- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Çatlayınca dölleniyordur herhalde, senin bugün pikse bugün ve yarını da değerlendirmen lazım çünkü silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyor sanırım pek anlamam ama burdan okuduklarımdan bunları öğrendim :) iki gün art arta değerlendirGunaydin kizlar okudum ama yazamiyorum birazcik yogun geciyor gunler, dun gece tekrar ovu testi yaptim t cizgisi c cizgisinden koyuydu, bu aksam insallah degerlendirecez. Peki bisey soracam yumurta catlamadan mi dolleniyor,catlayinca mi dolleniyor
Yarini olmaz da artik bugun ne olursaÇatlayınca dölleniyordur herhalde, senin bugün pikse bugün ve yarını da değerlendirmen lazım çünkü silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyor sanırım pek anlamam ama burdan okuduklarımdan bunları öğrendim :) iki gün art arta değerlendir
catlayinca dolleniyor diye biliyorum hadi bakalim insallah olurGunaydin kizlar okudum ama yazamiyorum birazcik yogun geciyor gunler, dun gece tekrar ovu testi yaptim t cizgisi c cizgisinden koyuydu, bu aksam insallah degerlendirecez. Peki bisey soracam yumurta catlamadan mi dolleniyor,catlayinca mi dolleniyor
En yakın zamanda pik görmen dileğimle :)))Günaydın kızlar adetim dün bitti bugün ovulasyon testlerine başlıyorum bekleyenler bu ay hayırlı haberler alırlar inşallah çift çizgileri görürüz hepimiz inşallah amin☺
Amin canım hoşgeldin. Ekliyorum :))kizlar beni de ekleyin bat 13 temmuz kirmizilarin gelmemesi temennisiyle amin
Çatlayınca yola çıkıyor canımcım. İşte o yolda sperm bulması lazım, o zaman döllenme olacakGunaydin kizlar okudum ama yazamiyorum birazcik yogun geciyor gunler, dun gece tekrar ovu testi yaptim t cizgisi c cizgisinden koyuydu, bu aksam insallah degerlendirecez. Peki bisey soracam yumurta catlamadan mi dolleniyor,catlayinca mi dolleniyor
tesekkur ederim hos buldumAmin canım hoşgeldin. Ekliyorum :))
Şimdilik en alta ekledim. Pc açınca sıralamayı düzenlicem:)
İnşallah canımcım :)))tesekkur ederim hos bulduminsallah ugurlu gelir burasi da hepimiz guzel haberleri veririz
ayni benim koca gibiymisKızlar bir şey sormak istiyorum.
Eşime kol saati almak istiyorum.
Bize harcama yapmaktan kendisine almamakta ısrar etti. Çok istemesine rağmen, çok da sevmesine rağmen öncelikli ihtiyaç olmadığı için almadı.
Ama ben ona almak istiyorum.
Sizce 500-600 liraya iyi sağlam bir saat alabilir miyim?
Yoksa biraz daha biriktireyim mi ne dersiniz??
Saat piyasasından anlamıyorum canım internetten baktığımda binlerce liralık saatler de var..ayni benim koca gibiymisistedigi saat 500 600 lira civarindaysa al hemen ama biraz daha fazlaysa o zaman biriktir bence
Insallah hep beraber mutlu haberleri verelim bu ay,cuma hurmetineÇatlayınca yola çıkıyor canımcım. İşte o yolda sperm bulması lazım, o zaman döllenme olacak
Biz evlenirken polodan almistim ben saat esime ama 1 yildir kullaniyoruz o zamanlar 450 ye almistim,onun harici hic anlamam saattenSaat piyasasından anlamıyorum canım internetten baktığımda binlerce liralık saatler de var..
Ama 600 liraya aldığım saat de yıllarca kullanılsın sağlam olsun isterim.
Eğer sağlam saatler için 1000 liradan fazla vermek gerekiyorsa biraz beklicem.
O yüzden sordum.
1 yıl önce 450 ise sanırım şuan benim baktığım 600 liralık saatlerden olmalı senin aldığın. Dışarı çıkıp bi bakıcam piyasaya.Biz evlenirken polodan almistim ben saat esime ama 1 yildir kullaniyoruz o zamanlar 450 ye almistim,onun harici hic anlamam saatten
750 de verebilirim aslında sağlamsa ama 600ü aşmazsa daha iyi olur.ben de esime 3 sene once 500 liraya almistim dugun icin gayet saglam cok da şık demem o ki asagi yukari 750 tl ye guzel kaliteli saat bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?