Tm grsrz sonra aeoBenim kiz birazdan uyanir.
Ben kacar, mcks.
Benim de adetten 4 gun once boyle cikmisti, bir sonraki gun az daha koyulasti o gun kan tahlili verdim 43 duBak cnm bu da son hali testimin. Uzerine de su da damlattim. Biri demisti dun eger giderse yoktur cizgi duruosa vardr bebis diye. Canli olrak guzl gorunuo fotoda anca bu kdr gorunuo
Eki Görüntüle 2291653 Eki Görüntüle 2291657
Hadi yaaBenim de adetten 4 gun once boyle cikmisti, bir sonraki gun az daha koyulasti o gun kan tahlili verdim 43 du
Benim adet olmam gerekenden 2 hafta oncesinde baslayan bir agrim vardi hep,adet agrisi gibi ama cok once baslamisti,bi de adetten 1 hafta oncesinde goguslerim asiri derecede agrimaya baslardi agri olmamisti hicHadi yaaay hadi insllh bnm de olumlu sonuclanir.
Senn bariz belirtiler var miydii
Bende o agri yok amaBenim adet olmam gerekenden 2 hafta oncesinde baslayan bir agrim vardi hep,adet agrisi gibi ama cok once baslamisti,bi de adetten 1 hafta oncesinde goguslerim asiri derecede agrimaya baslardi agri olmamisti hic
Galiba yok cnm
Galiba yok cnmaz once suphelndim baktm sanki gelio kirmizilar. Belim de agrio zatn
moonandstar senin bugun deil miydi bat. Oldun mu
Hayrlisi olsn ne diyelmNasip canım o da en doğru zamanını bekliyor.
Benim de hafiften regl ağrılarım başladı gelecek yakında galiba
Bence de yapma yarin gelmezse diger gun yapYok yarın normalde bekliyorum bakalım. C.tesi test negatif çıkmıştı daha da yapmadim test filan hevesim kalmadı
Günaydın..Gunydin kiizlaar. Gelismeden sizi de haberdar edim dediminsllh olumlu sonuclanir.bosuna sevinmis olmam.
Bnm dun aksamdan beri bi akintim var sızınti gibi bisy.cok cok acik renkte. Pecetyi silince gelio.Belim agriodu hafften ilk gordgum dkklar ama sonra gecti. Onun yerine belimdeki sag tarafmdaki kemigim ve bacaklrim ole agridi ki gece boyunca sabaha karsi uyuyakalmisim artk. Az once de kalktm baktm bisy yok sadece pecetye gelio. Normlde bat gunum bugundu. Gun sonuna kdr sökulmezse adetim. Bi test alip yaparm belki. Dua edin kizlar
Insllh cnm saolasnGünaydın..
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Gunydin kiizlaar. Gelismeden sizi de haberdar edim dediminsllh olumlu sonuclanir.bosuna sevinmis olmam.
Bnm dun aksamdan beri bi akintim var sızınti gibi bisy.cok cok acik renkte. Pecetyi silince gelio.Belim agriodu hafften ilk gordgum dkklar ama sonra gecti. Onun yerine belimdeki sag tarafmdaki kemigim ve bacaklrim ole agridi ki gece boyunca sabaha karsi uyuyakalmisim artk. Az once de kalktm baktm bisy yok sadece pecetye gelio. Normlde bat gunum bugundu. Gun sonuna kdr sökulmezse adetim. Bi test alip yaparm belki. Dua edin kizlar
Amin insllh tatlm sen dee. Sende durumlr nasilEn güzel en Hayırlı sonucu alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?