2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Olabilir canım valla ben de yanlış bişey söylemiyim şimdi. Belki lüks oda vs. Düşünmüşlerdir nasıl bir paketti kim bilir.. benim doğum öncesi için özel sigortam var onu kullanıyorum hiç ödemiyorum 2liye falan da ödemedim. Doğumu kapsamıyor ama oyüzden doğumu konuşmuştum 5bin demişlerdi. Epidural yada spinal olursa +600 tl dediler. Aman bi şekilde ödenecek bunlar ama 19 neee çocuuğa araba alırım az daha koyar

Soruyu tam anlayamadım canım. Devlet hastaneleri ücretsiz bildiğim kadarıyla ama hiç gitmedim sormadım açıkcası. Özelde de hastaneden hastaneye hatta şubeler arası bile değişiyormuş.
Anladım canım bende devlet ücretsiz diye biliyorum onun için sordum her hastane de mi ücret alınıyor diye ama özelde alınıyor sanırım devlet ücretsiz

Anladım canım bende devlet ücretsiz diye biliyorum onun için sordum her hastane de mi ücret alınıyor diye ama özelde alınıyor sanırım devlet ücretsiz
Öyledir canım ücretliyse bile bence 200-300 gibi cüzi miktarlardır diye düşünüyorum.

Oda süslemek lüks oda vs kadar da saçma gelen bir şey yok bana hele korona varken..
Mümkünse ailelerimiz dışında kimse gelmesin evimize çıkalım gelen eve gelsin

Sigorta var zaten olmasa bile devlette çok yüksek fiyat alınmaz diye düşünüyorum
İnternette 2020 yılı için bu rakam 30 TL ' dir ve devlet hastanesiveznesinden 30 TL yatırarak makbuz karşılığında sağlık hizmetinden yararlanmak mümkündür yazıyor

O zaman çok iyi fiyat canım

Kızlar Allah herkesi bu covid den korusun, ben oldum, çekiyorum, biraz zor oluyor, dikkat edin hepiniz.
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm inşallah sağlığına kavuşursun rabbim seni yavrunu ve aileni sifalandirsin inşallah
Umarım evdesindir

Ben doğumumda doktora ve hastaneye ayrı ödeme yaptım. Ama bu fiyatlar değildi tabii. 6 yıl olacak. Doktora 750 hastaneye 750 vermiştik

Oda süslemek lüks oda vs kadar da saçma gelen bir şey yok bana hele korona varken..
Mümkünse ailelerimiz dışında kimse gelmesin evimize çıkalım gelen eve gelsin
Benim doğum yapacağım hastane ziyaretçi kabul etmiyormuş o zamana kadar ne olur bilmem tabi ama koronadan dolayı önlem almışlar tek refakatçı kabul ediyorlarmış.

Kızlar Allah herkesi bu covid den korusun, ben oldum, çekiyorum, biraz zor oluyor, dikkat edin hepiniz.
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşaallah astımım var, ben çok korkuyorum covid'den

Ben ilk 6 ay sepet beşik kullanacağım, sonra büyük besige gecicrm inşaallah. Görümcem bebeği doğunca almıştı çok rahat kullanımı dedi onun beşiğini kullanican zaten. Ama o olmasaydı büyük beşik alip koyacaktim direkt. Büyük beşikler de anne yani oluyor artık.
Kızlar minnosum her gün kıpırdardı. Bugün hic hissetmedim. Cok korkuyorummmm bir şey mi oldu acaba
Bu haftalarda birkaç gün hissetmeyip,sonra hissetmek vs normalmiş canım stres yapma. Sen karnını sev, oksa, iyi olduğunu düşün o hiç beklemedigin anda sana kendini hissettirecek annesi

Ayy insallah canim benim. O kadar alışmışım ki hareketlerine. Olmayınca baya korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…