duydunuz mu?
Ben de birkaç kez gitmiştim o doktora ama hatem hastanesini çok bilmiyorum, o yüzden kararsız kaldım.Evet arkadaşımın doktoru çok iyi memnundu ondan
Gözün aydın.Kızlar 1 senedir bekliyorum bebiş için 3 gün geçiktim buğün test yaptım anında çift çizgi gördüm yarına kan verecem inş hamileyimdir
Sağol canım amin, kan verip sonucu görmeden pek sevinmek istemiyorum inş bebiş vardırGözün aydın.
Darısı buradaki arkadaşlarımıza :)))
Var var bariz belli çizgi. Allah tamamına erdirsin.Sağol canım amin, kan verip sonucu görmeden pek sevinmek istemiyorum inş bebiş vardır
10 senedir yapiyoruz canim valla yeterİyi demişsin ama çocuk yokken de çocuksuz yapılabilecek her şeyi yapın Yeşim.
Gezin diyorum.
Oturup bir mekanda ağız tadıyla birşeyler yiyip içebilmek ne güzel bir şey biliyor musun...
El ele tutuşup, dilediğin yerde öpüşebilmek....
Bütün bunları çocuk olmadan yapın. Çocuk olduktan sonra yine yapmak isteyeceksiniz tabi ama nerdeee
Anneannesine yada babaannesine bırakabilirsek bizden iyisi yok hahahahaha
Ben çok rahat bi kadınım ya ikinci çocuk benim neyime... diyorum bazen
Ama işte oğlan yalnız kalmasın. Dert bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?