2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

daha tam anlamadım ama demesıne göre hayati bir sorunu olmazmış olurda acil Bir durum olursa tedavı yapan doktorun bilmesi gerekmiş organlarının ters tarafta olduğunu ama işte endişe duyuyorum inşallah adam yanlişlık yapmıştır

Kizlar sizlere bir sorum olacak. 24-32.haftalarda idari izinli olacağız. 32. Haftadan sonraki 8 haftalık dönemde çalışabilir raporu alip son 3 haftaya kadar çalışabiliyor muyuz. Yoksa mecburi bir sekilde 32-40 arasında da izinli mi olmak zorundayız

çok sağol canım Evet 19. Haftamdayım 18+4 kadımdoktorumbaktı bugün bana. Haftaya carsambaya perinatologdan randevu aldım 9 gün nasıl geçecek onu merak ediyorum

Canım bu arada benim 26 yaşındaki gorumcemin de birkaç organi olmasi gereken yerden farklı yerde. Çocukken farklı bir şikayet için gittikleri doktor tesadüfen farkemis bunu. Maaşallah gayet de saglikli Corona virüsü bile atlattı

Ayyyy çok mutlu olduuum çok sevindim herşeyin iyi geçmesine sonunda gördü eşin oh be keşke sen de o an onu kayda alsaydın anı olurdu
Ya ne güzel kayda da almışsınız bol bol izlersiniz inşallah. Net gördün mü kime benziyor? Bu arada senin bebişin cinsiyeti neydi canım?

Çok şükür canım hepimiz böyle güzel haberler alalım inşallah Ya evet sonunda tanıştılar vallahi ben bebişe bakmaktan eşimi pek göremedim eşim kaydetti işten gelsin de izleyeyim diye bekliyorum baya net görünüyor canım ağzı, burnu aynı babası güzel bir fotoğrafını yakaladı ona bakıp bakıp aşk yaşıyorum şu an Benimki de erkek canım doktor daha cihazı koydu direkt cinsiyeti gördü benim ki direkt açıyor ya hiç kapatmadı

Canım inşallah doktorun yanılmıştır zaten detaylı ultrasonu perinatolog yapıyor randevu da almışsın sen gönlünü ferah tut inşallah bir aksilik olmayacak Haftaya doktorun tüm olasılıkları, detayları anlatır sana

Canım benim, hiç korkma bak hayati riski yokmuş. İnşallah doktor yanılmıştır. Yanılmasa bile bu detaylı ultrason onun için, önceden sorunu görüp daha anne karnındayken onu tedavi etmek. İnşallah bunlara hiç gerek kalmaz ama hiçbişeyciği yoktur yavrunun. Sıkma canını hiç

Gördün mü pipiyi?
Ya ben yerim onu maşallah yakışıklıya inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım, canlı canlı izlersin de doyamazsın

Merhaba hanımlar gece yatakta sağa dola dönerken karnımın sağ tarafından kasığıma doğru sancım vardı hareket ettikçe olan bişey. Öksürdüm filan nasıl canım yandı. Az önce hapşırdım kasıklarım karnım heryerim sancıdı

Yarın kontrolüm var inşallah bir terslik yoktur

Gördün mü pipiyi?
Ya ben yerim onu maşallah yakışıklıya inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım, canlı canlı izlersin de doyamazsın
Gördüm gördüm ultrason açılışını pipisiyle yaptı Doktor açtı ultrasonu ilk kelimesi erkek oldu, dedim bizde böyle direkt açıyoruz inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı canım benim Süt kokulular ya

Cnm çalışabilirsin. Ama mesela ben öğretmenim benim için o zor. Çünkü yerime ücretli gelecek 32. Hafta okula gidip ben bi kaç hafta çalışacağım sem git diyemem diye ya hep gitmeyi ya da hiç gitmemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…