Uykum geldi bugün de değerlendirelim diyordum ama ne yaparım bilmem, gündüz çarşıya çıktık dağıldım kaldım çay içerken çok uykum geldi kız da uyumadı benim iş yatacak galibaNapiyorsunuz bakimmm
Sen hemen kizi uyut canim. Sonra sizde mutlaka degerledirin birazcik yiegunluktan birsey olmaz sabah kadar uyuyacaksiniz zatenUykum geldi bugün de değerlendirelim diyordum ama ne yaparım bilmem, gündüz çarşıya çıktık dağıldım kaldım çay içerken çok uykum geldi kız da uyumadı benim iş yatacak galiba
Oo o olmadı işte şimdi, ben gibi adete yakın tartış yumurtlama haftası tartışma rica ediciiim şekerimKocayla tartıştık
Valla bakacaz artık, adam yoruldu artık zaten sorma başka zaman yanına yaklaştırmazsın bu kadar sık diyorSen hemen kizi uyut canim. Sonra sizde mutlaka degerledirin birazcik yiegunluktan birsey olmaz sabah kadar uyuyacaksiniz zaten
Oo dediginden bende istisnasiz 2 gundur var yikiliyorumUykum geldi ama buraya laf yetiştiriyorum yalnız :))
Bak bizim bir doktor abimiz var. O demiski uyumadan onve seks yapin. Bir hirmon salgilaniyormus deliksiz huzurlu bir uyku yapiyormus. Benimki nornalde hep istten yoegun argin geldigimde isterdi bende yatmadan derdim. Bidi bidi konusurdu simdi bunu ogrendi yatmadan yapalim diyorValla bakacaz artık, adam yoruldu artık zaten sorma başka zaman yanına yaklaştırmazsın bu kadar sık diyor
Kuzum arada tartismalar tuzu biberi isin. Yordun adami tabi 2 gunde birBen de gönderiyorum
Bana sarılmadan uyudu.Kuzum arada tartismalar tuzu biberi isin. Yordun adami tabi 2 gunde birsen simdi hic takma uzuntu stress yasak sana cunku suanda asagida bulustular ve yoldalar bebegini stresse sokma
Aman cok sicak zaten. Onun cezasida 9 ay sarilamamak olsun dersin aman sicak basiyor rahat yatayim falanBana sarılmadan uyudu.
Ben de hamile kalınca ona hamile değilim dicem.
Görsün o zaman..
Aman ben çektircem desem de istikrarlı olamıyorum. Yine kıyamam.Aman cok sicak zaten. Onun cezasida 9 ay sarilamamak olsun dersin aman sicak basiyor rahat yatayim falan
Bazen inatlari tutuyor iste canimAman ben çektircem desem de istikrarlı olamıyorum. Yine kıyamam.
Ama sarılmadığı için çok dertlendim.. O kadar dedim sarılalım tamam geçsin.
Sarılmadı..
Boşver kız sıcakta sen de amaaanAman ben çektircem desem de istikrarlı olamıyorum. Yine kıyamam.
Ama sarılmadığı için çok dertlendim.. O kadar dedim sarılalım tamam geçsin.
Sarılmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?