2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
MaşaAllah canım
Gayet uygun bir hafta 18 ile 24 arası yapılır

Eşimi yanıma girmesini bırakmıyorlar. Almancam pek olmadığı halde. Kızlar sizin eşiniz yanınızda oluyormu. Birde bu detaylı ultrasonda eşiniz yanınızda oluyormu. Ben istiyorum eşimde görsün.

Eşimi yanıma girmesini bırakmıyorlar. Almancam pek olmadığı halde. Kızlar sizin eşiniz yanınızda oluyormu. Birde bu detaylı ultrasonda eşiniz yanınızda oluyormu. Ben istiyorum eşimde görsün.
Burda alıyorlar canım ben geçen ay kontrolüme eşim ve kızımla girdim. Almanya da pandemiden dolayı mı kısıtlama var acaba ?

benim esim her kontrolde yanimda oluyor video cekiyor hatta. Almanya da sistem farkli demekki coronadan dolayi almiyorlardir

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Multivitaminde b12 yok mu acaba? Bir de herkese d vit vermiş doktor gerekli mi acep
D vitamini gerekli diye biliyorum canim. Hatta bebislere dogar dogmaz veriliyor. Multuvitaminde var ama degerim cok düşük diye depolari doldurmak istedi doktorum

Anlamadım ben bu işi. Kan değerlerine bakıp da mı karar veriyorlar.genelde multivitamin kan ilacı d vit kullanılması gerekiyor sanirim
D vitamini eksikliğe göre veriliyor sanırım. Kan ilacı her gebede demir eksikliği olurmuş kan hacmi arttığı için ondan veriliyor. Multivitamin henüz vermedi doktorum ama eğer dengeli ve sağlıklı beslenebiliyorsan zorunlu değil. Ben ilk hamileliğimde hepsini kullandım doktor 16 haftalıkken demir+ magnezyum+multivitamin+omega 3 o zaman bu haftalarda başka doktora gidiyordum o yazdı bende kullandım sorgulamadım. Ama şimdi sadece demir ilacı kullanıyorum gerekirse takviye alırım tabii ki

Ben demir ilacını hangi saatte içersem içeyim kustuğum için kafama göre bıraktım içmiyorum perşembe günü kontrolüm var inşallah iğne vs muadil bir şey vardır

Aynen canım benimde yan taraftan kramp gibi ağrı giriyor özellikle tuvaletimi tuttuğumda, bunlara katlanılır yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz

Benim eşimi de hiç almadılar daha. Pandemiden dolayı hastaneye dahi giremiyor kapının önünde bekliyor beni ama önümüzdeki hafta detaylı ultrason için özel muayenesi olan bir doktordan randevu aldım içeri alıyorlarmış ilk defa görecek inşallah

İnternette 18-24 haftalar arası yazıyor ama geçen gün okumuştum beyin gelişimi 20.haftadan sonra daha detaylı bakılabildiği için en sağlıklısı 20. haftadan sonra gitmekmiş 24’ten sonrada bebeğin derisi kalınlaşmaya başladığı için iç organların kontrolü çok net olmuyormuş. Değiştirebiliyorsanız 1 hafta sonraya atsanız daha iyi olur bence

Multivitaminde b12 yok mu acaba? Bir de herkese d vit vermiş doktor gerekli mi acep
D vitamini eksikliği varsa çok gerekli elbette.

Ben İstanbul'dayım, esim hiç giremedi izin vermiyorlar virüs tehlikesinden dolayı. Sadece bir kez ikili testte izin verdiler.

Ben demir ilacını hangi saatte içersem içeyim kustuğum için kafama göre bıraktım içmiyorum perşembe günü kontrolüm var inşallah iğne vs muadil bir şey vardır
Doktorum bana sabah kahvaltıdan 1-2 saat sonra iç dedi. O yüzden bulantı yaşamıyorum. Ama yine de midem bir garip oluyor hala tam alışabilmiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…