Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah seni kiz bizim kayinvalidelerde yatcak yer bile yok evimiz cok yakin oraya gidip yatsak bile dirlik vermezler ayrica evimizde yapa yapa kor olduk kayınvalidelerde nasil yapcaz

Valla biz sırf onun için istanbuldan bursaya gittik. Ev çok kalabalık ve sıkıntılıydı odada kilit bile yok. Ama sandalye koyarak kapı koluna kilit yaptık zaten 2 dk iş Tek sorun bizde duş almaktı onda da kayınvalidemleri oyaladım ben sıra ile girdik çaltırmadan. Ama sen rahatsın ev yakın ne de olsa gider alırsınız.

Göbek düşmesi takması ne oluyor?

Aç karna sabah yere yat. Ayaklarını karnına çek ve göbek deliğine parmağını koy. Kalp gibi atmadı lazım. Eğer atmıyorsa göbek eşi diye bişey var. Orada damar topluluğu. O kaymıştır. Benim sol kaburgamın altına kadar kaymıştı. Onu yerine getiren ocak teyzeler var. Yerine oturtuyorlar. Eğer o kaymışsa bebek olmaz diyorlar. Gerçektende kaç kişide oldu.

kiz nasil iki dakikalik is biz niye bi saat ugrasiyoruz o zaman valla benim koca ev yakinken hayatta gidip annesigilde yapmaz evimiz yok mu der

kiz nasil iki dakikalik is biz niye bi saat ugrasiyoruz o zaman valla benim koca ev yakinken hayatta gidip annesigilde yapmaz evimiz yok mu der

Kendi evinde gibi keyfini çıkarmazsın bacım orada. Çabucak kaçamak yapıp odadan çıkman lazım. ama eşini ikna edemezsen onu bilemem. Şuan bi arkadaşa daha dedim oda memlekete gitti eğer tutarsa kesin ondan diycem.

Duş çok büyük sıkıntı, herkes anlar ben çok utanırım yaa, kocam istese de ben istemem zaten kızımda bizle aynı odada yatıyor orda benim iş yaş o yüzden

Hahha harbiden göbeğim atıyor kız kalp gibi. Bi yaşıma daha girdim

Gunaydinn kızlar bende merak ettim yaptım kalp gibi atiyor valla ee gobegimiz de atiyor niye hamile kalamiyoz

Gunaydin kizlar. Dun gece acile gittim istifra ede ede taksiyi kac defa durdurdum mahvoldum uzun zamandir atak gecirmemistim. Valla allah dusmanima vermesin su migreni.

Oy kuzum ya çok geçmiş olsun.
Belki hamilelik migreni tetikliyordur
Valla kuzum bundan onceki gebeligimden onceki donemde cok yogundu migrenim. Ayda 6-7 defa en az hastanelik olurdum. Sonra gebe kaldigimi ogrendim ataklar kesildi. 6 haftalikti ogrendigimde. Baglantisi var mi bilmiyorum ama Allahim hayirlisini versin canim. Dun doktora soyledim zaten gebelik ihtumali var ona gire ilac yap diye. Birde ishalim var bundan oncelikdende olmustu ishal bende bilmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…