2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Benim ilk bebegim hic bilmiyorum o yuzden biz dedik eylulde baslariz. Kiyafeti zaten sagolsun kardesim dolduruyo

Kızlar paketli dondurma yiyor musunuz acaba? Yiyesim geliyor ama emin de olamiyorum

Ben yiyiyorum canim

Haahah bizde böyle direkt açıyoruz diyo ya bide
Kız oğluş 2-3 yaşında herkesin önünde açmasın?
Ay koku deme yaa dün aklıma geldi gelse de koklasam inşallah dedim. Bebişlerin boyun içinden koku gelir ya böyle miss gibiii bayılıyorum o kokuya ben

Öyle ama ya hep ortada yani Yok yok doğsun biraz aklı başına gelsin eğiticem hemen kimseye göstermesin diye
Sana yazarken o koku geldi benim de burnuma sağ sağlim doğsun bebişlerimiz de doya doya koklayalımm canım inşallah

Aşeririz şimdi nerden bulcaz o kokuyu kapatalım bence konuyu
Dün o kadar çok güldüm ki eşim diyo napıyo bebiş? Dedim hiiiç kıpır kıpır oynuyo. Acaba neresiyle oynuyo ( yani elleriyle mi yoksa ayaklarıyla mı onu kastettim)
eşim de diyor ki yok yoook ben biliyorum onun neyle oynadığını güldük baya. Hemen sonra haraketleri durdu. Dedim ki artık oynamıyor. Eşim de diyor ki, utandı işte, bu babam da herşeyi biliyor hee, diyordur kendi kendine

4 ay kadar sabredicez artık el mahkum sonra doya doya koklarız artık miss gibi
Ay çok güldüm bebiş resmen duymuş sizi yaa niye utandırıyosunuz yavruyu ya kıyamam ben onaa ayy böyle düşününce bile heyecanlanıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ♥

Öksürme ve hapşırma sırasında kasıklarımda benim de ağrı oluyor arada. İnşallah kontrolün iyi geçer canım
Valla ben yedim zaten surekli dondurma yiyorum
Ya evimize yakın meşhur bir dondurmaci var, yıllardır oradan alırız tadı da harika.aylardir aklımda ama alamadım hiç. Ben en iyisi yarın alayım yaz bitmeden

ben özel sektörüm direk 32.haftada izne çıkıcam büyük adaletsizlik war ortada ya

kızlar diş ağrısına kesin çözüm buldum aksam yine dişim fena agrımaya başlamiştı eşim pamuğa rakı damlatıp dişime koydu dakkasında agrım kesildi way be neymiş bu dünki kız kollarımı morarttı sdrum takıcak diye rakı kesin çözüm iğne yok ağrı acı yok

Inşallah yanlış görmüştür
Hayırlı sağlıklı sonuçlar al inşallah canim kendini ve bebişini strese sokma...

çok sağol canım Evet 19. Haftamdayım 18+4 kadımdoktorumbaktı bugün bana. Haftaya carsambaya perinatologdan randevu aldım 9 gün nasıl geçecek onu merak ediyorum
Detaylı usg aslında perinatolog yapar cihazları da daha iyidir neden kendi drun yaptı acaba...
Lütfen üzme kendini çarşambaya hayırlı haberler vereceksin insallah

Ayy çalışabileceğime sevindim çünkü bebisimle 5 hafta daha kalmak güzel bir sey. Ancak öğretmenlerde sıkıntıymış dogum sonrasındaki iznimi uzatabilecegimi bilsem ben de calismam ama dogum sonrasi sıkıntı gibi duruyor

Ben geçen ay başladım canım. Bir dahaki kontrolün ne zaman?
haftaya, detaylıdan sonraya bıraktım hem detaylı sonuclarını da kontrol etsin diye. gıdınce sorayım bi.
Geçmiş olsun bende bu hafta gideceğim. Çok acıyor mu ya sonrasında 2-3 gün ağrı oluyormuş sanırım
ben gecen hafta vuruldum, o gun agrım yoktu ama evde ıslerı falan halletım daha sonrasında bır ıkı gun hafıf bı agrı hıssettım ust kolda omuz tarafında
Kızlar paketli dondurma yiyor musunuz acaba? Yiyesim geliyor ama emin de olamiyorum
ben yıyorum canım normalde paketli gıdalara dıkkat edıyorum ama dondurmayı cok severım arada yiyorum

Kızlar günaydın asla sağlıklı uyku uyuyamıyorum süreçte bir sağa bir sola dönmekten yüz üstü uyumaya alışık olduğum için mi başka bir şey mi bilmiyorum max 2 saat aralıklarla uyanıyorum

Bende öyleydim bacağımın arasına yastık alıyorum normalde hiç sola yatamam bugün gayet rahat yattım öyle sende dene belki etki eder

Bende öyleydim bacağımın arasına yastık alıyorum normalde hiç sola yatamam bugün gayet rahat yattım öyle sende dene belki etki eder
Yastıkla guzel uyuyorum ama sonrası uyandığım da yine hafif karnımın ustune donmuş oluyorum

normalde ben de yüz üstü uyuduğum için sola veya sağa yatma beni çok zorladı. Sırtım ve bel ağrım olmaya başladı. Bu hafta biraz daha alışmış gibiyim sanki. Bacak arasına yastık almak da biraz rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…