Dün bana da oldu ama normal dedi doktor sordum üşütmüşsündür dedi havalar serin gidiyor bende üşütmüş olabileceğimi düşündüm ama bilmiyorum perşembe kontrolüm var umarım herşey yolundadır
Yok ya ben hep yalnız paylaşıyorum o anki mutlulugumu ne eşim ne annem kimseyi almıyorlar eşim de annem de çok istiyor bebegimizi görmeyi ama bu virüs bitmediği surecede kimseyi almayacaklarmış
Kızlar bugun doktora gittim alt karın bolgemde agrı oldu şükür herşey yolunda dikişde sorun yok dedi enfeksiyon çıktı fitil verdi agrı için de kullandığım ilaçı 2ye cıkardı yani enfeksiyon da hiç belirtim yok yine oyle korkuyla gittim ki ayrıntılı ultrasonu konusmayı da unuttum 2 hafta sonra kontrol verdi
ikinici çocuğum çok erken hissettim çok dönüyordu hıçkırıklarını bile hissettim ama son zamanlarda çok hareketli değil sanırım yoruldu ya da yeri daraldı artıkın :) karnım çok büyüdü hatta baya yani :)
ikinici çocuğum çok erken hissettim çok dönüyordu hıçkırıklarını bile hissettim ama son zamanlarda çok hareketli değil sanırım yoruldu ya da yeri daraldı artıkın :) karnım çok büyüdü hatta baya yani :)
Kızlar afedersiniz bu sabah tuvalete gittigimde fark ettim beyaz sümüksü akıntı olmuştu hani yumurtlama zamanı olur ya onun gibi normal mi acaba bu siz hiç yaşadınız mı
evet adet zamanında yaşıyorum arada tuhaf akıntılarımda oluyor kokusuz olduğu müddetçe takmıyorum ama oğlumda hiç akıntım olmadan sistit olmuştum doktorların idrar tahkiki çok önemli bence ve çok dikkat etmek lazım temizliğe
Bulantım olmuyor artık aslında ama birşeylerden tiksinip zaman zaman kustuğum oluyor. İdrar yollarında falan sıkıntı yoktur inşallah bazen bulantı yapabildiğini duymuştum
Kızlar afedersiniz bu sabah tuvalete gittigimde fark ettim beyaz sümüksü akıntı olmuştu hani yumurtlama zamanı olur ya onun gibi normal mi acaba bu siz hiç yaşadınız mı
evet adet zamanında yaşıyorum arada tuhaf akıntılarımda oluyor kokusuz olduğu müddetçe takmıyorum ama oğlumda hiç akıntım olmadan sistit olmuştum doktorların idrar tahkiki çok önemli bence ve çok dikkat etmek lazım temizliğe
Temizligine dikkat ediyorum fazlasıyla bu sürekli olan bişey degil yani 19 haftalık hamileyim 3 defa olmuştur en fazla acaba hamile oldugum halde yumurtlama mı oluyor diye düşündüm bende ama belki bebegin kesesi yenileniyor ya belli zamanlarda onun için de olabilir diye düşünüyorum internette araştırmıştım bunu da
Kızlar babymalldan çok tatlış bir tulum sipariş etmiştim Sevgiliplath
in söylediği indirimlerde 3 aylık sipariş ettim ama bana biraz ufak geldi. Kasım sonu doğacak desek martta dahil 4 ay giyer diye düşünüyorum. 2 aydan sonra da bu olmaz gibi geldi gözüme, içi çok pofidik bir de kendi iç kıyafeti olacak. 6 ayla değiştirsem bedeni olur mu sizce? Bebek bedenleri çok kafamı karıştırıyor karar veremiyorum
in söylediği indirimlerde 3 aylık sipariş ettim ama bana biraz ufak geldi. Kasım sonu doğacak desek martta dahil 4 ay giyer diye düşünüyorum. 2 aydan sonra da bu olmaz gibi geldi gözüme, içi çok pofidik bir de kendi iç kıyafeti olacak. 6 ayla değiştirsem bedeni olur mu sizce? Bebek bedenleri çok kafamı karıştırıyor karar veremiyorum
Güle güle güzel günlerde kullansın bebeğin bende 3 ay olanını almıştım ama 4 aya kadar giyer sonrasında nisan-mayıs geliyor o yüzden bedeni bana uygun geldi açıkcası ama tabi sen bilirsin canım
Güle güle güzel günlerde kullansın bebeğin bende 3 ay olanını almıştım ama 4 aya kadar giyer sonrasında nisan-mayıs geliyor o yüzden bedeni bana uygun geldi açıkcası ama tabi sen bilirsin canım
İnşallah canım hepimizinki
Bana da bir yandan olur gibi geliyor bir yandan çok hızlı büyüse ilk iki aydan sonra giydiremez miyim diye düşünüyorum, iri mi doğar küçük mü onu da bilemiyoruz bebek bedeni seçmek ne zormuş, elime 3 aylık bebek verseler de deneyebilsem keşke üzerinde
Yenidoğan döneminde giydireceksen 6 aylık büyük olabilir ama bursan da büyüklüğü anlaşılmıyor cnm başkantulumları barsa ona göre değerlendirebilirsin. Çok tatlı ne güzel iyi günlerde kullansın minik
Bana da bir yandan olur gibi geliyor bir yandan çok hızlı büyüse ilk iki aydan sonra giydiremez miyim diye düşünüyorum, iri mi doğar küçük mü onu da bilemiyoruz bebek bedeni seçmek ne zormuş, elime 3 aylık bebek verseler de deneyebilsem keşke üzerinde
[/QUOTE
Bana da aldıklarım hep küçük gibi geliyor ama geçen gün oğlu olan bi arkadaşım bunlar büyük değil mi dedi Yani tecrübesizlikten anlamıyoruz ama çok büyük olmaz herhalde bebişler Yeğenimden yola çıkıyorum 3,650 doğmuştu ama hap kadardı gerçi sonra her ay 1 kilo aldı ama yeğenimin boyutuna göre benimde aldıklarım olur gibi geliyor