2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende yüklü olan uygulama diyor ki bebeğiniz dolma biber büyüklüğünde
Bu tekmeler bi dolmabiberden gelemez
Kızıma ve kendime bebe mavisi elbise diktiriyorum kızlar bayram için
Kızım epeyce erken geldiği için baby shower yada çekim falan yapamamıştım. Hatta partiler çok saçma geliyordu.( Aynı elbiseyi çekimde falan da kullanırım inşallah )
Ama şimdi oğlumda tam tersi düşüncedeyim doyasıya yaşamak istiyorum hamileliği ve inşallah saglicakla vaktiyle kavuşmak
Aminnn Allahım hepimize nasip etsin

Hafif kilolusun ya canım ondan kaynaklı belki. Sıkıştırma kız çocuğu. Karnımın üzerine yatmak nedir
wala sorma canım bu kızda daha cok kilo almaya basladım warsın sağlıklı olsun da razıyım

senin için zor olcak o zaman canım ya durumunu anlat doktora

Ne diyosuuuunnn nasıl bencil insanlar var yaa. Bu da büyük günah. Bile bile kaç kişinin ölümüne sebep olacak belki de. Bu dünya nereye gidiyor gerçekten anlam veremiyorum bu nasıl bilinçsizlik
Aynen öyle bile bile söylemeyip üstelik insanlarla arana mesafe koymayıp bişey yokmuş gibi nasıl davranabilir bir insan 50 kişinin hakkına girdi

Geçmiş olsun

Kızlar gunaydın bugun göğüslerim dikkatimi çekti uclarında sarımsı kabuklar var koparmaya da korktum normal mi bu durum niye oyle olmuş

Kızlar gunaydın bugun göğüslerim dikkatimi çekti uclarında sarımsı kabuklar var koparmaya da korktum normal mi bu durum niye oyle olmuş
Tahmini gögüslerin büyüdüğü için çatlayan deri kurumuş öyle Bi hal almış

Süt olabilir. İlk gebeliğimde benim de erken gelmeye başladı sütyenimde hep kurumuş süt olurdu. Şimdikinde henüz yok

Günaydın güzel hamiş anneler
İnşallah herkes iyidir. Birkaç gündür belim çok ağrıyordu, çok şükür dün gece rahat uyudum, uykumu aldığım için de gayet enerjik kalktim. Bebeğimin hareketlerini günde birkaç defa hisseder oldum artık. İnşallah haftaya detaylida sağlığının da iyi olduğunu öğrenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…