- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Yok cnm yapmadim. Testim yok cunku. Belki yarin alirim
Amin insllh cnm senn icin de.hayrlisi ne zmnsa o zmn olsn.Hadi bakalım hayırlısı olsun
canim enfeksiyon belirtisi olabiliyor, usutmus olabilirsin.Arkadaşlar merhaba şuan yumurtlama evresine yaklastım henüz ovülasyon testlerim c den daha koyu olmadı ama baya koyu cıkmaya basladı t çizgim. Sorum şu bikaç keredir ilişki esnasında sağ kasıgımda aşırı bi batma oluyor ileri geri hareketinin her seferinde bişey saplanıyor gibi oluyor boyle bısey hiç olmazdı sebebi sizce ne olabilir bu durumu yaşayan oldumu aranızda
Canm bugün test yaptin miEki Görüntüle 2291342
Bide size atayim kizlr
Kuruma cizgisini goruo musnz siz de. Sizde de bole cikip da adet oldunz mu ya da hamis oldunz mu
Hayr cnm yapmadim. Bati beklicemCanm bugün test yaptin mi
Selam.Eki Görüntüle 2291342
Bide size atayim kizlr
Kuruma cizgisini goruo musnz siz de. Sizde de bole cikip da adet oldunz mu ya da hamis oldunz mu
Aslnda bat yarin. Ama en gec diger gun olmam lazm. Insllh olmam daaaSelam.
Adetine kac gun var?
Bence hamilesin , hadi inşallah
Masallah iyi duruyorsun.Aslnda bat yarin. Ama en gec diger gun olmam lazm. Insllh olmam daaa
Dediklerinz dua yerine gecsin insllh
Bak cnm bu da son hali testimin. Uzerine de su da damlattim. Biri demisti dun eger giderse yoktur cizgi duruosa vardr bebis diye. Canli olrak guzl gorunuo fotoda anca bu kdr gorunuoSelam.
Adetine kac gun var?
Bence hamilesin , hadi inşallah
Gecen ay 6 kala yapmaya baslamistm 3 4 tane yapmistmMasallah iyi duruyorsun.
Ben şimdiye kadar 10 tane daha yapmistim sanirim heheh.
Ikizler kadini olmak boyle bisey.
Test alip yapiversen aslinda harika olur.
Varsa hemen cikar zaten.
Bak cnm bu da son hali testimin. Uzerine de su da damlattim. Biri demisti dun eger giderse yoktur cizgi duruosa vardr bebis diye. Canli olrak guzl gorunuo fotoda anca bu kdr gorunuo
Eki Görüntüle 2291653 Eki Görüntüle 2291657
Bence hamilesin.Gecen ay 6 kala yapmaya baslamistm 3 4 tane yapmistmbu sefer de 5 6 gun kala yaptm ilk hic bisy cikmadi. Bunu da dun yaptm ikindi vakti cok israr uzerine yoksa ben de cok sabirszm bakma
Insllh veririm guzl haberler. Testin azizligine ugrayabilirim. Buna hazrlikli olmya calisiorm. Sen ne zmn ogrenmistn bebisini. Belirtilern var miydi yoksa ogrendktn sonra mi basldi belirtilrBence hamilesin.
Ilk testim benim de ayni boyleydi.
Hayalet cizgi iste.
Yarin guzel haberlerini bekliyorum
Mrb canm iyiyiz seni sormalı valla beklemedeyiz benim de 4 günüm var yarin test yaparim galiba bir belirtim yok hicSelam kizlar.
Herkes iyidir insallah.
Nasilsiniz, yeni hamile haberleri yok mu?
Canım senin var bence baya bildiğin gölge gbi duruyorBak cnm bu da son hali testimin. Uzerine de su da damlattim. Biri demisti dun eger giderse yoktur cizgi duruosa vardr bebis diye. Canli olrak guzl gorunuo fotoda anca bu kdr gorunuo
Eki Görüntüle 2291653 Eki Görüntüle 2291657
Hayrlisiysa olsn diorm vallaCanım senin var bence baya bildiğin gölge gbi duruyor
Benim 50 lik pakette bi dünya hcg testi vardi.Insllh veririm guzl haberler. Testin azizligine ugrayabilirim. Buna hazrlikli olmya calisiorm. Sen ne zmn ogrenmistn bebisini. Belirtilern var miydi yoksa ogrendktn sonra mi basldi belirtilr
Insllh veririm guzl haberler. Testin azizligine ugrayabilirim. Buna hazrlikli olmya calisiorm. Sen ne zmn ogrenmistn bebisini. Belirtilern var miydi yoksa ogrendktn sonra mi basldi belirtilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?