2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kizlar bende aralik annesiyim. Bebege (kiyafet haric) ne zaman alisveris yapmayi dusunuyorsunuz. Besik yarak dolap gibi..
Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 28. haftadan sonra almayı düşünüyorum açıkcası ama fiyat araştırması da yapıyorum aynı zamanda uygun bir indirim yakalarsam daha erken de alabilirim

Canım sıkma canını umarım doktor yanılmıştır sen diğer doktora görünene kadar da üzülme bir de yoksa öyle birşey boşuna stres olmasın bebişin Peki bu durumun ne gibi bir sonucu varmış doktorun söyledi mi?

Kızlar ben geldimm Dualarınız için Allah razı olsun hepinizden Bu detaylı ultrason ne güzel bişeymiş ya saatlerce izlesem bıkmam Kontrolümüz oldu her şeyine detaylı bir şekilde baktı doktor ve bir sorun yok çok şükür Rabbim sizlere de güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Judy_K canımm eşim gördü sonunda bebişi, videoya çektirdim ona, bi ara bebekten gözlerimi alıp eşime baktığımda gözlerini siliyordu yakaladım heyecandan ter içinde kalmış kıyamam Çok güzeldi ama ya hiç bitmesin istedim o an

Canım ben de böbrek ameliyatı oldum 2018 temmuz ayında. Göğüs arasından göbek deliğimin altına kadar 26 tane dikişim var dikey olarak. Hem üroloğuma hem de kadın doğum doktoruma danıştım. Normal doğuma engel olmayacağını söylediler.

NarinCeylan, dr emin olmadan kendini üzüp de bebeğini de üzme cnm. İnternette hep kötü senaryolar var. Onları da okuma bence. Biliyorum zor ama bekle. Dr’la detaylıca konuşursun hem. Onlar da insan yanılabiliyolar. Kızımda 26.haftadan itibaren yatmam gerektiğini söylemişti dr. Erken doğum riski oluşmuş. Bi hafta sonra başka dr’a (prof) gittim. Öyle bi şeyin olmadığını söyledi. Kızım 40. Haftanın bittiği gün doğdu. Diğer dr’un lafıyla hareket etseydim 14 haftayı yatarak ve hatta korkarak geçirecektim.

Inşallah doktor yanılmıştır da herşey yolundadır canım net birşey söylenmeden kötüyü düşünmemeye çalış.

Selam kizlar bende aralik annesiyim. Bebege (kiyafet haric) ne zaman alisveris yapmayi dusunuyorsunuz. Besik yarak dolap gibi..
Ilk hamileliğimde 6-7 ay civarında kiyafet alışverişini yapmıştık. Yatağını da son aylara yakın almıştım indirim takip edip.
Ama şimdi indirime denk getirdiğimde ya da hoşuma giden birşey olduğunda alıyorum.

Arkadaşlar 19 haftalıkken bebek yaklaşık kaç gr olıyor
20+2 d 399 gr geldi. Ama 1 hafta önden gittiğini söyledi doktor. Haftasına göre tahmini aralıktaysa kafanı kurcalama boşuna.

Bugün tetanoz aşısını vuruldum ben kızlar. Ilk hamileliğimde 2 doz vurulmuştum. 5 yıl dolduğu için doktor vurulabilirsin dedi. Bir de dobler ile kalp atışını dinledi hemşire.

Bugün tetanoz aşısını vuruldum ben kızlar. Ilk hamileliğimde 2 doz vurulmuştum. 5 yıl dolduğu için doktor vurulabilirsin dedi. Bir de dobler ile kalp atışını dinledi hemşire.
Geçmiş olsun bende bu hafta gideceğim. Çok acıyor mu ya sonrasında 2-3 gün ağrı oluyormuş sanırım

Geçmiş olsun bende bu hafta gideceğim. Çok acıyor mu ya sonrasında 2-3 gün ağrı oluyormuş sanırım
Acımadı benim. Şuana kadar ağrım da olmadı. Öğlen vuruldum. Ilk hamileliğimde de vurulduktan sonra işe gitmiştim hiç yan etkisi olmamıştı bende. Ama ben sağ elimi kullanıyorum. Onu baz alarak sol koluma vurdurdum canım. Hemşire 2-3 gün dikkat et yorma kendini dedi

Canım sen 19. Haftada mısın ? Doktorum 22. Haftanın en uygun zaman olduğunu söyledi 4 tane perinatolog aradım asistanların hepsi aynı tarihi verdi. Bebeğin gelişimi belki haftadan dolayı farklı görünmüştür. Ayrıca bakan doktor perinatolog değil mi ? Ondan daha iyi kim anlayabilir ? Şimdiden moralini bozma lütfen ben olumlu düşünüyorum senin adına

Sağol bu arada canım. Bence bu iğne kan alma işleri hemşireye bağlı. Eli hafifse bişey hissetmiyosun. Beta hcg ye bakarken 2 gün arayla kan vermiştim ilki baya kanırtmıştı canım yanmıştı 2. De kuş gibiydi valla hissetmedim nerdeyse.

Ne güzel benim de öyle olur umarım Tekrardan geçmiş olsun canım

Canım hatırlarsan benimde 13. Haftada aşırı diş ağrım vardı doktorun tavsiye ettiği uyusturucu iğneyle çektiler kurtuldum
2 gün sonra haftalık iznime cıkıcam canım o zaman bakmam lazım çaresıne yine basliyo bu agrı ooffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…