2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar göbeğimin sağ ve sol kısımları üst kısmına ağrı giriyor çok kötü bu şekilde olan var mı hiç olmamıştı ilk kez arka arkaya ağrı giriyor

Benim arkadaşın gittiği doktor bakırköy acıbademle anlaşmalı doğumu orda yapacak 6bine.
ben gop medical parkta yapacağım 5bine. Bazen diyorum hata mı ediyorum
Bahçelievler medicalpark 19 bin tl fiyat söyleyince ben doktorumu değiştim gül kondurduklarını düşünmüyorum açıkcası tamamen tercih meselesi
5 bin normal bir fiyat bence

Benim arkadaşın gittiği doktor bakırköy acıbademle anlaşmalı doğumu orda yapacak 6bine.
ben gop medical parkta yapacağım 5bine. Bazen diyorum hata mı ediyorum
Arkadaşın sadece Acıbadem e 6000 veriyordur, doktora ayrı verecektir canım

Bahçelievler medicalpark 19 bin tl fiyat söyleyince ben doktorumu değiştim gül kondurduklarını düşünmüyorum açıkcası tamamen tercih meselesi
Ankara'da Medical Park doğum paketi 8000 TL, herşey içinde kontroller filan, 19 biraz fazla olmuş

Kızlar minnosum her gün kıpırdardı. Bugün hic hissetmedim. Cok korkuyorummmm bir şey mi oldu acaba

Çok değişik bir gelenekmiş canım

Hastane veriyorsa bütün ihtiyaçlarını normal ozaman canım. Anneanne babaanne sen hastanedeyken hallederler inşallah.

Kızlar minnosum her gün kıpırdardı. Bugün hic hissetmedim. Cok korkuyorummmm bir şey mi oldu acaba
Doktora son gittiğimde sölemiştim bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum diye çok normal dedi 24 haftaya kadar çok takılma hareketlere dedi küçük oldugu için hissedemeyebilirsin her hareketini gönlünü ferah tut iyidir

Bu ücret durumu her hastanede mi oluyor yoksa özelde mi sadece benim bildigim devlette ücret alınmıyor ama ne kadar dogru bilemem tabi
Soruyu tam anlayamadım canım. Devlet hastaneleri ücretsiz bildiğim kadarıyla ama hiç gitmedim sormadım açıkcası. Özelde de hastaneden hastaneye hatta şubeler arası bile değişiyormuş.

Yaaa her gün hissedip bugün hissedemeyince bir kötü oldum. Kendimi dinledim baya bi tık yok yine icim rahatladi biraz ama yarin bi gidip görmem lazim bebisi

Benim doktorum da ozel muanesi var riskli gebe oldugum için mecburen kendi doktoruma olucak daha once kayıplarım oldugu için serklajım var sezeryanla 6 bin doğum
Arkadaşa acıbademde sezaryene 9 bin demişler. Bnm hastanede fark etmiyor.

Bence bir yanlışlık var canım imkansız 19 olması. Benimki de medicalpark 5 bin?

Yaaa her gün hissedip bugün hissedemeyince bir kötü oldum. Kendimi dinledim baya bi tık yok yine icim rahatladi biraz ama yarin bi gidip görmem lazim bebisi
Git gör annesi özlemişin sen bebişini belli

Bence bir yanlışlık var canım imkansız 19 olması. Benimki de medicalpark 5 bin?
Tüm muayene tahlil doğum vs paket fiyatı bunu söylediler kuzum
bilemedim valla yanlıs mı anladım dıcem de esım de yanımdaydı o da evet oyle dedıler dıo su an

Arkadaşın sadece Acıbadem e 6000 veriyordur, doktora ayrı verecektir canım
Öyle bir şey demedi canım ama sanmıyorum öyle olsa öyle söylerdi bence. Doktor hastaneyle anlaşmalı olduğu için hastanenin ödemesini doktor kendisi yapıyordur. Mesela bn özel hastanede estetik oldum doktorum anlaşmalıydı anlaşılan fiyatı ödedim öyle hastaneye ayrı doktora ayrı ödemedim.

Tüm muayene tahlil doğum vs paket fiyatı bunu söylediler kuzum
bilemedim valla yanlıs mı anladım dıcem de esım de yanımdaydı o da evet oyle dedıler dıo su an
Doğum öncesi tüm tahliller vs dahilse belki dediğin gibidir. Ama ben gidiyorum işte muayene yanlış bilmiyorsam 250-300 tl civarı. Detaylı bile 680 tl. 19a neler dahil ettiler acaba doğum oda süslemesi falan mı çok komik yüksek bir rakam çünkü.

İnanki sormadım bile içeriğini hıı tamam dedim kaçtık direk tüp bebeğe ve ilaçlara da çok masraf ettiğimiz için o kadar harcamak istemiyorum kesinlikle doğuma muayene için ben 260 ödedim oraya yanlıs hatırlamıosam gebelıgın ılk 3 kontrolune oraya gıttım sonra da degıstım zaten hatta medicana oradan uygun olunca eşimde bende şaşırdık acaba tüp bebek doktoruydu benimki ondan mı fark ediyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…