2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
yani bence normal seyrindesuin ama sen kendini daha iyi tanırsın

Kızlar 17 haftalık olduk cinsiyetimiz belli oğluşumuz olacak inşAllah .Benim size bir sorum olacak son 3 4 gündür alt sağ karında anlık batmalar oluyor sanki giriyor çıkıyor ağrı ara ara bugünde sağ kasığım ve belimin sağ tarafı ara ara aynı şekildr oldu.Halada devam ediyor.Üşüttüm mü yoksa rahim genişlediği için mi oluyor bilemedim sizd de var mı aynı şikayetler?

canim hayirli olsun oncelikle. Doktorum bana bebegin hareketlerini karin ve kasikta agri olarak hissedersin bu haftalarda demisti ondan olabilir seninki de

canim hayirli olsun oncelikle. Doktorum bana bebegin hareketlerini karin ve kasikta agri olarak hissedersin bu haftalarda demisti ondan olabilir seninki de☺
Yaa öylemiii ben en son 15.haftada gittim o zaman çok hissetmiyordum yani seğirme gibiydi.Benim ağrı çekmem konforum önemli değil ama ilk gebelik insan en ufak bir şeyde endişeleniyor.Ama şimdi bu ağrılarım mutluluğa dönüştü o minik tekmeler sayesinde

Biraz daha gidişata bakacağım kuzum aslında bebek beslensin diye yemem gereken şeyler belli ben ekmek falan yemesem herşey iyi hoş olacak

Aynen canım inşallah öğrenirim ben de yarın, daha doğru düzgün hiç cinsiyetine bakılmadı
Hayırlısı bakalım prense mi prenses mi
o eşitliği ben bozayım mı :) benimki göstermedi ama doktorum erkek dedi 17+5 de bu hafta bir daha gitcem bakalım kesinleşecek mi :)
Hayırlısı erkek değişmez diyorlar bakalım sonuç ne olur

Ara ara oluyor bahsettiklerin ama uzun sürmüyor uzun sürerse doktoruna danışmakta fayda var canım. Sağlıcakla kucakla oglusunu

Günaydın canım, nerelerdesin? Bebiş ve sen nasılsınız? Ben yarın doktora gidecem heralde cinsiyeti öğrenirim artık 16. Haftayı bitirdim sonunda
Çok şükür herşey yolunda büyümeye çalışıyoruz benimde çarşamba 17. Hafta olucak nasip olursa ewde temizlik yerleştirme falan wardı onlarla oyalandık İnşallah öğrenirsin tahmin falan söylemişmiydi doktor

Kolay gelsin canım, iş olunca çabuk geçiyor vakit en azından. Yine de kendini yormamaya çalış Yok canım hiç tahminde bile bulunmadı, garanti olsun diye 2 ayrı doktora gidecem, artık öğrenmem lazım

Arkadaşlar ben acıyı çok seviyorum.
Acının zararı varmı bebeğe.
Bilgisi olan varmı. Yada acı yiyen varmı.
Ben urfalıyım ve biz ciddi anlamda aşırı acı tüketen insanlarız.
Ama acının zararlı olduğunu kulaktan duyma bilgi var. Bilmiyorum ne düşünüyor sunuz

Ben de aci severim ve yiyorum canım en başından beri. Zararlı olduğunu hiç duymadım. Zararlı baharatlar var acı onların arasında değil bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…