2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Yenidoğan tulumlarını koyuyorum üstüne karşılaştırmak için fark var biraz, bu beden iyi gibi galiba o zaman teşekkür ederim

Aynen bende tecrübesizim tam anlamıyorum yenidoğan görmeyeli de uzun zaman oldu kıyas edemiyorum o yüzden şuan. Anlayan birilerine sormak en iyisi madem öyle bende değiştirmeyeyim iyi gibi bu beden

Çok şirin güzel gunlerde sağlıkla giysin inşAllah ben daha hiç bişey alamadım cesaretim yok almaya

Çok şirin güzel gunlerde sağlıkla giysin inşAllah ben daha hiç bişey alamadım cesaretim yok almaya ☺

Teşekkür ederiz, inşallah bende ilk defa cesaret edip aldım ondan önce sadece bir çorap almıştım

Kızlaaaarrr nasılsınız?
Çok özledim ya burdaki sohbeti muhabbeti. Zaman bulamıyorum ki geleyim. Yoğunum bu ara
Dün kontrole gittik benim minnoş bi büyümüş maşallah 3 gün ilerde gidiyor. 20+4 olduk baş parmağını ağzına sokuyordu aç gittim ya kan vercem diye acıkmış parmağını yiyor el salladı tüm parmaklarını gördük bide elleri tombul tombuldu bacak boyu da uzun maşallah dedi doktor göz çukurları da çok iri, gözleri büyük olcak dedi inşallah
Doppler yaptı damarlarımda biraz sorun çıktı bazen sancım oluyor ondanmış ilaç yazdı. Sarı yeşilimsi kokusuz akıntım vardı fitil yazdı onu kullancam 3 gün. İnşallah temizlenir geçer. Sonrasında da herşey yolunda çok şükür. Video kaydı alamadım bi ona üzüldüm. Ağustosa kadar özliycem minnoşumu

Yaaa maşallah büyüyecek tabi annesi tüh video önemli ya

kızlar 17+6 yım bebeğimin hareketlerini hissedeceğim günü heyecanla bekliyorum inşallah yakındır o günler
Ben ilk 16. haftamda hissetmiştim canım ama boyle cok hafıf bır seydı kayma gibi sonra cok cok aralıklı oldu ama son 2 haftadır yogun hissediyorum ve baya baya hareket olarak hissediyorum gene balık kıpırdaması gibi 20. haftamdayım su an.

Kızlar tetonoz aşısı oldunuz mu gereklimi bu konu hakkında bana bilgi verir misiniz
beni 20. hafta için aradılar saglıkocagından, bugun oldum hatta genelde istege bırakıyorlar ben olmayı tercıh ettim. hamilelik doneminde 2 doz, sonrasında 2.5 yıl içinde 3 doz olacak şekilde olunca diğer hamileliklerde vurulmaya gerek kalmıyormuş. tamamen sana baglı yani

Maşallah bebişinize kokusuz sarı yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi mi dedi doktorunuz

Hoşgeldin canım, maaşallah bebisine ben de dün kontrole gittim benimki de 1 hafta önde görünüyor. Doktor uyluk kemiğine bakarken ayak parmaklarını gördüm ayy bezelye gibiydi çok tatlı Haftaya detaylı ultrasonum olacak inşaallah.

Maşallah bebişinize kokusuz sarı yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi mi dedi doktorunuz
Maşallah hepimizinkine canım
Evet enfeksiyon belirtisi canım önlem almazsak suyundan kaybedebilirsin dedi doktorum. O yüzden fitile başladık hemen. Dediklerine göre o 3 günlük fitil temizliyor enfeksiyonu, tüm hamile arkadaşlarım bu dönem kullanmışlar

Detaylı için ne zaman çağıracağını söylemedi doktorum.
Maşallah seninki de öndeymiş doktorum 2-3 aralık dedi belki daha erken. Kasım annesi mi olcam acebası

Maşallah canım ne güzel bebiklerden güzel haberler alalım hep inşallah. Sende gir arada yahu yokluğun hissediliyor

Kızlar anne bebek çantası alıcam hangisi daha güzel kararsız kaldım

Eklentiler

• 3F633503-912A-42BE-B781-97E9C7458193.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 5E7F89A4-F576-4BB1-9048-F3BDA098F660.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 25
  • ED993924-3952-4A72-B7A0-57F0FA2A032A.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 609069C2-C6A8-4166-8D71-2469DBE7AC7E.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 28
Bugün ben de mecburen doktora gittim çalışmak istemiyorum pandemi sürecinde o yüzden rapor almaya gittim. Bebek sat a göre iki hafta önden gidiyor dedi. 18 cm 230 gr olmuş dedi. Bu bi sorun değildir değil mi kızlar? Ben de hiç kilo almamışım 56 kilo devam. Bebek de hep bir hafta öndeydi ama şimdi iki hafta olmuş. Bi tedirgin oldum ya

Benim bulantılar azaldı ama yemek yedikten sonra bulanmaya devam ediyor geçmedi ve sanırım geçmeyecek gibi...

selam kizlar. Bugun hastaneyi arayip detayli ultrason fiyatini sordum 11 agustosa randevu almistim 400 lira dediler siz kaca yaptirdiniz acaba?

Maşallah canım ne güzel bebiklerden güzel haberler alalım hep inşallah. Sende gir arada yahu yokluğun hissediliyor
Valla bende çok özledim burda sohbet muhabbeti. Ama o kadar yoğunum ki. Neyseki bitiyor inşallah yarın bu yoğunluğum. Daha bol zaman geçiririm burda artık
Senin kontrolün ne zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…