2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba güzel anneler
Bugün kontrolüm vardı, bebeğim hesaplamaya göre 19, ultrason ölçümlerine göre 20 +3 gorunuyor. Doktor baş, uyluk, karın çevresi ölçümlerine de baktı. Ayak parmaklarını gördüm çok tatlıydı
Boyu 15cm, ağırlığı 341gr dedi doktor. Cinsiyetini sordum ama haftaya detayli ultrason olacak, orada kesin olarak söylenir dedi doktorum tahmin yapmadı
İlaç olarak; hergun kan sulandırıcı iğne, haftada 1 kalçadan proluton vuruluyorum. Vitamin olarak Decavit, D3 damla, OMEGA 3 kullaniyorum. Ayrıca her sabah tiroid için Levotiron içiyorum. Herşeye aynen devam et dedi.

Eklentiler

• IMG_20200713_125341.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 56
ben doktora cigkofte sordum biraz yiyebilirsin tamamen kisitlamana gerek yok kendini dedi peki acisi? dedim aci da yiyebilirsin ama sonrasinda rahatsiz olabilirsin dedi guldu yani acinin zarari yok demekki bebege

Masallahh bana da 17. Haftada 15 cm dedi. Acaba sonra boy uzaması yavaşlıyor mu bizim haftalardan sonra

Bebege degil de ertesi gunu sana belki acısı ola bilir ah ben de çok severimmmm

Maşallah canım

ben doktora cigkofte sordum biraz yiyebilirsin tamamen kisitlamana gerek yok kendini dedi peki acisi? dedim aci da yiyebilirsin ama sonrasinda rahatsiz olabilirsin dedi guldu yani acinin zarari yok demekki bebege
Canım bu içimi çok rahatlattı.
Almancam olmadığı için doktora sıramıyordum.
Tam yerinde cevap oldu
Sağol

Canım bu içimi çok rahatlattı.
Almancam olmadığı için doktora sıramıyordum.
Tam yerinde cevap oldu
Sağol
canim cigkofte icin bide sunu dedi etsiz cigkoftelerde zaten sıkıntı yok etlide de etinize guveniyorsaniz tazeligine yine sorun olmaz dedi

Herkese merhaba, herkes iyidir umarım
Kızlar ya çok afedersiniz ama tuvaletinizi bir süre tuttuğunuzda yaparken karnınıza kramp şekli ağrı giriyor mu? Benim baya ağrı giriyor ama ağrı yukarıda, kasığımda değil yani karnımda oluyor. Bu durumu yaşayan var mı?

Benimde oluyo hatta bazen kasıklarım da acıyo tutmamak gerek sanırım

Benimde oluyo hatta bazen kasıklarım da acıyo tutmamak gerek sanırım
Aynen canım ama dışarıda mecburen tutuyorum eve geldiğimde resmen acı çekiyorum ya bir kaç kere oldu. Normal zamanda ağrı, sancı, yanma gibi şeyler olmuyor ama tuttuğum zaman karnıma çok sancı giriyor. Haftaya detaylı kontrolüm var unutmazsam doktora sorayım

Bende de oluyor hatta yapmaya başladığımda ağrıyla az geliyor devamında şar şar gidiyor tutmamamız lazım hiç bir de bol su.

Bende de oluyor hatta yapmaya başladığımda ağrıyla az geliyor devamında şar şar gidiyor tutmamamız lazım hiç bir de bol su.
Ben baya bol su içiyorum canım hatta o yüzden sürekli tuvaletteyim Çok ciddi bir durum değil o zaman tutmazsak sorun yok Ama ben yine de haftaya sorucam inşallah unutmam

Normalde idrarı tutmamak gerekiyor ama mecbur olunca ben de tutarsam yaparken mesanemde ağrı hissediyorum. Rahim günden güne büyüdükçe mesaneye baskı yapiyormus doktorum öyle söylemişti. Hatta idrar tahlili de yaptırdım enfeksiyon mu var diye ama çok şükür bir sorun çıkmadı.

Merhaba arkadaşlar . İdrar kaçırdığınız oldu mu hiç farkında olmadan . İç çamaşırım ıslaktı amonyak kokuyordu. Amniyon sıvısı amonyak kokmaz değil mi

Aynen canım ama bazen mecburiyetten tutmak zorunda kalıyorum öyle olunca daha tuvalete gitmeden ağrısının derdine düşüyorum ya şimdi ağrıcak diye Tutmamak için dışarı hiç çıkmamam lazım çünkü çok su içtiğim için sürekli tuvaletteyim ben geçen hafta idrar ve kan tahlili verdim bende de bir sorun çıkmadı bu ağrıda olağan bir durum demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…