2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
D vitamini eksikliği varsa çok gerekli elbette.

Ben İstanbul'dayım, esim hiç giremedi izin vermiyorlar virüs tehlikesinden dolayı. Sadece bir kez ikili testte izin verdiler.
Bende istanbuldayım ama doktorum özel muaynehane ondan dolayı sanırım sorun olmamıştı. Genelde tek giriyorum geçen defa eşim ve kızım da girdi

Bugün hepsini yaşadım. Mesaneye mi tekme atıyor bi sancı bi ağrı

2-3 gündür bulantılarım tekrar başladı. Sanki ilk haftalardaki gibi aslında tokken midem bulanmazdı ama 2 gündür tokken de sürekli bulanıyor

Bu haftalarda böyle olan var mı ? Normaldir inşallah haftaya kontrolüm var ama beni yıprattı resmen kafam kalkmıyor

basindan beri aliyorlar esimi hatta birinde annemle gittim onu da aldilar
Yok ya ben hep yalnız paylaşıyorum o anki mutlulugumu ne eşim ne annem kimseyi almıyorlar eşim de annem de çok istiyor bebegimizi görmeyi ama bu virüs bitmediği surecede kimseyi almayacaklarmış

Canım hamilelikten değil de,mikrobik bir durum olabilir mi acaba? Bu aralar sıcaklardan dolayı hastaneler hep bulantı, kusma, ishal vs sikayetleriyle dolu.

Kızlar tetonoz aşısı oldunuz mu gereklimi bu konu hakkında bana bilgi verir misiniz

Kızlar tetonoz aşısı oldunuz mu gereklimi bu konu hakkında bana bilgi verir misiniz
Doktorum gerek yok dedi. Bana bıraktı. Ben olmadım. Ama olan arkadaşlar da bir sorun yaşamadı. Başı doktorlar ol diyormuş. Istersen doktoruna danış

Tetanoz aşısını zamanı henüz gelmedi sanırım 23.haftadan sonra oluyor. Doktorum gerek görürse olacagim, bana bırakırsa olmayacağım.

Canım hamilelikten değil de,mikrobik bir durum olabilir mi acaba? Bu aralar sıcaklardan dolayı hastaneler hep bulantı, kusma, ishal vs sikayetleriyle dolu.

İnşallah öyle değildir canım ya haftaya kontrolüm var soracağım doktoruma. Dağ suyu içiyoruz aslında dikkat de ediyorum yediğime içtiğime ama.

Kızlar afedersiniz bu sabah tuvalete gittigimde fark ettim beyaz sümüksü akıntı olmuştu hani yumurtlama zamanı olur ya onun gibi normal mi acaba bu siz hiç yaşadınız mı

Bulantım olmuyor artık aslında ama birşeylerden tiksinip zaman zaman kustuğum oluyor. İdrar yollarında falan sıkıntı yoktur inşallah bazen bulantı yapabildiğini duymuştum

Kızlar bugun doktora gittim alt karın bolgemde agrı oldu şükür herşey yolunda dikişde sorun yok dedi enfeksiyon çıktı fitil verdi agrı için de kullandığım ilaçı 2ye cıkardı yani enfeksiyon da hiç belirtim yok yine oyle korkuyla gittim ki ayrıntılı ultrasonu konusmayı da unuttum 2 hafta sonra kontrol verdi

Kızlar afedersiniz bu sabah tuvalete gittigimde fark ettim beyaz sümüksü akıntı olmuştu hani yumurtlama zamanı olur ya onun gibi normal mi acaba bu siz hiç yaşadınız mı
Dün bana da oldu ama normal dedi doktor sordum üşütmüşsündür dedi havalar serin gidiyor bende üşütmüş olabileceğimi düşündüm ama bilmiyorum perşembe kontrolüm var umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…