Benimde rahmimde baskı olunca korkuyorum.
Çok oluyor bazen.
Yanlarım falan da sancı oluyor.
Aslında bütün bunların olması gayet normal.
Bir anda karnın şişiyor. .içerde bir bebek.
İnşaallah sağlıkla elimize alırız bebeğimizi
Yok ya ben hep yalnız paylaşıyorum o anki mutlulugumu ne eşim ne annem kimseyi almıyorlar eşim de annem de çok istiyor bebegimizi görmeyi ama bu virüs bitmediği surecede kimseyi almayacaklarmış
Canım hamilelikten değil de,mikrobik bir durum olabilir mi acaba? Bu aralar sıcaklardan dolayı hastaneler hep bulantı, kusma, ishal vs sikayetleriyle dolu.
Canım hamilelikten değil de,mikrobik bir durum olabilir mi acaba? Bu aralar sıcaklardan dolayı hastaneler hep bulantı, kusma, ishal vs sikayetleriyle dolu.
Kızlar afedersiniz bu sabah tuvalete gittigimde fark ettim beyaz sümüksü akıntı olmuştu hani yumurtlama zamanı olur ya onun gibi normal mi acaba bu siz hiç yaşadınız mı
Bulantım olmuyor artık aslında ama birşeylerden tiksinip zaman zaman kustuğum oluyor. İdrar yollarında falan sıkıntı yoktur inşallah bazen bulantı yapabildiğini duymuştum
Kızlar bugun doktora gittim alt karın bolgemde agrı oldu şükür herşey yolunda dikişde sorun yok dedi enfeksiyon çıktı fitil verdi agrı için de kullandığım ilaçı 2ye cıkardı yani enfeksiyon da hiç belirtim yok yine oyle korkuyla gittim ki ayrıntılı ultrasonu konusmayı da unuttum 2 hafta sonra kontrol verdi
Kızlar afedersiniz bu sabah tuvalete gittigimde fark ettim beyaz sümüksü akıntı olmuştu hani yumurtlama zamanı olur ya onun gibi normal mi acaba bu siz hiç yaşadınız mı
Dün bana da oldu ama normal dedi doktor sordum üşütmüşsündür dedi havalar serin gidiyor bende üşütmüş olabileceğimi düşündüm ama bilmiyorum perşembe kontrolüm var umarım herşey yolundadır