Kızlar sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için.gelin yapalım diye.sizler yaptırdınız mı? Bu aşı hem bebek hem anne için önemli sanırım bilgisi olan varmi
Kızlar sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için.gelin yapalım diye.sizler yaptırdınız mı? Bu aşı hem bebek hem anne için önemli sanırım bilgisi olan varmi
Ben yaptırdım 2 hafta oluyor.Yaptırmayan da var ama önemliymiş hem şuan hemde dogumdan sonrası için. Aşı yapılınca kol agırlaşmış hissi oluyor bir iki gün de bir yere çarpmış gibi agrı olabilir ama geçiyor sonra
Kizlar mutlaka kan idrar tahlilerinizi her ay yaptirin. 1 ayda kanim acayip dusmus kan takviyesi almak zorunda kaldim. Kan düşük olunca bebislerin gelişimi duruyormus Allah korusun
Yaptırdım ben. Yaptirmam diyenleride anlamiyorum nasil bu kadar kendilerine güveniyorlar. Hic sikma kendini hemencik oluyor ole agrisi sizisida olmuyor. Kasarsan kendini agri yapar
Bilemedim kuzu ben ozel muayenehaneye gidiyorum kart yok mesela orda aman bn yine hazikli gideyim ikize 800 dediler. Izine ayrildigi icin demek gec verdi bos ver hallolms canim insallah guzel haberler aliriz ben geriliyorum valla
ben yaptırdım canım. Bazı doktor gerek görmüyor galiba ama zararlı olduğunu düşünen yok. Doğumu ne şartlarda yapacağımız pek kesin olmadığı için yapılıyor esasen kirli paslı yerde olur vs diye.
Kizlar mutlaka kan idrar tahlilerinizi her ay yaptirin. 1 ayda kanim acayip dusmus kan takviyesi almak zorunda kaldim. Kan düşük olunca bebislerin gelişimi duruyormus Allah korusun
benim doktor 18+4 de yapti ve migdesi sag tarafta solda olmasi lazim diyerek baska bir doktora yolladi haftaya carsambaya. Organlari ters tarafta olabilir dedi moralimi bozdu. Insallah yanilmistir