2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
tekme olarak çok çok içten az ama dönmek hareket hissrtmek açısından hissettim ben bile şaşırdım yani nasıl hissediyorum diye
Benimde hep öyle oluyor canım dün akşam sırt üstü yattım şaştım kaldım valla ya nasıl dönüyor öyle göbek deligimin orda takla atıyor resmen

Valla bende çok özledim burda sohbet muhabbeti. Ama o kadar yoğunum ki. Neyseki bitiyor inşallah yarın bu yoğunluğum. Daha bol zaman geçiririm burda artık
Senin kontrolün ne zaman canım?
Ben de giremiyorum bu ara hiç. Ev yerleştiriyorum. Bu ay yoğunluktan hiç kilo almadım. Bebeğin hareketlerini hissediyorum ama. İnşallah iyidir minnak

Kizlar selam ikili testte bir sorun cikmadigi halde 3lu test yaptirdiniz mi ya da yaptirmayi dusunuyor musunuz

Bende hissetmek istiyorum.
İlk bebeğim. Hissetmeyince korkuyorum.
17 inci haftam Ama hissetmiyorum. İnşaallah yakında hissederim

1 hafta önde veya geride olması sorun olmuyor diye biliyorum. Ama kg olarak normal geldi haftanla zaten doktorun sorun olsa söylerdi kuzum gönlünü ferah tut

Kizlar selam ikili testte bir sorun cikmadigi halde 3lu test yaptirdiniz mi ya da yaptirmayi dusunuyor musunuz
Yaptırmadım zaten sonuç ne olursa olsun kabul edicegim için ikili de temiz çıkmışken yaptırmak istemedim boşu boşuna stres olmaya gerek yok diye düşündüm

Selam kızlar bende kontrole gittim bugün doktorum bırakmıştı şansıma başka doktora almıştım aynı hastaneden giç memnun kalmadım moralim bozuldu biraz.Ama çok şükür bebeğim gayet iyi büyümüş kuzum çikolata yiyip gitmiştim çok hareketliydi 22.haftada detaylı ultrason için gün aldım 260 lira fiyatı uygun ama o doktora hiç gidesim yok hastaneyide doktoru da değişicem galiba

valla canim cok sevindim iyi olmana bende hic vakit bulamiyorum giremiyorum o kadar yogunum ki...bizim de kontröl cuma günü, bakalim cinsiyetini söyleyecekmi adam :)

260 lira ozel hastane mi canim?

Bende hissetmek istiyorum.
İlk bebeğim. Hissetmeyince korkuyorum.
17 inci haftam Ama hissetmiyorum. İnşaallah yakında hissederim
Ben 18. haftanın ortalarında hissetmeye başladım o zamandan beri hiç durmuyor Seninde az kalmış önümüzdeki 2 hafta içerisinde hissetmeye başlarsın artık

selam kizlar. Bugun hastaneyi arayip detayli ultrason fiyatini sordum 11 agustosa randevu almistim 400 lira dediler siz kaca yaptirdiniz acaba?
Ben de inşallah 23 Temmuz'da 400'e yaptıracağım.

Kızlar ben hep ayran içmek istiyorum ya hep ayrana aş eriyorum sanki benimle aynı durumda olan var mı
Ben de ayrana acayip düşkünüm ilk haftalardan beri.
Ayran çok faydalı zaten şifa olsun

3'lu veya 4'lu test yaptırmayacağım..ama detaylı ultrasona gireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…