- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
Allah seni kiz bizim kayinvalidelerde yatcak yer bile yok evimiz cok yakin oraya gidip yatsak bile dirlik vermezler ayrica evimizde yapa yapa kor olduk kayınvalidelerde nasil yapcaz
Göbek düşmesi takması ne oluyor?
kiz nasil iki dakikalik is biz niye bi saat ugrasiyoruz o zamanValla biz sırf onun için istanbuldan bursaya gittik. Ev çok kalabalık ve sıkıntılıydı odada kilit bile yok.Ama sandalye koyarak kapı koluna kilit yaptık zaten 2 dk iş Tek sorun bizde duş almaktı onda da kayınvalidemleri oyaladım ben sıra ile girdik çaltırmadan. Ama sen rahatsın ev yakın ne de olsa gider alırsınız.
kiz nasil iki dakikalik is biz niye bi saat ugrasiyoruz o zamanvalla benim koca ev yakinken hayatta gidip annesigilde yapmaz evimiz yok mu der
Duş çok büyük sıkıntı, herkes anlar ben çok utanırım yaa, kocam istese de ben istemem zaten kızımda bizle aynı odada yatıyor orda benim iş yaş o yüzdenValla biz sırf onun için istanbuldan bursaya gittik. Ev çok kalabalık ve sıkıntılıydı odada kilit bile yok.Ama sandalye koyarak kapı koluna kilit yaptık zaten 2 dk iş Tek sorun bizde duş almaktı onda da kayınvalidemleri oyaladım ben sıra ile girdik çaltırmadan. Ama sen rahatsın ev yakın ne de olsa gider alırsınız.
Duş çok büyük sıkıntı, herkes anlar ben çok utanırım yaa, kocam istese de ben istemem zaten kızımda bizle aynı odada yatıyor orda benim iş yaş o yüzden
hmmmKendi evinde gibi keyfini çıkarmazsın bacım orada. Çabucak kaçamak yapıp odadan çıkman lazım.ama eşini ikna edemezsen onu bilemem. Şuan bi arkadaşa daha dedim oda memlekete gitti eğer tutarsa kesin ondan diycem.
hmmmdur bakalim bu ay da olmazsa gidip kayinvalidemlerde yapiym
kiz ya bebek varsa bisey olmasin sonraAhahaGöbeğinide kontrol et yerinde atıyor mu diye sabah aç karına yerde dizlerini karnına çekip
kiz ya bebek varsa bisey olmasin sonraben bu ay olmazsa bi sonraki ay bunlari bi dusunym Allahim neler neler deniyoruz gor halimizi
Şimdi demedim kız bi bak yoksa yaparsın bu işlemleri
Hahha harbiden göbeğim atıyor kız kalp gibi. Bi yaşıma daha girdimAç karna sabah yere yat. Ayaklarını karnına çek ve göbek deliğine parmağını koy. Kalp gibi atmadı lazım. Eğer atmıyorsa göbek eşi diye bişey var. Orada damar topluluğu. O kaymıştır. Benim sol kaburgamın altına kadar kaymıştı. Onu yerine getiren ocak teyzeler var. Yerine oturtuyorlar. Eğer o kaymışsa bebek olmaz diyorlar. Gerçektende kaç kişide oldu.
Gunaydinn kızlar bende merak ettim yaptım kalp gibi atiyor valla ee gobegimiz de atiyor niye hamile kalamiyozAç karna sabah yere yat. Ayaklarını karnına çek ve göbek deliğine parmağını koy. Kalp gibi atmadı lazım. Eğer atmıyorsa göbek eşi diye bişey var. Orada damar topluluğu. O kaymıştır. Benim sol kaburgamın altına kadar kaymıştı. Onu yerine getiren ocak teyzeler var. Yerine oturtuyorlar. Eğer o kaymışsa bebek olmaz diyorlar. Gerçektende kaç kişide oldu.
Bu arada listedeki bütün öğretmen arkadaşlar hamile bir ben kaldım galiba, eğitim camiasının sona kalanı dona kalanı oldum
Hocam beni yalnız bırakmadığına sevindim, geçeriz inş üst tarafa :)Ben de öğretmenim ve bekliyorum inşallah biz de bu ay listenin üzerine cikariz
Oy kuzum ya çok geçmiş olsun.Gunaydin kizlar. Dun gece acile gittim istifra ede ede taksiyi kac defa durdurdum mahvoldum uzun zamandir atak gecirmemistim. Valla allah dusmanima vermesin su migreni.
Valla kuzum bundan onceki gebeligimden onceki donemde cok yogundu migrenim. Ayda 6-7 defa en az hastanelik olurdum. Sonra gebe kaldigimi ogrendim ataklar kesildi. 6 haftalikti ogrendigimde. Baglantisi var mi bilmiyorum ama Allahim hayirlisini versin canim. Dun doktora soyledim zaten gebelik ihtumali var ona gire ilac yap diye. Birde ishalim var bundan oncelikdende olmustu ishal bende bilmiyorum vallaOy kuzum ya çok geçmiş olsun.
Belki hamilelik migreni tetikliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?