Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum benim detaylı ultrason günüm 19 + 3 e denk geliyor sizce erken mi bi hafta daha erteliyim mi acaba kararsız kaldım doktorum 24 temmuza randevu verip o zamana kadar detaylı yaptırıp gelirsin zaten demişti kafam karıştı
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum benim detaylı ultrason günüm 19 + 3 e denk geliyor sizce erken mi bi hafta daha erteliyim mi acaba kararsız kaldım doktorum 24 temmuza randevu verip o zamana kadar detaylı yaptırıp gelirsin zaten demişti kafam karıştı
24 temmuz 19+5e denk geliyor benimki de, doktor kendi tarih verdi, 20.hafta oluyor zaten. Bebiş bir hafta önden gidiyor, onun etkisi de olabilir tabii tarihte.
Benimde rahmimde baskı olunca korkuyorum.
Çok oluyor bazen.
Yanlarım falan da sancı oluyor.
Aslında bütün bunların olması gayet normal.
Bir anda karnın şişiyor. .içerde bir bebek.
İnşaallah sağlıkla elimize alırız bebeğimizi
kizlar kac gundur taziyeler vs giremedim. ama birsey solicem size. eslerimizden surekli sikayet ediyoruz ya kayinvalidemin bu halini gorunce eslerimziin kiymetini bilmemiz gerektgbi dusundum. gecen hafta kusmusler kayinpederimle. oda bu hafta cesmedeydi. donerken pazardan bamya almis kp seviyor diye. eve bi geliyor kocasini ölmus buluyor. kadin o gun bu gundr ah ben sana okadr naz yapmasaydim ah ben seni cok sıktim diye vicdan yapiyor kafayi yicek. kucuk seyler icin eslerimizi kirmyalm kizlar ben de cok yapiyorm ama gercekten hayati guzel yasamayi ogrenmek lazm