Inşallah doktor yanılmıştır da herşey yolundadır canım net birşey söylenmeden kötüyü düşünmemeye çalış.
Ilk hamileliğimde 6-7 ay civarında kiyafet alışverişini yapmıştık. Yatağını da son aylara yakın almıştım indirim takip edip.
Ama şimdi indirime denk getirdiğimde ya da hoşuma giden birşey olduğunda alıyorum.
20+2 d 399 gr geldi. Ama 1 hafta önden gittiğini söyledi doktor. Haftasına göre tahmini aralıktaysa kafanı kurcalama boşuna.
Gördüm gördüm ultrason açılışını pipisiyle yaptı Doktor açtı ultrasonu ilk kelimesi erkek oldu, dedim bizde böyle direkt açıyoruz inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı canım benim Süt kokulular ya
Haahah bizde böyle direkt açıyoruz diyo ya bide
Kız oğluş 2-3 yaşında herkesin önünde açmasın?
Ay koku deme yaa dün aklıma geldi gelse de koklasam inşallah dedim. Bebişlerin boyun içinden koku gelir ya böyle miss gibiii bayılıyorum o kokuya ben
Haahah bizde böyle direkt açıyoruz diyo ya bide
Kız oğluş 2-3 yaşında herkesin önünde açmasın?
Ay koku deme yaa dün aklıma geldi gelse de koklasam inşallah dedim. Bebişlerin boyun içinden koku gelir ya böyle miss gibiii bayılıyorum o kokuya ben
Öyle ama ya hep ortada yani Yok yok doğsun biraz aklı başına gelsin eğiticem hemen kimseye göstermesin diye
Sana yazarken o koku geldi benim de burnuma sağ sağlim doğsun bebişlerimiz de doya doya koklayalımm canım inşallah
Öyle ama ya hep ortada yani Yok yok doğsun biraz aklı başına gelsin eğiticem hemen kimseye göstermesin diye
Sana yazarken o koku geldi benim de burnuma sağ sağlim doğsun bebişlerimiz de doya doya koklayalımm canım inşallah
Aşeririz şimdi nerden bulcaz o kokuyu kapatalım bence konuyu
Dün o kadar çok güldüm ki eşim diyo napıyo bebiş? Dedim hiiiç kıpır kıpır oynuyo. Acaba neresiyle oynuyo ( yani elleriyle mi yoksa ayaklarıyla mı onu kastettim)
eşim de diyor ki yok yoook ben biliyorum onun neyle oynadığını güldük baya. Hemen sonra haraketleri durdu. Dedim ki artık oynamıyor. Eşim de diyor ki, utandı işte, bu babam da herşeyi biliyor hee, diyordur kendi kendine
Aşeririz şimdi nerden bulcaz o kokuyu kapatalım bence konuyu
Dün o kadar çok güldüm ki eşim diyo napıyo bebiş? Dedim hiiiç kıpır kıpır oynuyo. Acaba neresiyle oynuyo ( yani elleriyle mi yoksa ayaklarıyla mı onu kastettim)
eşim de diyor ki yok yoook ben biliyorum onun neyle oynadığını güldük baya. Hemen sonra haraketleri durdu. Dedim ki artık oynamıyor. Eşim de diyor ki, utandı işte, bu babam da herşeyi biliyor hee, diyordur kendi kendine
4 ay kadar sabredicez artık el mahkum sonra doya doya koklarız artık miss gibi
Ay çok güldüm bebiş resmen duymuş sizi yaa niye utandırıyosunuz yavruyu ya kıyamam ben onaa ayy böyle düşününce bile heyecanlanıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ♥
Merhaba hanımlar gece yatakta sağa dola dönerken karnımın sağ tarafından kasığıma doğru sancım vardı hareket ettikçe olan bişey. Öksürdüm filan nasıl canım yandı. Az önce hapşırdım kasıklarım karnım heryerim sancıdı
Ya evimize yakın meşhur bir dondurmaci var, yıllardır oradan alırız tadı da harika.aylardir aklımda ama alamadım hiç. Ben en iyisi yarın alayım yaz bitmeden
Kizlar sizlere bir sorum olacak. 24-32.haftalarda idari izinli olacağız. 32. Haftadan sonraki 8 haftalık dönemde çalışabilir raporu alip son 3 haftaya kadar çalışabiliyor muyuz. Yoksa mecburi bir sekilde 32-40 arasında da izinli mi olmak zorundayız
kızlar diş ağrısına kesin çözüm buldum aksam yine dişim fena agrımaya başlamiştı eşim pamuğa rakı damlatıp dişime koydu dakkasında agrım kesildi way be neymiş bu dünki kız kollarımı morarttı sdrum takıcak diye rakı kesin çözüm iğne yok ağrı acı yok
Merhaba arkadaslar, suan cok karmasik düsünceler icindeyim
ayrintili ultrasonda migdesi ters tarafta sagda dedi ve haftaya carsambaya baska bir doktorda daha da iyi görebilmeleri icin randevu aldi bana. Tehsis tam koyulmadan daha kafama takmak istemiyorum ama korkmuyorda degilim. insallah hersey yolunda cikar ve doktor sadece yanilmistir.
cinsiyetini pek goremedi bacaklari cok bir aradaydi ama mutemelen kiz daha cok utangac bir oglan dedi
çok sağol canım Evet 19. Haftamdayım 18+4 kadımdoktorumbaktı bugün bana. Haftaya carsambaya perinatologdan randevu aldım 9 gün nasıl geçecek onu merak ediyorum
Detaylı usg aslında perinatolog yapar cihazları da daha iyidir neden kendi drun yaptı acaba...
Lütfen üzme kendini çarşambaya hayırlı haberler vereceksin insallah
Cnm çalışabilirsin. Ama mesela ben öğretmenim benim için o zor. Çünkü yerime ücretli gelecek 32. Hafta okula gidip ben bi kaç hafta çalışacağım sem git diyemem diye ya hep gitmeyi ya da hiç gitmemeyi düşünüyorum.
Ayy çalışabileceğime sevindim çünkü bebisimle 5 hafta daha kalmak güzel bir sey. Ancak öğretmenlerde sıkıntıymış dogum sonrasındaki iznimi uzatabilecegimi bilsem ben de calismam ama dogum sonrasi sıkıntı gibi duruyor
ben gecen hafta vuruldum, o gun agrım yoktu ama evde ıslerı falan halletım daha sonrasında bır ıkı gun hafıf bı agrı hıssettım ust kolda omuz tarafında
Kızlar günaydın asla sağlıklı uyku uyuyamıyorum süreçte bir sağa bir sola dönmekten yüz üstü uyumaya alışık olduğum için mi başka bir şey mi bilmiyorum max 2 saat aralıklarla uyanıyorum
Kızlar günaydın asla sağlıklı uyku uyuyamıyorum süreçte bir sağa bir sola dönmekten yüz üstü uyumaya alışık olduğum için mi başka bir şey mi bilmiyorum max 2 saat aralıklarla uyanıyorum
normalde ben de yüz üstü uyuduğum için sola veya sağa yatma beni çok zorladı. Sırtım ve bel ağrım olmaya başladı. Bu hafta biraz daha alışmış gibiyim sanki. Bacak arasına yastık almak da biraz rahatlatıyor.