2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için.gelin yapalım diye.sizler yaptırdınız mı? Bu aşı hem bebek hem anne için önemli sanırım bilgisi olan varmi
Doktor arkadaşım kendisi de hamike ben yaptıracağım dedi bende yaptırdım farklı fikirler oluyor ama tedbiren vurulun bence

İyi geceler kızlar nasılsınız biz bugün bebişimizin anne yanı beşiğini aldık baktıkça hoşuma gidiyor içinde olacağı günü hayal ediyorum
Beşiği aldıktan sonra eşim de bende resmini çekip annelerimize gönderdik, kayınvalidem güzel dileklerini iletti mutlu olduk, annemse aceleniz neydi neden bunu aldınız kaça aldınız diye soru sormaktan başka bişey yapmadı. Buna canım sıkıldı üzüldüm biraz açıkçası, eşimin de morali bozulur bana bişey der daha çok üzülürüm diye anlatmadım fazla beklentim yok ama böyle şeylerde de insan ummadığı tepkiyi görünce hayal kırıklığına uğruyor. Hormonlardan mı fazla kafaya takıyorum yoksa bilmiyorum

aynı benim annemin tepkisi söylemişsin canım ben hamile oldugumu bile demedim

kızlar az önce uzandımda iç çamaşrım ıslanmış altıma işesem insan analamz mı işedigini bu nası bişe nerden geliyo bu ıslaklık

kızlar az önce uzandımda iç çamaşrım ıslanmış altıma işesem insan analamz mı işedigini bu nası bişe nerden geliyo bu ıslaklık
Geliyor canım ya ben de şaşırıyorum bazen ama doktorum bir sıkıntı yok diyor ya vajinal akıntı ya da idrarın diyor.

aynı benim annemin tepkisi söylemişsin canım ben hamile oldugumu bile demedim

Bizim normalde bir sıkıntımız yok, annem öyle duygusal canım cicimli konuşan biri değildir zaten alışkınım bu haline ama yine de güle güle kullanın Allah hayırlısıyla doğup kullanmasını nasip etsin diye dilinde bir dua olsa yeterdi bana

Seni çok iyi anlıyorum canım bnm annem de boş muhabbet yapıyo cinsiyetini söylediğimde benzerini yaşamıştım. Boşver hiç düşünme sen bebişine odaklan güle güle kullanınnnn

Seni çok iyi anlıyorum canım bnm annem de boş muhabbet yapıyo cinsiyetini söylediğimde benzerini yaşamıştım. Boşver hiç düşünme sen bebişine odaklan güle güle kullanınnnn
Yabancı biri olsa umursamam ama anne olunca ister istemez içine oturuyor insanın
Teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

Bazılarında 6 aydan önce bişey alınmayacağına dair bir inanış var acaba anneniz ondan öyle bir tepki vermiş olabilir mi olumlu düşününce öyle geldi aklıma tabi ki hayır dileklerini eklemeliydi

Bazılarında 6 aydan önce bişey alınmayacağına dair bir inanış var acaba anneniz ondan öyle bir tepki vermiş olabilir mi olumlu düşününce öyle geldi aklıma tabi ki hayır dileklerini eklemeliydi

Öyle bir adet duymadım çevremde bundan olduğunu sanmıyorum annemin genel tavrı bu şekilde eleştirel yaklaşıyor herşeye. Önce güle güle kullanın deyip sonra sorsa bunları rahatsız olmazdım belki alışık olduğum için ben biraz fazla duygusallaştım galiba hamilelikte

Yangına körükle gitmek istemem ama haklısın. Benim annem böyle davransa sanırım uzun süre konuşmaz gönül koyardım..

Bende geçen gün beşikleri gösteriyordum anneme ama bizde 6 aydan önce alınmıyormuş belki sizde de öyledir dedim bende çok duygusallaştım eskiden bu kadar değildim gözlerim hep dolu dolu hormonlarımızdan sıkmayın canınızı

Yangına körükle gitmek istemem ama haklısın. Benim annem böyle davransa sanırım uzun süre konuşmaz gönül koyardım..

Eskiden darılır koyardım ama evlendikten sonra bunun da çözüm olmadığını anladım, huy sonuçta değişmiyor olduğu gibi kabullendim. Kendi içimde üzülüp duruyorum işte

Eskiden darılır koyardım ama evlendikten sonra bunun da çözüm olmadığını anladım, huy sonuçta değişmiyor olduğu gibi kabullendim. Kendi içimde üzülüp duruyorum işte
En iyisini tabi sen bilirsin :) benim kayınvalidem de öyle biraz sağolsun bana bir şeyi olmadı ama görümcem kendi hamileliğini haber verdiğinde kıza demiş ki ben kabul etmiyorum bunu 40 gün geçsin kesinleşsin öyle haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…