2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hepsi yıkanması gerekiyor minik minik
Biz önceden almayız bebek gelince alırız kıyafetleri. İnanç meselesi. Hep öyle yapmışlar büyüklerimiz. Ama bebiş geldi diyelim, ne zaman yıkanacak o kıyafetler de kuruyacak da ütülenecek şimdi onun fikri aldı beni bak

Bak bir de öyle bir durum var :) al sen bir kaç parça cici. Yıka ütüle hastaneye getirirsin

Canım 32.haftada hastane çantası hazırlıyoruz, bebek için birşey koymayacak mısın

Selam kızlar nasılsınız.? Birkaç gündür yoktum herkes iyidir umarım sormak istedigim bişey var bizim perşembe günü randevumuz var hem detaylı için hemde cinsiyet için gidicem. Cinsiyeti görebilmek için çikolata ye diyen var ama bazılarında o da fark etmemiş ben ne yapsam gösterir acaba genelde aç oldugumda kıpır kıpır oluyor aç mı gitsem zaten sabah kalkar kalkmaz gidicez. ne yapıcam ya artık ögrenmek istiyorum bebegimin cinsiyetini

Benimde uykum çok kalitesizleşti şu hamile yatakları var ortası boşluk onlardan alıp denemek istiyorum size de iyi gelebilir kullananlar çok memnunmuş

Kızlar Allah herkesi bu covid den korusun, ben oldum, çekiyorum, biraz zor oluyor, dikkat edin hepiniz.
Merhaba gecmis olsun esim yakalandi benim de semptomsuz atlatti . Izole oldu ama bence bana da bulasmistir diye düsünüyorum test yapmadilar bana . Belirtileriniz ne idi ilac kullandiniz mi

ben hicbisey yemeden gittim kahvalti bile yapmaya firsatim olmamisti sadece agzima bi naneli seker atmistim. Birazda sans bence o an gostermesi

Ben özel birs
Merhaba gecmis olsun esim yakalandi benim de semptomsuz atlatti . Izole oldu ama bence bana da bulasmistir diye düsünüyorum test yapmadilar bana . Belirtileriniz ne idi ilac kullandiniz mi
Hamile olduğum için ilaç vermediler, aşırı halsizlik ve baş ağrısı vardı, şimdi çok fena öksürük var konuşamıyorum. Ben de odamda yaşıyorum. Benim iş yerinde amirimde çıktı, bana da bulaşmış. Eşimin de test yaptırmasına izin vermediler karantinadayiz.

Ayrıntılı ultrason perinatolog tarafından yapılmalı. Yoksa bir anlamı olmaZ. Ben istanbulda 4 yeri aradım en uygun 500 e buldum

ben hicbisey yemeden gittim kahvalti bile yapmaya firsatim olmamisti sadece agzima bi naneli seker atmistim. Birazda sans bence o an gostermesi
Aynen şans da benimki hep acıktıgım zaman hareket ediyor gün içinde de öyle dikkat ettim ufacık bişey agzıma atıp yesem sakinleşiyor hemen

kızlar istanbulda özel klinik yada hastanelerde detaylı ultrason yaptıranlar memnun kaldınız mı ve ücretleri nedir fikir verebilir misiniz?
Benim aradıklarım 500-700 arası.
İlk kızımda Ahmet Gül e gitmiştik. Şimdi 700 tl dedi. Aytül Çorbacıoğlu na randevu aldım 500 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…