hoşgeldin tatlim insallah ugurlu gelir burasiKızlar herkese merhaba bende katıldım aranıza bat 12 temmuz heyecan varmı heyecan ??
Hoşgeldin canım, olsun, hayırlısı böyleymiş...Merhaba kizlar ben de gruba dahil olacaktim ama adetim 2 gün önce gelerek suprizini yapti sagolsunacaba oldu mu heyecani yasayamadan pas gectim bu ayi, agustosa odaklaniyorum calismalara devam insallah
Hoşgeldin canım, olsun, hayırlısı böyleymiş...
Sen yeni adet tarihini yaz, listeye ekleyeyim, ağustosta olur inşallahh....
Elinden geldiğince gün aşırı ilişki tavsiyem...
Ne zamandır deniyosun?Ay o cift cizgiyi bi gorseydik hayirlisiyla :)
Hoşgeldin, aslında erken gelmesi daha iyi diyorum ben, en azından ümitlenmiyor insan, ağustosta güzel haberi alırsın inşMerhaba kizlar ben de gruba dahil olacaktim ama adetim 2 gün önce gelerek suprizini yapti sagolsunacaba oldu mu heyecani yasayamadan pas gectim bu ayi, agustosa odaklaniyorum calismalara devam insallah
Hoşgeldin, heyecan hep var ama karamsarlık ümitsizlik de var malesef daha 12 gün var ama regl olacak gibi hissediyorum pffKızlar herkese merhaba bende katıldım aranıza bat 12 temmuz heyecan varmı heyecan ??
Sibel sen benden de betersin:)))Hoşgeldin, heyecan hep var ama karamsarlık ümitsizlik de var malesef daha 12 gün var ama regl olacak gibi hissediyorum pff
tuh kötu olmusMerhaba kizlar ben de gruba dahil olacaktim ama adetim 2 gün önce gelerek suprizini yapti sagolsunacaba oldu mu heyecani yasayamadan pas gectim bu ayi, agustosa odaklaniyorum calismalara devam insallah
3. Ay olacak bu ay denemeNe zamandır deniyosun?
Teşekkür ederim hosbulduk:) Amin Agustosa kilitlendim bekliyorum simdi adetimin gecmesiniHoşgeldin, aslında erken gelmesi daha iyi diyorum ben, en azından ümitlenmiyor insan, ağustosta güzel haberi alırsın inş
Bu ay olacak Allahın izniyle :)3. Ay olacak bu ay deneme
Sizin ne kadar oldu? Sayılı gun kalmis cogu kisinin gunune guzel haberleri alalim :)Bu ay olacak Allahın izniyle :)
Ooo sanada sopa lazimHoşgeldin, heyecan hep var ama karamsarlık ümitsizlik de var malesef daha 12 gün var ama regl olacak gibi hissediyorum pff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?