2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Eveett ❤ adet tarihin kaçtı. Dogumla ilgili zaman verdi mi doktorun ne zmaan gelecek bakalim tatlısĺar
Canım benim 5 gun onden gidiyor ama doğum için gun veremiyor doktor serklaj var o yuzden erkende olabilir 35 haftalara gelirsem duruma gore karar verilcek inşAllah sağlıkla alırız o gunleri görürüz

Ben geçen hafta cuma günü hallettim o işi :) onların cihazları 26 . haftadan sonra net duyabilirmiş bebegı , cok guclu bır cıhaz degılmıs , bnm bebısımın kalp atısını da baya dınledı benımkıler ıle karıstıgı ıcın zor ayırt ettı , bırkac gun ası sersemlıgı yasayacaksın sımdıden soyleyeyım korkma sakın

Hayırlı haberlerle gel canım
Teşekkür ederim canım , umarım bır sorun yasamadan bebısımı gorup gelırım ..
Detaylı ultrason ıcın ıkılı testın sonucunu ıstemıslerdı gecen randevu ıcın gıttıgımde yanımda degıldı , detaylı yapmaları ıcın once teste bakıp krıterlere uyuyormuyum onu gorceklermıs sekreter havada konustu bıraz canımı sıktı .
buradakı doktorum uygun gorup benı unıversıte hastanesıne gonderıyor oradakı sekreter cok ıyı blıyomus gıbı teste bakcaz dıyo kendılerını bısey sanıyorlar .

Nasıl bir sersemlik canım? Ağrı olabilir dedi ama onun dışında bünyeyide etkiliyor mu?

Canım benim 5 gun onden gidiyor ama doğum için gun veremiyor doktor serklaj var o yuzden erkende olabilir 35 haftalara gelirsem duruma gore karar verilcek inşAllah sağlıkla alırız o gunleri görürüz
Yaaa benim de 5 gün önde minisim. Adete gore 18+4 gelisime gore 19+2 amin canimm aminn sağlıkla gelsinler ❤

Nasıl bir sersemlik canım? Ağrı olabilir dedi ama onun dışında bünyeyide etkiliyor mu?
Bende etkıledı , kolum cok agrıdı bu ıgne kas tutuyormus cunku (hemsıre soylemıstı)
kol agrısı hafıfledı sımdı benım bı uyusukluk halsızlık sersemlık oldu elım kolum kalkmadı yanı hafta sonu hıc

O ne demek kriter mi varmış ilk defa duyuyorum

benim henüz ağrı başlamadı ama halsizlik uyku var o da erken kalktım diye düşünüyorum ilerleyen günlerde göreceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…