2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol canım sana da

1 hafta önde veya geride olması sorun olmuyor diye biliyorum. Ama kg olarak normal geldi haftanla zaten doktorun sorun olsa söylerdi kuzum gönlünü ferah tut
Son adet tarihime göre 16 haftalık olması gerekiyor canım. Ben hep önden gittiği için buraya öyle girmiştim. Doktor da ikili taraman normal miydi dedi. Evet dedim. İyi o zaman dedi. Evham yaptım ben de. Dediğin gibi bişey olsa söylerdi herhalde

Ben de giremiyorum bu ara hiç. Ev yerleştiriyorum. Bu ay yoğunluktan hiç kilo almadım. Bebeğin hareketlerini hissediyorum ama. İnşallah iyidir minnak
Canım ben de korkuyordum haraketleri hissetsem de sancılarım oluyordu. Çok şükür iyiymiş. Kiloma bakmadım hiç. En son 61 dim. Doktor herşey yolunda dedi. İyidir canım seninki de. Merak etme haraketleri hissediyorsan sorun yok bence benimki artık sert vurmaya başlıyor gıdıklamıyorum kımıldanınca

valla canim cok sevindim iyi olmana bende hic vakit bulamiyorum giremiyorum o kadar yogunum ki...bizim de kontröl cuma günü, bakalim cinsiyetini söyleyecekmi adam :)
İnşallah canım. Herkes yoğun bu ara.
Daha bilmiyormusun cinsiyetini canım?

İleriki aylarda daha güzel oluyo hareketlerini hissetmek cnm bu arada şehitleriniz var, başınız sağ olsun cnm

İleriki aylarda daha güzel oluyo hareketlerini hissetmek cnm bu arada şehitleriniz var, başınız sağ olsun cnm
Öyle canım. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüm gerçekten. Sadece şehit vermekle de kalmıycaz sanırım. Toprak gidecek gibi gözüküyor. O şehri alacaklar sanırım. Kansızlar askerlere değil sıcak evinde oturan ahaliye saldırdılar evleri taradılar Allah yardımcımız olsun.

Ne güzel sen kilo almamışsın bebeğe yaramış. Erken döllenme ise oradan belki1 hafta fark ediyordur diğer hafta da bebeğin gelişimi öndedir. Sorun olacağını sanmam canım öyle olsa doktorun söylerdi. Ölçümlerde ufak sapmalar da olabiliyor

Bugün haberlerde öğrenince gerçekten moralim çok bozuldu, kafama taktım, inan basım ağrıdı. Allah ıslah etsin, Rabbim zalimlere fırsat vermesin... Dünya gerçekten nereye gidiyor. Bu hastalik, virus, depremler insanlara hiç mi ibret olmuyor. Üç günlük dünyada hala göz kırpmadan zulmediyorlar

Şirinevlere pek yakın değil ama İsü medical park Gop’ta dr shahla valizada benim doktorum. Çok memnunum tavsiye ederim.

maşaAllah
ben de detayli ultrosunu yaptirdm arkadslar. cok sukur hersey yolunda bebek iyi. annesi moralman bitik okadar
bebek iyi maşaAllah sen niye bitiksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…