Bende yüklü olan uygulama diyor ki bebeğiniz dolma biber büyüklüğünde
Bu tekmeler bi dolmabiberden gelemez
Kızıma ve kendime bebe mavisi elbise diktiriyorum kızlar bayram için
Kızım epeyce erken geldiği için baby shower yada çekim falan yapamamıştım. Hatta partiler çok saçma geliyordu.( Aynı elbiseyi çekimde falan da kullanırım inşallah )
Ama şimdi oğlumda tam tersi düşüncedeyim doyasıya yaşamak istiyorum hamileliği ve inşallah saglicakla vaktiyle kavuşmak
Aminnn Allahım hepimize nasip etsin
Aslında 3 seferde içebileceğimiz içeceği tek bardakta verdikleri için kusma olabiliyormuş. Benim şöyle bir sıkıntım var midem bulandığı zaman bayılıyorum hemde baya dışarıyla bağlantım kesiliyor hani baygınlık gibi değil baya kendimden geçiyorum ayılınca da kusuyorum. O korkutuyor beni biraz bayılırsam diye
Aslında 3 seferde içebileceğimiz içeceği tek bardakta verdikleri için kusma olabiliyormuş. Benim şöyle bir sıkıntım var midem bulandığı zaman bayılıyorum hemde baya dışarıyla bağlantım kesiliyor hani baygınlık gibi değil baya kendimden geçiyorum ayılınca da kusuyorum. O korkutuyor beni biraz bayılırsam diye
Ne diyosuuuunnn nasıl bencil insanlar var yaa. Bu da büyük günah. Bile bile kaç kişinin ölümüne sebep olacak belki de. Bu dünya nereye gidiyor gerçekten anlam veremiyorum bu nasıl bilinçsizlik
Merhaba arkadaşlar . Çok kötü iki gün geçirdm . Benim büyük iki tane çikolata kistim var . Sabah kalktım ağrı şokuna girecek kadar ağrım oldu kusmaya başladım ve bir anda ishal oldum. Ya düşük yapıyorum ya da kistim yırtıldı diye ailem hemen doktora götürdü . Şükür bebeğim iyi . Ama doktor beni 2 gün takip etti . Kistim yırtılmamış ama içindeki kanlar karnıma sızdığı için iki gün boyunca ciddi ağrı çektim . Şükür bugün daha iyim . İnşaallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Günaydın güzel hamiş anneler
İnşallah herkes iyidir. Birkaç gündür belim çok ağrıyordu, çok şükür dün gece rahat uyudum, uykumu aldığım için de gayet enerjik kalktim. Bebeğimin hareketlerini günde birkaç defa hisseder oldum artık. İnşallah haftaya detaylida sağlığının da iyi olduğunu öğrenirim.
Kızlar günaydın. Dün aşı olmuştum kolumu kaldıramıyorum vala. Üstüne de yatamadım. Bugün geçer inşallah. Öğleden sonra 3 te randevum var detaylıya giriyorum. Çok heyecanlıyımmm