2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar selam tetanoz aşısı benimde biraz kafamı karıştırdı. Benide sağlık ocağından aradılar yapmamız gerekiyor diye ama benim 2 yıl önce yapılmış bi tetanoz aşım var. 5 yıl koruyor yapılan diyorlar ama çok kararsızım

Kizlar mutlaka kan idrar tahlilerinizi her ay yaptirin. 1 ayda kanim acayip dusmus kan takviyesi almak zorunda kaldim. Kan düşük olunca bebislerin gelişimi duruyormus Allah korusun
Geçmiş olsun hemoglobin değeriniz mi düşmüş . Kaça düşmesi tehlikeli dedi doktoru

Ya insallah yuzlerini gostrir esek herifler ☺♥
Bu doktor için araştırırken gördüm birileri yazmış yüzünü görmek için çok uğraştı vs diye. Sekreteri de dedi ki heryerini görmeden rapor yazamayız falan. O yüzden görürüz diye düşünüyorum:) Allah korusun yırtık damak vs olabilir doğuştan oluyor onlar oyüzden bakılması gerek.
inşallah net bir şekilde sağlıklı olduklarını görürüz güzel de bir fotoğraf alırız

Ya insallah saglikli guzel haberler alalim canin ya valla insan geriliyor bakalim benim iki bebe 1 saati gecer diyorlar

Artık hangi ilacı ne zaman içeceğimi şaşırdım keşke hepsi bir arada bi tablet olsa.

Kizlar mutlaka kan idrar tahlilerinizi her ay yaptirin. 1 ayda kanim acayip dusmus kan takviyesi almak zorunda kaldim. Kan düşük olunca bebislerin gelişimi duruyormus Allah korusun

Geçmiş olsun canım, kan hapı olarak ne verdiler sana? Çay içiyomuydun? Bana demir ilacı ferrum vermişti doktor 16. Haftadan sonra başlayabilirsin dedi. Ben bir hafta geç başladım.

Nasıl geçti merak ettim kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…