Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napiyorsunuz bakimmm
Uykum geldi bugün de değerlendirelim diyordum ama ne yaparım bilmem, gündüz çarşıya çıktık dağıldım kaldım çay içerken çok uykum geldi kız da uyumadı benim iş yatacak galiba

Uykum geldi bugün de değerlendirelim diyordum ama ne yaparım bilmem, gündüz çarşıya çıktık dağıldım kaldım çay içerken çok uykum geldi kız da uyumadı benim iş yatacak galiba
Sen hemen kizi uyut canim. Sonra sizde mutlaka degerledirin birazcik yiegunluktan birsey olmaz sabah kadar uyuyacaksiniz zaten

Sen hemen kizi uyut canim. Sonra sizde mutlaka degerledirin birazcik yiegunluktan birsey olmaz sabah kadar uyuyacaksiniz zaten
Valla bakacaz artık, adam yoruldu artık zaten sorma başka zaman yanına yaklaştırmazsın bu kadar sık diyor

Valla bakacaz artık, adam yoruldu artık zaten sorma başka zaman yanına yaklaştırmazsın bu kadar sık diyor
Bak bizim bir doktor abimiz var. O demiski uyumadan onve seks yapin. Bir hirmon salgilaniyormus deliksiz huzurlu bir uyku yapiyormus. Benimki nornalde hep istten yoegun argin geldigimde isterdi bende yatmadan derdim. Bidi bidi konusurdu simdi bunu ogrendi yatmadan yapalim diyor

Aman cok sicak zaten. Onun cezasida 9 ay sarilamamak olsun dersin aman sicak basiyor rahat yatayim falan
Aman ben çektircem desem de istikrarlı olamıyorum. Yine kıyamam.
Ama sarılmadığı için çok dertlendim.. O kadar dedim sarılalım tamam geçsin.
Sarılmadı..

Aman ben çektircem desem de istikrarlı olamıyorum. Yine kıyamam.
Ama sarılmadığı için çok dertlendim.. O kadar dedim sarılalım tamam geçsin.
Sarılmadı..
Boşver kız sıcakta sen de amaaan Hemen barışılıyor zaten uzun sürmez hele çocuk varken :) stres yapma düşünme bişey

Günaydın kızlar bata iki gün var ama bende hiç Bi belirti yok ne regl ne hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…