2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba arkadaşlar . İdrar kaçırdığınız oldu mu hiç farkında olmadan . İç çamaşırım ıslaktı amonyak kokuyordu. Amniyon sıvısı amonyak kokmaz değil mi
Bende öyle bir durum olmadı hiç. Sıcaktan terlemiş olabilir misin?

Ben baya bol su içiyorum canım hatta o yüzden sürekli tuvaletteyim Çok ciddi bir durum değil o zaman tutmazsak sorun yok Ama ben yine de haftaya sorucam inşallah unutmam
Bn de 3 litre içiyorum ama bazen dışardaysam unutabiliyorum eve gelince de telafi ediyorum olanlar oluyor

Merhaba arkadaşlar . İdrar kaçırdığınız oldu mu hiç farkında olmadan . İç çamaşırım ıslaktı amonyak kokuyordu. Amniyon sıvısı amonyak kokmaz değil mi
Hamilelikte normalmiş ama sanırım daha ileri haftalarda. Benim de ıslak akıntım olmuştu bebeğin suyu diye telaş etmiştim. doktorum idrar kaçırmış olabilirsin ya da vajinal akıntıdır demiştr. Yani olabiliyor.. Zaten su sızması da öle akıntı gibi olmazmış

İnşaallah canım korktum baya . Amonyak kokusu idrardır değil mi . Benim çikolata kistlerim var . Yer değiştirip mesaneye bası yaptı heralde

Bn de 3 litre içiyorum ama bazen dışardaysam unutabiliyorum eve gelince de telafi ediyorum olanlar oluyor
Su içmek iyi güzelde sonrası delirtiyor beni özellikle akşamları eşimle dizi izlerken 20 dk.da bir ara verdiriyorum duraklat-başlat akşam mesaisi

İnşaallah canım korktum baya . Amonyak kokusu idrardır değil mi . Benim çikolata kistlerim var . Yer değiştirip mesaneye bası yaptı heralde
Yani korkmayın derim ben olabilir. Yine de rahat etmezse içiniz doktora gidersiniz. Umarım idrardır. Amniyon sıvısı kokusunu ben de araştırdım ama amonyak kokusuna benzediğini okumadım hiç

Yani korkmayın derim ben olabilir. Yine de rahat etmezse içiniz doktora gidersiniz. Umarım idrardır. Amniyon sıvısı kokusunu ben de araştırdım ama amonyak kokusuna benzediğini okumadım hiç
Ben de okudum baya . İnşaallah öyledir

Zararlı olacağını sanmıyorum aslında ama çok aşırı acı tüketiyorsan eğer azaltmak daha iyi olabilir. Herşeyin fazlası zarar. Hem ileriki aylarda mide yanması sıkıntıları çok oluyor o zaman da problem yaşayabilirsin. Bir de emzirirken pek önermiyorlar süte geçiyormuş diyorlar yediklerine göre tadı değişebiliyormuş

Birkaç sabah bana da oldu canım. Normal zamanda da çok çok tutarsan olabiliyor aslında

İyi akşamlar kızlar. İstanbul Avrupa bölgesinde oturuyorum özel A Hastanesine gidiyorum ama İnternet deki şikayetleri beni rahatsız etmeye başladı. Avrupa bölgesinde şirinevlere yakın önere bileceğiniz hastene ve doktor varmı acaba

Kizlar selam, birkac gundur biraz akintim var, su gibi, arada beyaz oluyor, cok degil ama endise ettim. Benzer durum var mi sizde de normal midir?
Gecen hafta idrar testi temiz cikmisti ama bilemedim. Arada hafif kasik agrisi da oluyor ama.

kızlar 17+6 yım bebeğimin hareketlerini hissedeceğim günü heyecanla bekliyorum inşallah yakındır o günler
Ben de dort gozle bekliyorum, hala tam hissedemedim, sanirim bir iki hafta icinde hissederiz artik

Kizlar selam, birkac gundur biraz akintim var, su gibi, arada beyaz oluyor, cok degil ama endise ettim. Benzer durum var mi sizde de normal midir?
Gecen hafta idrar testi temiz cikmisti ama bilemedim. Arada hafif kasik agrisi da oluyor ama.
Sarı olmadığı sürece sıkıntı etmemeliymişiz. Rahim ağzını koruma amaçlı olurmuş bu tür akıntılar.

Sarı olmadığı sürece sıkıntı etmemeliymişiz. Rahim ağzını koruma amaçlı olurmuş bu tür akıntılar.
Sağol canım ilk hamilelik, tecrubesizlikten herseyden endişe ediyoruz. Kontrolüme 10 gün var daha endişe ettim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…