2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Öyle canım. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüm gerçekten. Sadece şehit vermekle de kalmıycaz sanırım. Toprak gidecek gibi gözüküyor. O şm
Kesinlikle ,temassizlar ve kulaktan olcenler pahalıydı ama suanki kadar değil kafayı yemişler canm çokta şart değil koltuk altida alabilirsinz iyisinden bizde kulaktan almama rağmen birde koltuk altı vardı

Günaydın güzel anne adayları dün ve önceki gün doktor kontrollerim vardı. Şükür bebişimi gördüm, bir problem yok oğlum olacak inşallah Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hasimato tiroidim vardı tsh maalesef 3.33 cıktı. Levotiron 25 mg başladık. Umarım düşer ve iltihap atağım olmaz bu sürede. Korkunç ağrı yapiyo ve kortizon da veremeyiz hamilelikte dedi endokrin doktorum. Lütfen bana da dua edin

Günaydın çok şükür hersey yolundaymış benim de hasimato var 50mg kullanıyorum doktor takviye iyot verdimi sana

Günaydın çok şükür hersey yolundaymış benim de hasimato var 50mg kullanıyorum doktor takviye iyot verdimi sana

Çok şükür canım, evet iyot alman lazım demişti 7. Haftamda gittiğimde. Multivitamin olarak Imom kullanıyorum onda dediği oranda iyot var, kutusunu attım tam oranı aklımda değil omegada içerdiği için bikac doktor tavsiye etti. Ben de 25 mg başladım bugün inşallah iyi gelir canım. 20 gün sonra bidaha tsh baktircam.

Normalde ilaç kullanıyo muydun canım ben gebe olmadan da kullanıyodum bu gebeliğim de yukselmedi tsh hala aynı mg kullanıyorum benide endokrin 1 ay sonra cagırdı iyot verdi ama o kadar ilaç kullanıyorum ki ona sıra gelemdi

Kizlar selam. Ben bebisi iceriden pek hissetmiyorum ama disaridan gobek deliginin altinda sagda ya da solda sertlik, cikinti gibi hissediyorum arada, yer degistiriyor. Sizde de oyle mi, ilk hamilelik olunca emin olamiyorum

Kizlar selam. Ben bebisi iceriden pek hissetmiyorum ama disaridan gobek deliginin altinda sagda ya da solda sertlik, cikinti gibi hissediyorum arada, yer degistiriyor. Sizde de oyle mi, ilk hamilelik olunca emin olamiyorum
Canim ben artik icerde baloncuk gibi bir sey hissediyorum.daha onceki haftalarda hic hissetmedigim bi hareket. gun içinde ara ara. Sertlik şeklinde henüz hissetmedim. Özellikle sırt üstü yatarken içerde bir baloncuk hareketi gibi . sık sık degil tabi. Bagirsak hareketi mi diyordum ama o zaman da sonu gelirdi gaz seklinde oyle

Kızlar merhaba. Ayrıntılıya ne zaman girdiniz?
Beni hastaneden aradılar yarın gelin yapalım dediler. 21+2 oluyorum yarın Allahın izniyle. Sizce erken mi 22. Haftayı beklesem mi diye düşünüyorum her şeyi net belli olması açısından.

Ben 19+2de gitmiş olcam doktor söyledi. Eğer erken olsa git demezdi galiba. Zaten randevu alırken de hafta soruyorlar. Zannetmiyorum erken olduğunu

Ben kahvaltı yapmadan önce epey hissediyorum. Belki gazdır hissettiğim ama bence bebişi hissediyorum. Bana 20. Haftada net hissedersin dedi doktorum. Ben vucudumu çok dinleyen bir insanım galiba ondan erken hissettim

Günaydın canım nasılsın? Nasıl gidiyor? Bebişi hissediyormusun?
iyi cok sukur canim bi sıkıntım yok. Bebisi 1 hafta once hisseder gibi oldum ama belki de bagirsak hareketiydi bilemiyorum Tekrar hissetmedim. Doktora sordugumda hissetmis de olabilirsin demisti. Sen nasilsin canim?

20 ya da 21. haftanda gel dedi bana da doktorum 11 agustosta gidicem 20. haftamda

Ben kahvaltı yapmadan önce epey hissediyorum. Belki gazdır hissettiğim ama bence bebişi hissediyorum. Bana 20. Haftada net hissedersin dedi doktorum. Ben vucudumu çok dinleyen bir insanım galiba ondan erken hisettim
ben de gece sirt ustu yatinca hissediyorum sanki. Gaz mi bebek mi onu tam anlayamiyoruz

merhaba canim, bence git yarin. Beni 19+5'te cagirdi doktor haftaya gidicem. Erken degil senin tarihin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…