2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için.gelin yapalım diye.sizler yaptırdınız mı? Bu aşı hem bebek hem anne için önemli sanırım bilgisi olan varmi

Kızlar sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için.gelin yapalım diye.sizler yaptırdınız mı? Bu aşı hem bebek hem anne için önemli sanırım bilgisi olan varmi
Ben yaptırdım 2 hafta oluyor.Yaptırmayan da var ama önemliymiş hem şuan hemde dogumdan sonrası için. Aşı yapılınca kol agırlaşmış hissi oluyor bir iki gün de bir yere çarpmış gibi agrı olabilir ama geçiyor sonra

Kizlar mutlaka kan idrar tahlilerinizi her ay yaptirin. 1 ayda kanim acayip dusmus kan takviyesi almak zorunda kaldim. Kan düşük olunca bebislerin gelişimi duruyormus Allah korusun

Son düzenleme:
Yaptırdım ben. Yaptirmam diyenleride anlamiyorum nasil bu kadar kendilerine güveniyorlar. Hic sikma kendini hemencik oluyor ole agrisi sizisida olmuyor. Kasarsan kendini agri yapar

Çalışan anneler doğumdan sonra çalışmayı düşünüyor musunuz, yoksa işten ayrılcak mısınız?

Bilemedim kuzu ben ozel muayenehaneye gidiyorum kart yok mesela orda aman bn yine hazikli gideyim ikize 800 dediler. Izine ayrildigi icin demek gec verdi bos ver hallolms canim insallah guzel haberler aliriz ben geriliyorum valla
Amin İnşallah güzel haberler alırız canım içini ferah tut ben iyi olacağını düşünüyorum yüzünün fotoğrafını hayal ediyorum şimdiden :)

ben yaptırdım canım. Bazı doktor gerek görmüyor galiba ama zararlı olduğunu düşünen yok. Doğumu ne şartlarda yapacağımız pek kesin olmadığı için yapılıyor esasen kirli paslı yerde olur vs diye.

Ben ilk bebeğimde 2 doz yaptırdım canım, doktoruma soracağım yaptır derse yaptıracağım tekrar

Çalışan anneler doğumdan sonra çalışmayı düşünüyor musunuz, yoksa işten ayrılcak mısınız?
Ben devlet memuruyum , ucretsizi inşallah sonuna kadar kullanacağım. Hatta işi bıraktım sayılır şu sıralar 2,5 sene gitmeyeceğim.

Detaylı için en iyi hafta 22ymiş kızlar, birkaç doktorla görüştüm organlar daha iyi gelişiyormuş o zaman. Ben 22 içinde yaptırıcam

benim doktor 18+4 de yapti ve migdesi sag tarafta solda olmasi lazim diyerek baska bir doktora yolladi haftaya carsambaya. Organlari ters tarafta olabilir dedi moralimi bozdu. Insallah yanilmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…