2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende oyle düşünüyorum ama kararsızım

Canım annemle konuştum şimdi o konuyu. Özel hastanede doğum yapacağım için zaten kıyafet alsak versek bile hastane almıyor. Doğar doğmaz kendileri giydiriyorlar bebişi. Sen sadece hastaneden çıkarken artık istediğini giydiriyorsun. Geçen sene benim abimin eşi benim doğum yapacağım hastanede doğurdu ve aynı şekilde olmuş. Annem o yüzden biz rahat rahat aldık herşeyini dedi. 2-3 gün kalınıyor bizde hastanede. O ara herşeyi alacaklar inşallah.

Çok ilginç adet :) hayırlısıyla gelsinler de yerimmm onlarııı

Ay ama siz gene de öyle demeyin yaa emin olmadaaann kızsa küsmesin yavrum yaa
Seninki de mi sert tekmeliyor canım?

Kız bdv sanki çok iyi hep olaylar gerginlikler. Bence sen geyik topiklerine katıl
Çok şükür canım herşeyin yolunda olduğuna sevindim. Detaylıya girmedim doktorum önermiyor. Benimki de seninkiyle aynı

Ay ama siz gene de öyle demeyin yaa emin olmadaaann kızsa küsmesin yavrum yaa
Seninki de mi sert tekmeliyor canım?
Baya sert ya benimki yani kız olursa şok olurum dün babası da hissetti tekmelerini ilk defa normalde hiç yakalayamıyordu babası gelince benimki sessiz sedasız duruyordu ama dün gece coştu benimki

Evet canım hep öyleymiş. Annem diyo yeterki derdimiz kıyafet olsun
Aynen öyle kuzum ben de yeni başladım ama ben herşeyimi kendim yapacağım kimsenin bişey yapacağını hediye alacağını fln pek sanmıyorum. O yüzden doğumdan sonrada Kendim yapamayacağım için başlamak zorundayım çok ıvır zıvır var. Senin annenler herşeyini yapacaklarsa sen hiç dert etme tabii ki

Kız bdv sanki çok iyi hep olaylar gerginlikler. Bence sen geyik topiklerine katıl
Çok şükür canım herşeyin yolunda olduğuna sevindim. Detaylıya girmedim doktorum önermiyor. Benimki de seninkiyle aynı
Ordaki leri okuyup halime şükrediyorum saka bir yana vakt geciyor kuzu senin dedigin yere de bakayim hic bakmadim oraya sevindim her seyin yolunda olmasina canim kendine ve bebise ii bak

Çok ilginç adet :) hayırlısıyla gelsinler de yerimmm onlarııı
Sanırım büyükler sınamışlar eskiden. Önceden alınca uğursuzluk olmuş o yüzden o zamandan sonra hiç biri önceden almamışlar. İnanç meselesi aslında. Yani millet olarak öyle bir adetimiz yok
Amin canım hayırlısı inşallah minik popolarını ısırmak istiyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…