2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Insallah doktor yanilmıstır canim dua et bol bol

Insallah doktor yanilmıstır canim dua et bol bol

bacaklarimda kucuk kucuk kirmizi noktalar olusmus kizlar kalemin ucunu dokundurmus gibi yakindan bakinca belli oluyor. Sizde de oldu mu veya sebebi nedir bilen var mi?
Ben çok terliyorum . Kaşındığımda vücudum kızarıyor. Deminde uyandım küçük küçük kırmızılıklar var . Sıcak alerjisi diye düşündüm

İnşaallah önemli değildir .

Ben çok terliyorum . Kaşındığımda vücudum kızarıyor. Deminde uyandım küçük küçük kırmızılıklar var . Sıcak alerjisi diye düşündüm
benim kasinti vs yok alerji oldugunu dusunmuyorum

İnternette başım ağrınca kanser hastası buluyorum kendimi çok araştırma Allah büyüktür umarım dediğim gibi para tuzağı yapıodur doktor sadece

27 hafta dolduğunda yapmak en mantıklısı diye düşündüğümden bir iğne dahi almadım çocuğuma

Bende daha hicbirsey almadim. En iyisi daha beklemek sanirim erken gibi daha

bacaklarimda kucuk kucuk kirmizi noktalar olusmus kizlar kalemin ucunu dokundurmus gibi yakindan bakinca belli oluyor. Sizde de oldu mu veya sebebi nedir bilen var mi?

Merhaba canim benim dizlerimin altinda kirmiziliklar cikti ama bunlar buyuk ve agriliydi. Deri alti ihtihapimiymis ve oatrogenin yukselmesinden kaynaklismis bende malesef doguma kadar surebilir dedi. Bazen hormonlardan vucuta degisiklikler olabilyior bence soktoruna dania bir sen

benimki cil gibi yakindan bakinca gorunuyor kan akisimiz artti ya ondan mi acaba diye dusunmustum bende agri falan da yok. Cumartesi gunu cok comeldim yoruldum bahceyle ilgilenmistim belki de ondan oldu

benimki cil gibi yakindan bakinca gorunuyor kan akisimiz artti ya ondan mi acaba diye dusunmustum bende agri falan da yok. Cumartesi gunu cok comeldim yoruldum bahceyle ilgilenmistim belki de ondan oldu

Olabilir insan hamilelikte her degisiklikte tedirgin oluro

Canım sonraki haftalarda düzelecek bir durumdur inşaallah. İyi düşünelim,iyi olsun.google'dan hiç bakma, insanı kör karanliga itiyor. Rabbim inşallah güzel haberlerini nasip etsin.
Belki sıcaktan isilik gibi birşey olmuştur veya yediğin birşey alerji yapmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…