2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aslında 3 seferde içebileceğimiz içeceği tek bardakta verdikleri için kusma olabiliyormuş. Benim şöyle bir sıkıntım var midem bulandığı zaman bayılıyorum hemde baya dışarıyla bağlantım kesiliyor hani baygınlık gibi değil baya kendimden geçiyorum ayılınca da kusuyorum. O korkutuyor beni biraz bayılırsam diye

Evet gerçekten çok düşünceli davranış
Çok acayip. Bizde öyle değil. Hatta en son eşim dışarda bekliyor bende bebişin heyecanından eşimi unuttum yattım doktorun bakması için. Dur eşini çağırayım dedi çıktı kapıya çağırdı ben hiç yalnız girmedim. Hatta benim yattığım yerden net gözükmüyor eşimin ve doktorun baktığı monitör daha net. Eşim benden iyi görüyor yani. Ben sadece orda kıpırtısını görüp yetiniyorum. Bide videoda kayda alıyor onu izliyorum evde
En son iyi kaydetmemiş hiçbişey göremedim
İnşallah eşin görür bu sefer canım. Muhteşem bişey. Benimki hep duygulanıyor izlerken. Gözlerinin içi parlıyor

Ne güzel zamanını biliyorsun. Uygulamada okudum artık bebeklerimizin uyku düzeni yenidoğan bebiş uyku düzeni gibi. Ben daha ne zaman uyanıyor ne zaman uyuyor onu tutturamadım

masallah canım ben bi hissediyorum 2 3 gün ses soluk yok az önce karnımın üzerşne yatmısım izin günümde yatak, keyfı yaparken bi iki kez wurdu cimcime ille sıkısması lazım heralde alan geniş oohhh
Hafif kilolusun ya canım ondan kaynaklı belki. Sıkıştırma kız çocuğu. Karnımın üzerine yatmak nedir

Yaa ne güzel şanslısınız ben hep yalnız girdim, her kontrolde video çekiyorum hatta en son telefonu almadan yatmıştım doktorum dedi videoya çekelim babamızda görsün diye Hastane kuralı bir yandan iyi aslında kontrole gelen dışında hiç kimseyi almıyorlar ama işte eşim hiç göremedi ilk gördüğünde ne tepki verecek bende çok merak ediyorum Ben pazartesiye detaylı ultrason için randevu aldım bir aksilik olmazsa inşallah görecek sonunda evladını

Tepkisini yazarsın canım çok merak ediyorum

Ne güzel zamanını biliyorsun. Uygulamada okudum artık bebeklerimizin uyku düzeni yenidoğan bebiş uyku düzeni gibi. Ben daha ne zaman uyanıyor ne zaman uyuyor onu tutturamadım
Benimki sabah benden yarım saat önce uyanıp tekmeliyor gün içinde sakin ara ara tekme hissediyorum ama akşam bu saatler 9 10 arası çok hareketli oluyor bide benimki acıktıgım zaman çok tekmeliyor

Hayırlı akşamlar kızlar aylar sonra ilk defa ağdaya gittim bi mutlu oldum anlatamam size benim minnak çok hafif hissettiriyodu arada bi kendini ağda yapılırken maşallah hiç bu kadar net hissetmemiştim

Merhaba arkadaşlar . Çok kötü iki gün geçirdm . Benim büyük iki tane çikolata kistim var . Sabah kalktım ağrı şokuna girecek kadar ağrım oldu kusmaya başladım ve bir anda ishal oldum. Ya düşük yapıyorum ya da kistim yırtıldı diye ailem hemen doktora götürdü . Şükür bebeğim iyi . Ama doktor beni 2 gün takip etti . Kistim yırtılmamış ama içindeki kanlar karnıma sızdığı için iki gün boyunca ciddi ağrı çektim . Şükür bugün daha iyim . İnşaallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsın aynı sıkıntıyı

Gecmiş olsun canım bir daha olmaz inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…