- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
bak bakalim zaten esinin zevkini biliyosundur model begendikten sonra asagi yukari ne fiyat cikacagi belli olur750 de verebilirim aslında sağlamsa ama 600ü aşmazsa daha iyi olur.
Ben bi piyasaya bakıyım bugün.
Canım ,Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Eşime kol saati almak istiyorum.
Bize harcama yapmaktan kendisine almamakta ısrar etti. Çok istemesine rağmen, çok da sevmesine rağmen öncelikli ihtiyaç olmadığı için almadı.
Ama ben ona almak istiyorum.
Sizce 500-600 liraya iyi sağlam bir saat alabilir miyim?
Yoksa biraz daha biriktireyim mi ne dersiniz??
Biz evlenirken polodan almistim ben saat esime ama 1 yildir kullaniyoruz o zamanlar 450 ye almistim,onun harici hic anlamam saatten
bak bakalim zaten esinin zevkini biliyosundur model begendikten sonra asagi yukari ne fiyat cikacagi belli olur
Kızlar ben saati aldım.Canım ,
İnternnette çok sağlam ve güzel siteler var. Garantili orjinal saatleri uygun fiyata alabiliyorsun. Ben internetten 1250 tl ye olan saati 600 e aldım eşime.Garantişli , faturalı , orjinal. Saat&Saat e gittim sordum aynısı 1249 tlydi :) Araştır derim.
HAdi hayırlı olsu güle güle kullansı o zaman :)Kızlar ben saati aldım.
675 liracık
Polodan aldım.
Akşam sürpriz yapıcam
Teşekkür ederim canım benimHAdi hayırlı olsu güle güle kullansı o zaman :)
Valla yemek piştikten sonra oğlanı alıp hemen çıktım. Bi sürü marka ve çeşit olan bi mağazaya girdim. Çok çeşite bakınca çok da kararsız kaldım ama kocişim beğenmezse, farklı modellere bakmak isterse değişim yapacaklarmış.aaa hangi ara aldin masallah ne hizlisinben daha alip almaya bile karar veremezdim o kadar kararsiz dusun Gule gule kullansin esin
Aslında silikleştiği gün ile ertesi günü ilişki olması olasılığı güçlendirir...kizlar bisey sorcam bu ovulasyon testi koyulasip silik cikinca mi iliskiye girmesek oluyo yani ben ikisinin de koyu oldugu zamanlari yakaladim sonraki testler hep silik cikti zaten ondan sonra da sistit oldum yani ben yumurtlamadan sonra biraktim denemeleri mecburen
valla o zaman ben o spermleri yasatamadim sistit olunca biraktik denemeleriAslında silikleştiği gün ile ertesi günü ilişki olması olasılığı güçlendirir...
Olsa daha iyi olurdu. Tabi gebelik olmaz diye bir şey yok, yumurtlama öncesi içeri giren spermlerin bazıları 5 gün bile yaşıyormuş
Niye bakmıyorsun kız kendinevalla o zaman ben o spermleri yasatamadim sistit olunca biraktik denemeleri
ayy cok guldum vallahi omrun uzun olsunNiye bakmıyorsun kız kendine
Ayrıca dur bakalım Rabbim ol dediyse önünde sistit, prezervatif, hap, spiral hiçbiri duramaz şekerim
Ayy ne guzel, guzel gunlerde kullanin insallahKızlar ben saati aldım.
675 liracık
Polodan aldım.
Akşam sürpriz yapıcam
Kaç tane duydum kız birebir yakınlarımın da başına geldi spiral ile gebelikayy cok guldum vallahi omrun uzun olsundogru soyluyosun valla Allah ol dedikten sonra sistitim bile onune gecemez
Canım benim çok teşekkür ederimAyy ne guzel, guzel gunlerde kullanin insallah
gecti bile sadece bir gun surdu allahtan bol bol su ictim hicbiseyim yok cok sukurKaç tane duydum kız birebir yakınlarımın da başına geldi spiral ile gebelik
Sistit için de %100 pamuklu iç çamaşırı giymek lazım her daim. Pedler de sebep oluyor bence, sağlıksız şeyler.. Bazen de ne yaparsan yap oluyor, çok da can sıkıcı bir şey.
Bol su iç geçer.
Hoşgeldin canımcım.Kızlar herkese merhaba bende katıldım aranıza bat 12 temmuz heyecan varmı heyecan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?