Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bisey sorcam bu ovulasyon testi koyulasip silik cikinca mi iliskiye girmesek oluyo yani ben ikisinin de koyu oldugu zamanlari yakaladim sonraki testler hep silik cikti zaten ondan sonra da sistit oldum yani ben yumurtlamadan sonra biraktim denemeleri mecburen

Canım ,

İnternnette çok sağlam ve güzel siteler var. Garantili orjinal saatleri uygun fiyata alabiliyorsun. Ben internetten 1250 tl ye olan saati 600 e aldım eşime.Garantişli , faturalı , orjinal. Saat&Saat e gittim sordum aynısı 1249 tlydi :) Araştır derim.

Biz evlenirken polodan almistim ben saat esime ama 1 yildir kullaniyoruz o zamanlar 450 ye almistim,onun harici hic anlamam saatten
bak bakalim zaten esinin zevkini biliyosundur model begendikten sonra asagi yukari ne fiyat cikacagi belli olur
Kızlar ben saati aldım.
675 liracık
Polodan aldım.
Akşam sürpriz yapıcam

aaa hangi ara aldin masallah ne hizlisin ben daha alip almaya bile karar veremezdim o kadar kararsiz dusun Gule gule kullansin esin

aaa hangi ara aldin masallah ne hizlisin ben daha alip almaya bile karar veremezdim o kadar kararsiz dusun Gule gule kullansin esin
Valla yemek piştikten sonra oğlanı alıp hemen çıktım. Bi sürü marka ve çeşit olan bi mağazaya girdim. Çok çeşite bakınca çok da kararsız kaldım ama kocişim beğenmezse, farklı modellere bakmak isterse değişim yapacaklarmış.
Aldım bi tane:))

Kızlar ben çok tez canlıyım ya siz beni bilmiyorsunuz. İşim hemen olsun istiyorum. Mesela bata 13 gün var ama test yapmadan kendimi zor tutuyorum. Olsa da şimdi çıkması imkansız diyorum da tutuyorum kendimi

ilahi bir de 13 gun varmis valla bekle bekle cok sıkldık artik oluyosa olsun olmuyosa yoluma bakym modundayim

Aslında silikleştiği gün ile ertesi günü ilişki olması olasılığı güçlendirir...
Olsa daha iyi olurdu. Tabi gebelik olmaz diye bir şey yok, yumurtlama öncesi içeri giren spermlerin bazıları 5 gün bile yaşıyormuş

valla o zaman ben o spermleri yasatamadim sistit olunca biraktik denemeleri

ayy cok guldum vallahi omrun uzun olsun dogru soyluyosun valla Allah ol dedikten sonra sistitim bile onune gecemez
Kaç tane duydum kız birebir yakınlarımın da başına geldi spiral ile gebelik

Sistit için de %100 pamuklu iç çamaşırı giymek lazım her daim. Pedler de sebep oluyor bence, sağlıksız şeyler.. Bazen de ne yaparsan yap oluyor, çok da can sıkıcı bir şey.
Bol su iç geçer.

gecti bile sadece bir gun surdu allahtan bol bol su ictim hicbiseyim yok cok sukur tesekkur ederim

Kızlar herkese merhaba bende katıldım aranıza bat 12 temmuz heyecan varmı heyecan ??
Hoşgeldin canımcım.
Listeye ekliyorum herkesi ama sıralamayı daha sonra yapıcam pc açmam gerekiyor pratik olması için.

Yeni gelen arkadaşlarımıza da uğurlu gelir bu liste inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…