Ben de 19.4 de gidicem bugün randevu aldım doktor tarih için uygun dedi ona göre verdiler özelde gidicem radyoloji uzmanı yapıyormuş ayrı bi şekilde 400dediler fiyatı pahalı ama yapacak bişey yok ilgilenilir en azından doğru düzgün bu süreçte devlet hastanesine gitmek istemem
Bir de bugün doktordan şunu öğrendim: arada korkuyoruz ya bebeğin suyu mu sızıyor yoksa akıntı mı diye. Bizim haftalarımızda su öyle gelmezmiş kanlı olurmuş. Anca 30dan sonra su gelirmiş.
Bir de bugün doktordan şunu öğrendim: arada korkuyoruz ya bebeğin suyu mu sızıyor yoksa akıntı mı diye. Bizim haftalarımızda su öyle gelmezmiş kanlı olurmuş. Anca 30dan sonra su gelirmiş.
Oh iyi bari.....Ya onceden annelerimiz belki ananelerimiz ne folik asit kullanırmış, ne öyle her ay düzenli ultrasona girermiş.. benimki 1 kere girmiş...amniyon sıvısı mi azalıyor yok haftası mi şöyle, yok ileri geri. ..hicbir şey bilmeden rahat rahat geçirmişler hamileliklerini. Test falan varmış onlarda da ama bu kadar detaylı olduğunu duydukça şaşırıyor benim annem :)) bazen bilgi kirliliği oluyor internet yüzünden. Terliyoruz mesela yok su mu geldi korkusu...Neden çünkü internette öyle şeyler.. ben pek cok korkulacak senaryolardan buraya üye olunca haberim oldu benim tercihim bu tabi okumak falan ama günümüz annelerinin işi zor hal böyle olunca :)
Oh iyi bari.....Ya onceden annelerimiz belki ananelerimiz ne folik asit kullanırmış, ne öyle her ay düzenli ultrasona girermiş.. benimki 1 kere girmiş...amniyon sıvısı mi azalıyor yok haftası mi şöyle, yok ileri geri. ..hicbir şey bilmeden rahat rahat geçirmişler hamileliklerini. Test falan varmış onlarda da ama bu kadar detaylı olduğunu duydukça şaşırıyor benim annem :)) bazen bilgi kirliliği oluyor internet yüzünden. Terliyoruz mesela yok su mu geldi korkusu...Neden çünkü internette öyle şeyler.. ben pek cok korkulacak senaryolardan buraya üye olunca haberim oldu benim tercihim bu tabi okumak falan ama günümüz annelerinin işi zor hal böyle olunca :)
Herkese merhaba Sayfalar birikmiş okuya okuya yetiştim herkes iyi çok şükür sevindim Bende artık net bir şekilde her gün hissediyorum minnağı özellikle yemek yedikten sonra baya hareketleniyor babasına çekti herhalde Burada ben pazartesi gününe detaylı için randevu aldım o hafta tam 20+1 olacağım ama erken mi ya bir hafta daha ertelesem mi? Bebeğim 1 hafta önde yani pazartesi günü 21+1 olacak ama sat’a göre mi değerlendiriyorlar napıyorlar hep karıştırıyorum
masallah canım ben bi hissediyorum 2 3 gün ses soluk yok az önce karnımın üzerşne yatmısım izin günümde yatak, keyfı yaparken bi iki kez wurdu cimcime ille sıkısması lazım heralde alan geniş oohhh
ay masallah minige az kaldi benimde hissetmeme hamileligin en heyecanli en guzel gunlerini yasiyoruz sanirim. İcinde baska bir canlinin evladinin hareketini hissetmek muthis birsey
Evet bence biz kadınlara verilen en güzel ayrıcalık bu evet az kaldı senin de inşallah daha net hissedeceksin. Böyle çok daha rahatım. İlk aylarda acaba iyi mi falan diye kafayı yiyordum düşünmekten. Ama şimdi haraketleri hissettikçe çok şükür paniklemiyorum artık.
Canım bence olması gereken de bu. Onlar artık bizi anlıyorlar. Konuşmak lazım sesimizi duyması lazım. Ben eşime de diyorum konuş onunla babasının sesini tanısın. Eşim konuşuyor hep. Ve eşim konuştuğunda minnak da tepki veriyor
Kesinlikle canım zor bir hastalık, Allah şifa versin. Amin canım tsh bebeğin beyin gelişimi için çok önemli düzenli kontrol ettiriyorum ben de o yüzden
Kizlar selam. Ben bebisi iceriden pek hissetmiyorum ama disaridan gobek deliginin altinda sagda ya da solda sertlik, cikinti gibi hissediyorum arada, yer degistiriyor. Sizde de oyle mi, ilk hamilelik olunca emin olamiyorum
Aslında düne kadar ben aşağıda hissediyordum. Bu sabah uyandım göbek deliğimin altında kıpırdıyordu. Bir günde yukarı mı çıktı veya pozisyon değişikliğinden midir anlamadım. Ama sırt üstü yatarken bariz göbek deliğimin aldında kıpırdıyordu avucumla hissettim
meraba kızlar betus30031992 diye ismim wardı hatırlarsınız benim telefon bozuldu yenisini aldım ama şifremi, falan unuttum tabi buda yeni hesabım durumlar nedir ne alemdesiniz biz şükür iyiyiz yarın dewlette kontrolümiz war ben bebeği pek hissetmiyorum 1 gün oynuyo 2 3 gün tık yok sizdede bölemi
Bende seni merak etmiştim dün aklıma geldi hatta profiline baktım iyi olmana sevindim. Belki de kendini dinlemeye vakit bulamıyorsundur. Bende hareket halindeyken hissetmiyorum arada uzanıp bekliyorum genelde o zamanlarda hissediyorum
Günaydın herkese,
Kontrolden geliyorum herşey yolunda çok şükür 8 gün önde 240 gram ama ben 4 kg vermişim hiç iştahım yok zaten detaylı ultrason için bir yere yönlendirdi. Bu haftadan sonra gidebilirsin ama bence en uygun zaman 21 hafta bayram bitimine gün alabilirsin dedi öyle yapıcam bende..
Tiroit için yeniden kan verdim 1 saat sonra arıcam bakalım ne diyecek
Demir ilacı kusma yapıyor diyince ilacı değişti
Yine cinsiyet için kesin erkek dedi
Ne güzel haberlerle dönmüşsün maşallah
Peki kilon nasıl normalde zayıf mısın ? 4 kilo kaybetmene doktor ne dedi?
İstersen iştahımı paylaşabilirim benimki baya arttı
Yiyemiyorum kuzum ya hemen midem bulanıyor onun için her gün 1 muz 1 kutu süt içiyorum ceviz badem yiyorum başka da bir şey yapmıyorum En önemlisi ekmek yiyemiyorum ekmek kokuyor bana
Mide bulantısı çok zor yaa insan yaşarken anlıyor. Şimdi aman kilo alıyoruz diyoruz ama bulantılar geçti diye de şükrediyorum. Yine de yediklerin senin ve bebeğin için çok faydalı
İyiyim canımcım. Ben kontrole gittiğimde sancımın olduğunu söyledim doktorun doppler yapalım dedi yaptı ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Normalde daha geç haftalarda yapılırmış ama şimdi ekstra bi durum olduğunu için yapmayı gerek gördü. Detaylı ultrasona gerek yok dedi. Yani ben girmiycem canım. Bi dahaki randevum inşallah ağustos ortaları.
meraba kızlar betus30031992 diye ismim wardı hatırlarsınız benim telefon bozuldu yenisini aldım ama şifremi, falan unuttum tabi buda yeni hesabım durumlar nedir ne alemdesiniz biz şükür iyiyiz yarın dewlette kontrolümiz war ben bebeği pek hissetmiyorum 1 gün oynuyo 2 3 gün tık yok sizdede bölemi
Ne güzel haberlerle dönmüşsün maşallah
Peki kilon nasıl normalde zayıf mısın ? 4 kilo kaybetmene doktor ne dedi?
İstersen iştahımı paylaşabilirim benimki baya arttı