2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Nasıl yani 60 kilosu ve diyetisyen e mı gitmeyi tercih ettin

Kızlar Bergüzar Korel paylaşmış instagramda çok hoşuma gitti. Görmeyenleriniz için paylaşayım dedim. Bana ümit oldu açıkçası
Nasıl muhteşemm bir paylaşım nasıl güzel bir anne Allah senden razı olsun canım bizimle paylaştığın için. Çok güzeldi

Nasıl muhteşemm bir paylaşım nasıl güzel bir anne Allah senden razı olsun canım bizimle paylaştığın için. Çok güzeldi
Senden de olsun canım benim. Elimden geldiğince gördüğüm güzel ve anlamlı şeyleri paylaşmaya çalışıyorum

Senden de olsun canım benim. Elimden geldiğince gördüğüm güzel ve anlamlı şeyleri paylaşmaya çalışıyorum
Çok beğendim canım.
Rabbim hepimizin miniklerini korusun sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirmek nasip olsun hepimize inşallah

Çok iyi anlıyorum inan eğer ailen arkandaysa biraz ailenin yanına git hamileliğinin kötü geçmesine izin verme esin seni anlayana kadar da madem öyle dönme bir aile kolay kurulmuyor
Zaten o da yok o yuzden belkide bu kadar psikolojim bozuluyor. Annem vefat etti 2008de babam baska biriyle evli haliyle cok uzun kalamiyorum en fazla 1 hafta o da biraz zor oluyor açıkçası ne de olsa kadın istemiyor. Oğlum her yeri karistiyor çünkü

Nasıl yani 60 kilosu ve diyetisyen e mı gitmeyi tercih ettin
Doktorum biraz hızlı kilo aldigimi söyledi cnm. Ondan. O yonlendirdi.yani nerdeyse 2 ayda 7 kilo almışım. Yavaşlasan iyi olur dedi zayıf hamile kalınca daha çok alırmışsın. Dikkat etmemistim hiç. Artık daha dikkatliyim.

Bebek özellikle son 3 ayda kilo aliyomus canım, bende kilolu hamile kaldım ve şekerim yüksek çıktığı için diyetisyenle devam ediyorum. Ilk 3 ay 4 kilo verdim şimdi son 1 ayda 1.5 kilo geri almışım. Çok şükür bebeğimin gelişimi normal hamilelere göre dengeli benim de diyetim

İlk değil canım 19 hafta kaybım var ondada hiç hissetmedim
Ben ilk kızımda 20.haftada ikinci kızım da 19.haftada hissettim bu bebeğimi 17.hafta doldu yavaş yavaş hissediyorum ama çok sık değil daha senin için erken bence ultrason da herşey yolundaysa sıkıntı yapma canım yakında hissedersin

Valla canım çoğumuzda aynı sıkıntı vardır belki de çok yaygın bu sorun malesef benim iki bebeğimde de lohusa demediler kıskançlıktan kavga edip zehir ettiler eşim hala pervanedir etraflarında inan yapılan haksızlıkları saysam selam vermemesi lazım dersiniz ama onlar bizim gibi düşünmüyor bizim gördüğümüzü görmüyor malesef eğer kesin boşanayım demezsen idare etmek gerekiyor arada sevgi ve evlatlar varsa zamanla herşey düzelir dert etmekle üzülmekle düzelse keşke ama anca kendimize ediyoruz

Ultrasonda bi sorun yok canım inşAllah bi an once hissederim

Bosanmak dilde kolay ama iste evlatlarina kiyamiyo insanda ki ögretmenim maasım var mesleğim var ona ragmen yapamiyorum çünkü adami seviyorum da gariptir herseye ragmen. Haklısın galiba idareden başka care yok

Ultrasonda bi sorun yok canım inşAllah bi an once hissederim ❤
İnşallah canım az daha sabır
Bosanmak dilde kolay ama iste evlatlarina kiyamiyo insanda ki ögretmenim maasım var mesleğim var ona ragmen yapamiyorum çünkü adami seviyorum da gariptir herseye ragmen. Haklısın galiba idareden başka care yok
Zaten sevmesek böyle yapmalarına üzülürmüyüz kırılganlıkta sevgiden zamanla herşey düzelir canım kendime de aynı telkini veriyorum hep inan kaynana yüzünden kötü olmaya değmez umursamamaya çalış

Kızlar sizin göbüsler ne alemde bende adet görecekmısim gibi bi sislik var o kadr bazen kotu bisey mi var diyorum. Henuz hissedemiyorum da

Sen sıkma canını su akar yolunu bulur elbet herşey yoluna girer canım Allah annenin mekanını cennet eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…