2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın

Benimki sabah benden yarım saat önce uyanıp tekmeliyor gün içinde sakin ara ara tekme hissediyorum ama akşam bu saatler 9 10 arası çok hareketli oluyor bide benimki acıktıgım zaman çok tekmeliyor
Acıkınca benimki de öyle. Ama diğer zamanlar karışık. Ben gece yatağıma yatınca ses yok. Artık uykuya dalcam başlıyor kımıl kımıl
Bu arada seninkinin cinsiyeti belli oldu mu kız orayı kaçırmışım

Yok kız daha gitmedim ki 23 ünde randevu almıştım ama burada covit 19 vakası arttı hastane kapatılacak galiba yine bizde özele gidicez kesinleşsin hastanenin kapatıldığı o zaman 23 ü beklemeden hemen giderim özele durmam

Hadi İnşallah canım. Kendine çok dikkat et. Düşünüyorum da çok garip ya, çook şükür yavrularımız sağlıklı, güzel hamilelik geçiriyoruz ama bu dünyaya noldu böyle ya. Bebişlerimiz nasıl bir dünyaya geliyor hastalıklar seller depremler savaşlar. Allah yardımcımız olsun. İnşallah bebişlerimiz gelene kadar tüm bu kötülükler bitsin

İnşAllah canım ama insanlık bu yaşanılan herşeyi hak etti kendimize gelmemiz lazım bazı şeyleri fark etmeli düzeltmeliyiz o kadar yoldan çıktık çevreye insanlara o kadar zarar verir olduk ki aklımız başımıza gelsin diye bütün herşey

Düzeleceğimizi hiç sanmıyorum. Evet bir çok başka dinlerden olanlar islamı kabul ettiler bu belalardan dolayı. Bu iyi, ama geride kalanların akıllanacağını sanmıyorum. Baksana koskoca virüs var millet maske takmıyor dışarda fink atıyor, aman nolcakki diyor.

saol canım bak haklısın inanki sabah 6 da ewden çıkıyorum aksam 21.30 da ewde oluyorum yemek bile yemeden dus alıp yatıyorum 8 saate düşürcekler calısmamı ama daha ayarlayamadılar ya bunaldım iyice
İnşallah düşürürler de sende rahat edersin

Onu geç sokaktaki den önce bizim burada hastanede çalışan temizlik şefi korona oldugunu anlıyor belirtilerden ama beni işten çıkarırlar diye düşünüp kimseye söylemiyor 50 kişiye bulaştırmış. Hastanede olan biri bu kadar bilinçsiz olunca dışarıda olana kızamıyorum bile

Ne diyosuuuunnn nasıl bencil insanlar var yaa. Bu da büyük günah. Bile bile kaç kişinin ölümüne sebep olacak belki de. Bu dünya nereye gidiyor gerçekten anlam veremiyorum bu nasıl bilinçsizlik

Çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz

kizlar tayt giymistim taytimda baya daralmis bende misafir gidene kadar idare ediyim dedim. Az once uzandim biraz karnim sıkısınca midir nedir bariz hissettim bebegi cok mutluyum ya muthis bi duygu

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…