Gebeliğimi kendim öğrendiğim ilk test ucuz olanlardandı karardı zamanla ben de çöpe atmıştım. Eşimle emin olmak için aldığımız kaliteli olanı saklıyorum. Şimdi aklıma geldi niye attım ki hatırası vardı ilk oydu diye üzülmeye başladım lütfen bana saçmalama der misiniz....
Gebeliğimi kendim öğrendiğim ilk test ucuz olanlardandı karardı zamanla ben de çöpe atmıştım. Eşimle emin olmak için aldığımız kaliteli olanı saklıyorum. Şimdi aklıma geldi niye attım ki hatırası vardı ilk oydu diye üzülmeye başladım lütfen bana saçmalama der misiniz....
Canın sıkılmış senin neye kafa yorsam da üzülsem diye aramaya başlamışsın hormonlar seni etki altına almış belli sıkma canını bişey olmaz digeri duruyor sonuçta bebeginle konuş da rahatla biraz
Canın sıkılmış senin neye kafa yorsam da üzülsem diye aramaya başlamışsın hormonlar seni etki altına almış belli sıkma canını bişey olmaz digeri duruyor sonuçta bebeginle konuş da rahatla biraz ❤❤
Eşim 2 isim verelim diyor herkes istediğini versin ama birbirinden bağımsız isimlerde olmazki bakalım en son ne olur ama sectiğiniz isimler guzelmiş alp akrabada olmasa bende seviyorum
Hamilelikten o, insan saracak bişey arıyor taa milattan önce olan şeyler bile aklıma geliyor kendi kendime doluyorum bilirim yani nasıl bişey bu durum aman boşver gitsin bunlarla can sıkma hamileligini doya doya mutlu şekilde geçir sonra Allah korusun bebişte takıntılı olur huy geçer falan benim bebiş de kıpır kıpır Dogunca kesin ikimizinki de yaramaz hareketli olacak
Kasılma doktorlar pek istemiyor. Benim ultrasonda kasılma çıktı geçen kontrolde magnezyum verdi doktorum. Çok yüklenme kendine dinlenerek hallet işlerini dedi
Hamilelikten o, insan saracak bişey arıyor taa milattan önce olan şeyler bile aklıma geliyor kendi kendime doluyorum bilirim yani nasıl bişey bu durum aman boşver gitsin bunlarla can sıkma hamileligini doya doya mutlu şekilde geçir sonra Allah korusun bebişte takıntılı olur huy geçer falan benim bebiş de kıpır kıpır Dogunca kesin ikimizinki de yaramaz hareketli olacak
Valla seninki inşallah uslu olur o zaman ama benim kendiminkinden umudum yok anası belli babası belli bizden akıllısı çıkmaz gibi geliyor benim çocugum çok yaramaz olacak bizim küçükken annelerimize yaşattığımız ne varsa çıkaracak benden diye düşünüyorum
Eşim 2 isim verelim diyor herkes istediğini versin ama birbirinden bağımsız isimlerde olmazki bakalım en son ne olur ama sectiğiniz isimler guzelmiş alp akrabada olmasa bende seviyorum ❤
Valla seninki inşallah uslu olur o zaman ama benim kendiminkinden umudum yok anası belli babası belli bizden akıllısı çıkmaz gibi geliyor benim çocugum çok yaramaz olacak bizim küçükken annelerimize yaşattığımız ne varsa çıkaracak benden diye düşünüyorum