2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben 2li 3lu tarama yaptırmadım, o yüzden detaylıca 19.haftada gittim, çok şükür sıkıntı görmediler.

Zeki sahinoglu caddede muayenehanesi 480 lira ben ona gidecegim bir de karsida ahmet gül 500 sanirim ahmet gul den emin degilim benim ikiz oldugu icin fiyatlari farkli ama
aradım ben de onu gitmek için ama telefona çıkan sekreter 7 ağustos müsait dedi o zaman da 22. haftanın sonuna gelmiş oluyorum ya

aradım ben de onu gitmek için ama telefona çıkan sekreter 7 ağustos müsait dedi o zaman da 22. haftanın sonuna gelmiş oluyorum ya
Doktorub ne zaman yaptri dedi benim bildigim 23 e kadar yapiliyor emin deilim ama doktoruna sorsana bir canim benim ki mesela 20nin icinde yaptir dedi her doktor farklidir tabi

Doktorub ne zaman yaptri dedi benim bildigim 23 e kadar yapiliyor emin deilim ama doktoruna sorsana bir canim benim ki mesela 20nin icinde yaptir dedi her doktor farklidir tabi
21. Hafta gibi yaptırırsın demişti canım. En son 18. Haftada gitmiştim muayeneye 3 hafta sonra yaptırabilirsin demişti işte 21 e denk geliyor. Ben salaklık ettim nasılsa daha var dedim hala randevumu almadım şimdi açıkta kaldım

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşaallah astımım var, ben çok korkuyorum covid'den
Benim de pis bir alerjik öksürüğüm var, nefessiz kalıyorum, hamile olunca ilaç da yok, ilk hamileliğimde çok çekmiştim, şimdi alerjik öksürük mü, covid öksürüğü mü bilemedim, zorluyor canım çok dikkat et

8 ağustos sabahına aldım randevu canım çok yalvarınca sabah ilk randevu olarak koydular sağolsunlar:) 22. Haftada gitmiş olacağım. Sekreteri ısrarla 24-25 e kadar yolu var dedi bencede 22. Gecikmiş olmuyor sanırım.

Detaylı için en iyi hafta 22ymiş kızlar, birkaç doktorla görüştüm organlar daha iyi gelişiyormuş o zaman. Ben 22 içinde yaptırıcam

Hallettigine sevimdim kuzum bana aslında bir hafta oncesinden arasaniz yeter demisti ben bayram giriyor diye ne olur ne olmaz dedim iki hafta once aldim haftaya gidecegim bende hayirli guzel haberler alalim insallah . Ya acaba nakit mi geciyor kart var mi hic sormadim da hazirlikli gidelim ogrendin mi sen

Aa yok canım hiç sormadım, artık takside bile kart geçiyor bence vardır ya.
doktor izinliymiş 10 gün boyunca sonra da bayram falan ben oyüzden zor durumda kaldım. Bir de bn ve eşim çok yoğun çalışıyoruz. Karşıdan geleceğim haftaiçi zor olacaktı sağolsun cumartesiye verdi.

Evet benimki alerjik astım. Ben aylardır gebelik için tedavi gördüğüm için de zaten alerji ilacımı da kullanamıyorum. Rabbim hepimizi korusun, inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım.

Arastırma hastanesinde isityorlar ikili testi canım ben randovi alırken bana sekreter ayrıca soyledi testi yanında götür diye ama krıter demesi çok saçma olmuş

Bilemedim kuzu ben ozel muayenehaneye gidiyorum kart yok mesela orda aman bn yine hazikli gideyim ikize 800 dediler. Izine ayrildigi icin demek gec verdi bos ver hallolms canim insallah guzel haberler aliriz ben geriliyorum valla

Bende 24.haftanin sonuna dogru yaptircam sira yok cünkü dr da sorun degil dedi bana gecikmis olsak dr baska yerde yaptir derdi bence

Ordaki leri okuyup halime şükrediyorum saka bir yana vakt geciyor kuzu senin dedigin yere de bakayim hic bakmadim oraya sevindim her seyin yolunda olmasina canim kendine ve bebise ii bak
canıımmm hosgeldin pek giremiyorum buraya şimdi gördim seni bebeler nasıl cinsiyetleri belli oldu mu

canıımmm hosgeldin pek giremiyorum buraya şimdi gördim seni bebeler nasıl cinsiyetleri belli oldu mu
Kuzm iyym sen nasislin bende cok girmiyorum sessiz dolaniyorum bebeler iyi cok sukur sisiyoruz buyuyoruz kipirdanmaya basladilar teyzsi iki oglusumuz geliyor insallah ben de yatiyorum dinleniyorum genelde . Sen nasilsin minigin nasil

Benim aradığım nakit alıyormuş ödemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…