6. Denememiz bizim :)))Sizin ne kadar oldu? Sayılı gun kalmis cogu kisinin gunune guzel haberleri alalim :)
Ay çok teşekkür ederim kuzum :)))busra1tan kuzum gulegule kullansin esin
Kız bugün alt tarafta ağrım oldu biraz geçen ay da böyle erkenden ağrıdı adet geldi on gün sonra, bu ay da böyle oldu anlamadım baya çalışmıştık oysa ki :)Sibel sen benden de betersin:)))
Ben 5 kala test yapıyorum, çıkmazsa ümidimi eritmeye başlıyorum.
3 kala yaptığım test de negatif ise kesinlikle hamile değilimdir :)
Napiyim kuzum belirtiler var moralim bozuldu yaaOoo sanada sopa lazim
Dün de bende pıt pıt batma oldu ama inşallah bunlar döllenme olduğu için olmuştur sibelKız bugün alt tarafta ağrım oldu biraz geçen ay da böyle erkenden ağrıdı adet geldi on gün sonra, bu ay da böyle oldu anlamadım baya çalışmıştık oysa ki :)
Yok kız nerdee, suni sancıya dayanamadım açılma olmayınca da hemen sezaryen istedim o neydi öyle 3 saatte mahvetti beni, sezaryan gibisi yok şekerimDün de bende pıt pıt batma oldu ama inşallah bunlar döllenme olduğu için olmuştur sibel
Sen ilkini normal mi doğurdun kız
Allah iyiliğini vere, o neydi öyle diyor bide hahahahhahaYok kız nerdee, suni sancıya dayanamadım açılma olmayınca da hemen sezaryen istedim o neydi öyle 3 saatte mahvetti beni, sezaryan gibisi yok şekerimSenin normaldi galiba hatırlıyorum sanki konuşmuştuk biri daha vardı ama onu hatırlamıyorum
Yok kız sen öyle birşey fark etmediysen niye kafana takıyosun ki, genişlese kendin fark ederdin herhalde :)Allah iyiliğini vere, o neydi öyle diyor bide hahahahhaha
Kız biri eski bi konuyu pörtletmiş.
Normal doğum sonrası vajina genişliyormuş.
Cinselliği olumsuz etkiliyormuş.
Benim fark ettiğim bir sorun yok ama aklıma soktular.
Hamile kalınca doktora söylicem hele bi kontrol etsin, ikincide iyice diksin
E Yani misafirler yatılı olunca yorgunluk olmaz mı, yazın en gıcık yanı sürekli bavul hazırlamak yok memlekete git yok tatile iyi güzel ama bavul kısmı yorucu bir de kendin için hazırlamamışsın :) erkeklere ne var zaten ya ben eşimi ve çocuğu hazırlıyorum iki dk sonra hadi hadi demeye başlıyorlar arabaya binip kornayı çalıyolar şaka gibi yani kadın olmak her açıdan zor şekerim sırtım ağrıyor ev işlerindenKizlar cok yorgunumkayinbirader bendeydi zaten. Ustune benim abim ve esi ve annem geldi pasta falan kesildi birsuru bulasik bir yandan bavul hazirladim gece 1,30da esimi almaya gelecek arkadaslari sehirdisina gidiyor. Bazen erkek olsaydim keskee diyorum. Onalr hep otursun kadinlar calissin
Yatiliya kayinbirader ile annem var. Abimle esi gitti allahtan yatamiyorum esimi gecircem diye bekliyorum oyle zombi gibiE Yani misafirler yatılı olunca yorgunluk olmaz mı, yazın en gıcık yanı sürekli bavul hazırlamak yok memlekete git yok tatile iyi güzel ama bavul kısmı yorucu bir de kendin için hazırlamamışsın :) erkeklere ne var zaten ya ben eşimi ve çocuğu hazırlıyorum iki dk sonra hadi hadi demeye başlıyorlar arabaya binip kornayı çalıyolar şaka gibi yani kadın olmak her açıdan zor şekerim sırtım ağrıyor ev işlerinden
Kac gun kaldi canimGün geçmeden yapmam ya negatif görmek istemiyorum
7 temmuz iki gün var daha gelmesine normalde hiç şaşmaz günüm bakalım pazartesi ni bekliyorumKac gun kaldi canim
Canım İçimden Bi. Ses de hamilesin duygu diyo her ne kader ilk deneme olmaz desem deKac gun kaldi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?