Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbulduk kuzum amin bekleyen herkese rabbim kucağını doldursun inşallah şans getirsin bize bu gurup

Merhaba kizlar ben de gruba dahil olacaktim ama adetim 2 gün önce gelerek suprizini yapti sagolsun acaba oldu mu heyecani yasayamadan pas gectim bu ayi, agustosa odaklaniyorum calismalara devam insallah

Merhaba kizlar ben de gruba dahil olacaktim ama adetim 2 gün önce gelerek suprizini yapti sagolsun acaba oldu mu heyecani yasayamadan pas gectim bu ayi, agustosa odaklaniyorum calismalara devam insallah
Hoşgeldin canım, olsun, hayırlısı böyleymiş...
Sen yeni adet tarihini yaz, listeye ekleyeyim, ağustosta olur inşallahh....
Elinden geldiğince gün aşırı ilişki tavsiyem...

Hoşgeldin canım, olsun, hayırlısı böyleymiş...
Sen yeni adet tarihini yaz, listeye ekleyeyim, ağustosta olur inşallahh....
Elinden geldiğince gün aşırı ilişki tavsiyem...

Teşekkür ederim evet en hayırlı zamanda olur insallah hepimizin..ben gecen ay ovulasyon testi yaptim onun rahatligiyla 3 gun haricinde pek kasmadım ama bu ay dedigin gibi gün aşırı deneyeceğim..
1 agustos yeni adet tarihim takipteyim uğurlu gelsin bu grup bana

Hoşgeldin, aslında erken gelmesi daha iyi diyorum ben, en azından ümitlenmiyor insan, ağustosta güzel haberi alırsın inş

Hoşgeldin, heyecan hep var ama karamsarlık ümitsizlik de var malesef daha 12 gün var ama regl olacak gibi hissediyorum pff
Sibel sen benden de betersin:)))
Ben 5 kala test yapıyorum, çıkmazsa ümidimi eritmeye başlıyorum.
3 kala yaptığım test de negatif ise kesinlikle hamile değilimdir :)

tuh kötu olmus demek ki bu aya kismet degilmis uzulme hakkinda hayirlisi olsun

Hoşgeldin, aslında erken gelmesi daha iyi diyorum ben, en azından ümitlenmiyor insan, ağustosta güzel haberi alırsın inş
Teşekkür ederim hosbulduk:) Amin Agustosa kilitlendim bekliyorum simdi adetimin gecmesini
Amin, Allah aratmasın isteyen herkese en kisa surede hayirli evlatlar nasip etsin

Sorma canım kasık ağrım var ama regl olacak gibide değilim umidimizi kaybetmeyelim stres çok etkiliyor gerçekten rabbimin bi bildiği var diyorum bende hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…