2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Baya sert ya benimki yani kız olursa şok olurum dün babası da hissetti tekmelerini ilk defa normalde hiç yakalayamıyordu babası gelince benimki sessiz sedasız duruyordu ama dün gece coştu benimki
Benimki de çok sert. Hatta demin karnıma bakarken baya 7-8 aylıkken olur ya millet videoya alır aynı öyle oldu. Videoya alınca durdu. Benim minnoş fotojenik değil belli oldu
Benim eşim de elini koyduğunda coşuyor o da aynı senin eşin gibi, fazla kıpırdama rahat dur orda dedi
Bence erkek seninki

Evet kendin yapacaksan yapabildiğin zamanlar tam da bu zamanlar. Yavaş yavaş yap inşallah vakte kadar herşeyi hazır olur inşallah

Ordaki leri okuyup halime şükrediyorum saka bir yana vakt geciyor kuzu senin dedigin yere de bakayim hic bakmadim oraya sevindim her seyin yolunda olmasina canim kendine ve bebise ii bak ♥♥
Ben geyik topiklerinde takılıyorum vakit öyle geçiyor canım bdvde sinirlerime hakim olamayıp hep yorum yapıyorum ve ban ban ban
Sen de bebişlere iyi bak canımcım. Oy versene ankete. Tek ikiz hamilemizsin sanırım

Ben geyik topiklerinde takılıyorum vakit öyle geçiyor canım bdvde sinirlerime hakim olamayıp hep yorum yapıyorum ve ban ban ban
Sen de bebişlere iyi bak canımcım. Oy versene ankete. Tek ikiz hamilemizsin sanırım
Dur bakim kuzu gormedim ikiz vardi ya oyle hatirliyorum emin deilim bende pek yorum yapmiyorum da okuyorum , geyige bakacagim ,

Kız istiyordum ama bana da erkek gibi geliyor ama erkek annesi oldugumu düşününce de çok mutlu oluyorum benimki hiperaktif olacak şuan bile tepiniyor. Hayırlısı neyse o olsun kız erkek hiç fark etmez ama artık bana erkek gibi geliyor perşembe ögrenicem inşallah ögreniyim de bende yavaştan başlıyım alışverişe bir battaniye ördüm bide cinsiyete göre yine örücem ona başlayayım örmek istedigim birsürü şey var hepsi cinsiyeti bekliyor

Nerde yasıyorsun canım turkiye de duymadım hastanede kıyafet verildiğini

Çok geçmiş olsun canım sanki hasta gibiyim hamile değil de . Günlük yaşamımda zorlanıyorum
Aynı beni tarif ediyosun kızımda bu haftalarda canavar gibiydim. Doğuma kadar hiç yerimde durmadım nerdeyse. Hatta doğumdan bi gün önce halılarımı, koltuğumu silmiştim, annem kızmıştı inşallah geçer de, biz de normale döneriz cnm.
Değişikmiş adetiniz hastaneden giysi verdikleri için rahatsınız tabi, burda olsa telaşa kapılırız bebek ne giycek diye. Burdaki hastanelerde giysileri kendin götürüyorsun cnm.

Dur bakim kuzu gormedim ikiz vardi ya oyle hatirliyorum emin deilim bende pek yorum yapmiyorum da okuyorum , geyige bakacagim ,
Canım onun ikizlerden biri gelişmedi ta en başında. Ben o yüzden korktum sana yazarken. Seni o sandım Allah korusun. Çok şükür sizde herşey yolunda ki hep böyle devam eder inşallah. Bak geyik topikleri dolu

Memorial, Acıbadem filan ilk kendi kıyafetini giydiriyor ama yedek götürmek gerekiyor. Fotoğraflarda Elon Musk i gördüm yeni bebeğiyle hastanede, peştamala sarmislar bebeği Bizim Türkiye de kimse yapmaz

Memorial, Acıbadem filan ilk kendi kıyafetini giydiriyor ama yedek götürmek gerekiyor. Fotoğraflarda Elon Musk i gördüm yeni bebeğiyle hastanede, peştamala sarmislar bebeği Bizim Türkiye de kimse yapmaz
Kuzenimin bebeğine de ole bişey sarmıştılar pembe

Doğuma 20-30 bin para versem beklerdim açıkcası ama verir miyim vermem
Benim arkadaşın gittiği doktor bakırköy acıbademle anlaşmalı doğumu orda yapacak 6bine.
ben gop medical parkta yapacağım 5bine. Bazen diyorum hata mı ediyorum

Benim arkadaşın gittiği doktor bakırköy acıbademle anlaşmalı doğumu orda yapacak 6bine.
Bu ücret durumu her hastanede mi oluyor yoksa özelde mi sadece benim bildigim devlette ücret alınmıyor ama ne kadar dogru bilemem tabi

Benim doktorum da ozel muanesi var riskli gebe oldugum için mecburen kendi doktoruma olucak daha once kayıplarım oldugu için serklajım var sezeryanla 6 bin doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…