2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
2 günsur sabah bi seyirme vardi ne oldugunu cikartamadigim. Bebek hareketidir diye yordum. Ama bu sabah yok. Ben de onu düşündüm neden yok diye
bu bana da oluyor o seyirmeyi gögüs hassasiyeti gidip geliyor gidince panik oluyorum Sonra geri geliyor rahatlıyorum Allah sınamasın

Bende üşüttüm bu ara belimi ondan mı oldu o zaman bebegim hareket ediyor Bi sorun yoktur diye düşünüyorum ama bakalım benimde 1 hafta var randevuya

Yok ya ben hep yalnız paylaşıyorum o anki mutlulugumu ne eşim ne annem kimseyi almıyorlar eşim de annem de çok istiyor bebegimizi görmeyi ama bu virüs bitmediği surecede kimseyi almayacaklarmış
devlet hastanesi mi canim

Geçmiş olsun enfeksiyon olup olmadığını anlamak için idrar tahlili mi yapılıyor?

Hareket hisseden var mı aranızda
ikinici çocuğum çok erken hissettim çok dönüyordu hıçkırıklarını bile hissettim ama son zamanlarda çok hareketli değil sanırım yoruldu ya da yeri daraldı artıkın :) karnım çok büyüdü hatta baya yani :)

tekme olarak çok çok içten az ama dönmek hareket hissrtmek açısından hissettim ben bile şaşırdım yani nasıl hissediyorum diye

Kızlar afedersiniz bu sabah tuvalete gittigimde fark ettim beyaz sümüksü akıntı olmuştu hani yumurtlama zamanı olur ya onun gibi normal mi acaba bu siz hiç yaşadınız mı
evet adet zamanında yaşıyorum arada tuhaf akıntılarımda oluyor kokusuz olduğu müddetçe takmıyorum ama oğlumda hiç akıntım olmadan sistit olmuştum doktorların idrar tahkiki çok önemli bence ve çok dikkat etmek lazım temizliğe

Canım senin 16 ıncı haftan benim 17 girdim ortalama aynıyız ve ben de aynen senin gibiyim. Oluyor bende de yeni

Canım senin 16 ıncı haftan benim 17 girdim ortalama aynıyız ve ben de aynen senin gibiyim. Oluyor bende de yeni

Normal herhalde canım napalim artık uzatmalar herhalde bunlar

Bulantım olmuyor artık aslında ama birşeylerden tiksinip zaman zaman kustuğum oluyor. İdrar yollarında falan sıkıntı yoktur inşallah bazen bulantı yapabildiğini duymuştum

İnşallah yoktur canım bol bol su içiyorum ama.

Kızlar afedersiniz bu sabah tuvalete gittigimde fark ettim beyaz sümüksü akıntı olmuştu hani yumurtlama zamanı olur ya onun gibi normal mi acaba bu siz hiç yaşadınız mı
Benim uzayan akıntım hep var zaman zaman artıp azalıyor. Doktorum uzayan akıntının normal olduğunu söylemişti az su şçmil de olabilirmişim

Temizligine dikkat ediyorum fazlasıyla bu sürekli olan bişey degil yani 19 haftalık hamileyim 3 defa olmuştur en fazla acaba hamile oldugum halde yumurtlama mı oluyor diye düşündüm bende ama belki bebegin kesesi yenileniyor ya belli zamanlarda onun için de olabilir diye düşünüyorum internette araştırmıştım bunu da

Benim uzayan akıntım hep var zaman zaman artıp azalıyor. Doktorum uzayan akıntının normal olduğunu söylemişti az su şçmil de olabilirmişim
Yok canım ya az su içmiyorum ki valla su içmekten tuvaleti yol ettim içtikçe lavaboya çıkmaktan yoruldum ama mecburi içiyorum yine de suyu bol bol

Kızlar babymalldan çok tatlış bir tulum sipariş etmiştim Sevgiliplath in söylediği indirimlerde 3 aylık sipariş ettim ama bana biraz ufak geldi. Kasım sonu doğacak desek martta dahil 4 ay giyer diye düşünüyorum. 2 aydan sonra da bu olmaz gibi geldi gözüme, içi çok pofidik bir de kendi iç kıyafeti olacak. 6 ayla değiştirsem bedeni olur mu sizce? Bebek bedenleri çok kafamı karıştırıyor karar veremiyorum

Eklentiler

• 20200714_144905.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 36
Güle güle güzel günlerde kullansın bebeğin bende 3 ay olanını almıştım ama 4 aya kadar giyer sonrasında nisan-mayıs geliyor o yüzden bedeni bana uygun geldi açıkcası ama tabi sen bilirsin canım

Güle güle güzel günlerde kullansın bebeğin bende 3 ay olanını almıştım ama 4 aya kadar giyer sonrasında nisan-mayıs geliyor o yüzden bedeni bana uygun geldi açıkcası ama tabi sen bilirsin canım

İnşallah canım hepimizinki
Bana da bir yandan olur gibi geliyor bir yandan çok hızlı büyüse ilk iki aydan sonra giydiremez miyim diye düşünüyorum, iri mi doğar küçük mü onu da bilemiyoruz bebek bedeni seçmek ne zormuş, elime 3 aylık bebek verseler de deneyebilsem keşke üzerinde

Yenidoğan döneminde giydireceksen 6 aylık büyük olabilir ama bursan da büyüklüğü anlaşılmıyor cnm başkantulumları barsa ona göre değerlendirebilirsin. Çok tatlı ne güzel iyi günlerde kullansın minik

Ben
Bana da aldıklarım hep küçük gibi geliyor ama geçen gün oğlu olan bi arkadaşım bunlar büyük değil mi dedi Yani tecrübesizlikten anlamıyoruz ama çok büyük olmaz herhalde bebişler Yeğenimden yola çıkıyorum 3,650 doğmuştu ama hap kadardı gerçi sonra her ay 1 kilo aldı ama yeğenimin boyutuna göre benimde aldıklarım olur gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…