Kızlar günaydın asla sağlıklı uyku uyuyamıyorum süreçte bir sağa bir sola dönmekten yüz üstü uyumaya alışık olduğum için mi başka bir şey mi bilmiyorum max 2 saat aralıklarla uyanıyorum
ben de hep yuzustu uyurdum onceden zorlandım ama bacagımın arasına bır yastık alıyorum bı de tam sırtıma da bı yastık sıkıstırıyorum en azından uykuya dalıyorum. aralarda uyanınca donememıs oluyorum
4 ay kadar sabredicez artık el mahkum sonra doya doya koklarız artık miss gibi
Ay çok güldüm bebiş resmen duymuş sizi yaa niye utandırıyosunuz yavruyu ya kıyamam ben onaa ayy böyle düşününce bile heyecanlanıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ♥
Ben o kadar güldüm ki o an. Gözümde canlandı onun pipisiyle oynarken bizi duyması utanıp hemen bırakması minnoşlar inşallah daha çok güldürecekler bizi
O farkında olmadan oluyor ya ama 6 aya kadar sorun degil diye biliyorum yinede kendini alıştırmaya çalış karnının yanına da yastık koy o dönmene engel olur yada hamile yastığı al canım
Zeki sahinoglu caddede muayenehanesi 480 lira ben ona gidecegim bir de karsida ahmet gül 500 sanirim ahmet gul den emin degilim benim ikiz oldugu icin fiyatlari farkli ama
Zeki sahinoglu caddede muayenehanesi 480 lira ben ona gidecegim bir de karsida ahmet gül 500 sanirim ahmet gul den emin degilim benim ikiz oldugu icin fiyatlari farkli ama
Bakirköyde imis ben karsiyi pek bilmiyorum canim iki bebege 900 dediler tek bebek yanlis da anlamis olabilir esim o fiyat aldı ayni kisi ise dogrudur o zaman senin dedigin. Cok yerden fiyat aldik karisti hepsi
Bakirköyde imis ben karsiyi pek bilmiyorum canim iki bebege 900 dediler tek bebek yanlis da anlamis olabilir esim o fiyat aldı ayni kisi ise dogrudur o zaman senin dedigin. Cok yerden fiyat aldik karisti hepsi
Bana bir kac doktor zeki sahinoglunu onerdi belki anlasmalari vardir bilemyorum netten de baktim arastirdm zeynep kamilde calismis uzun zaman ona gitmeye karar verdik iki bebege 800 dediller canim .evet insanin kafasi cok karisiyor
Ben aldığım gibi yıkamıyorum, tüm alışveriş bitince hepsinin etiketlerini kesip yıkayıp ütüleyip evde kalacakları dolaba, hastaneye gidecekleri çantaya hazırlayıp tamamlamayı düşünüyorum