Yürümeye başlamadan ne yapacaksanız yapın. Sonrası curcuna10 senedir yapiyoruz canim valla yetersimdiden hesap yapiyor biz her yil mayis ayinda geziye cikiyoruz onun hesabini yapiyor bu ay kalirsan martta olsa cocuk 2 aylik olacak gelemeyeceksin kasimda yapsak temmuzda olsa sen 7 aylik olacaksin yine gelemeyeceksin diyor ne zaman yaparsak gelirsin benimle diyor. Ilk yil asla gelemem dedim. Sonrasi oda bizimle suruklenecek okula kadar nasipse
O hangi hastanede? Nazan Özdemir i hiç duydunuz mu?
Özel bir kliniği var var canım Şehitkamil deBen de birkaç kez gitmiştim o doktora ama hatem hastanesini çok bilmiyorum, o yüzden kararsız kaldım.
Aa ben de Gazianteplıyım ama samsunda yasıyorum eşim samsunlu bir an Şehitkamil deyince memleketim aklıma geldiÖzel bir kliniği var var canım Şehitkamil de
Aa ben de Gazianteplıyım ama samsunda yasıyorum eşim samsunlu bir an Şehitkamil deyince memleketim aklıma geldi
Gelince bir detaylı araştırma bekliyor beni deseneÖzel bir kliniği var var canım Şehitkamil de
Aynen cnm çok güler yüzlü ve ilgili bir hocamız Instagram flan var cromda da çıkıyor arastirirsanGelince bir detaylı araştırma bekliyor beni desene☺
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler içinAynen cnm çok güler yüzlü ve ilgili bir hocamız Instagram flan var cromda da çıkıyor arastirirsan
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için
Canım mesaj yazdığın yerin altında dosya ekle kısmı var oraya tıklayınca telefonundaki fotolar çıkıyor öyle yani bir dene bakalımKızlar bişey soracağım resimleri nasıl yüklüyorsunux ben hiç kullanmadım resim yuklemem lazım ama yapamıyorum bana nasıl yapıldığını resim olarak atarmisinix sizden rica etsem
Canım mesaj yazdığın yerin altında dosya ekle kısmı var oraya tıklayınca telefonundaki fotolar çıkıyor öyle yani bir dene bakalım
Ben de memeletiketındeyım 1 senedırAa ben de Gazianteplıyım ama samsunda yasıyorum eşim samsunlu bir an Şehitkamil deyince memleketim aklıma geldi
Daha önce neredeydinizBen de memeletiketındeyım 1 senedır
Bursadaydım cnm sehır sehır gezıyoruzDaha önce neredeydiniz
Anladım canımBursadaydım cnm sehır sehır gezıyoruz
Canım teşekkür ederim ama basıyorum hiç bişey çıkmıyor galiba başka bir sorun varEki Görüntüle 2285404 Eki Görüntüle 2285405
Oradaki ataş işareti çıkmıyor mu dosya ekle bölümü yok mu, daha sonra ortadaki fotoğraf arşivini tıklıyorsun
Yap kız yine de yapBiz de 11. Ve 13. Gün değerlendirdik.
Bugün de 14. Gün. Belki akşam bir şeyler olabilir. Olmayadabilir. Bence ben yine erken yumurtladım. 14.güne kalmadı o iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?