2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Tam gülmekle ağlamalık arasında bir konu kabul etmeyince gerçek olmuyor sanki, bir acayipler cidden
İnşallah ben kızıma böyle şeyler söyleyip üzmem diye dua ediyorum şimdiden, hayırlı evlat kadar hayırlı anne baba olmak da önemli

Kesinlikle katılıyorum canım inşallah olmayız. Annem evlatları için yaşıyor nerdeyse, ben de ondan biraz nemalandıysam ne mutlu bana. Babam da klasik baba işte

Kesinlikle katılıyorum canım inşallah olmayız. Annem evlatları için yaşıyor nerdeyse, ben de ondan biraz nemalandıysam ne mutlu bana. Babam da klasik baba işte

Kusurları olsa da her halükarda zor günümüzde yetişecek olan onlar tabii ki, Allah başımızdan eksik etmesin

Eskiden darılır koyardım ama evlendikten sonra bunun da çözüm olmadığını anladım, huy sonuçta değişmiyor olduğu gibi kabullendim. Kendi içimde üzülüp duruyorum işte
Gerçekten huy değişmiyor canım benim annem de tam tersi çok aceleci ve pimpirikli beni çok bunaltır ama bende evlendikten sonra bıraktım söyleniyor bende dinliyorum sadece kaynanamın zararı olmasın benden uzak dursun kafi

Ben de geçen sene 1 doz tetanoz aşısı olmuştum, sağlık ocağındaki hemşire 1 dozun sadece 6 ay koruyuculuğu var, şimdi 1 ay arayla 2 doz yine olman lazım dedi. Doktoruma danistiktan sonra karar vereceğim yaptırıp yaptirmayacagima.

Ben iki gebeliğimde de vuruldum canım doktorum gerekli olduğunu söyledi şimdi de 20.haftada gel dedi sağlık ocağı doktoru bir yan etkisi sıkıntısı olmadı bende ama için rahat etsin danış doktoruna

Saçmalamaa
Ben ilk kızımda saklamak aklıma gelmemişti hiç
Zaten eski testlerde bozulma oluyormuş
Şimdiki testte saklayabilirsiniz bozulma olmuyor yazıyordu bende sakladım
Ama vicdan yapıyor muyum ? Aslaa
Şimdi hersey o kadar mükemmelleştirildi ki insan acaba diyor şüphe ediyor. 2 hard disk doldurdum kızımın video ve resimleriyle sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez emin ol büyüse de anne sen testi sakladın mı diye sormayacak anılar ve yaşattıkların seni anne yapacak
Cidden olumlu şeylere odaklan ve kafana mümkün olduğunca fazla birşey takma. Bu stresler bebeğe geçiyor. Anne ne kadar sakin ve mutlu olursa doğan bebek de öyle oluyor

Geçmiş olsun canım, kan hapı olarak ne verdiler sana? Çay içiyomuydun? Bana demir ilacı ferrum vermişti doktor 16. Haftadan sonra başlayabilirsin dedi. Ben bir hafta geç başladım.
Benim demirim yuksek kan değerlerim dusuk bana fayda etmiyor malesef o ilaclar. Ama şimdilik kullan dedi doktorum doguma kadar aldigim kan idare edecek seni dedi bol bol protein ve pekmez tuketmem gerekiyor. 7 Aydan itibaren dahada dusmeye baslayabilimis o yuzden aksatmadab icin ilaçlarınızı bence

kızlar az önce uzandımda iç çamaşrım ıslanmış altıma işesem insan analamz mı işedigini bu nası bişe nerden geliyo bu ıslaklık
Bende ilk hamileliğimde olmuştu doktor yatarken içeride biriken akıntının aktığını söylemişti. Ya da çok sıkıştıysan belki de kaçırdın. Kokusu nasıl ?

kızlar az önce uzandımda iç çamaşrım ıslanmış altıma işesem insan analamz mı işedigini bu nası bişe nerden geliyo bu ıslaklık
Bendede oluyor o yuzden cok carsiya cikmak istemiyorum bide bol bol su iciyoruz uarim saatte bir tuvaletle buluşmamiz oluyor

Anladım canım inşallah sorunsuz atlatırsın demir genelde düşük oluyo ya, seninki tam tersi olmuş. Ben de aylık baktırıyorum değerlere ama taşınacağım için yeni gittigim yerde ayarlicam yeni doktorlari mecburen. Hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Canımm sağol güzel mesajın için Zaten ben saklanabilir olanı saklıyorum, rengi bozulanı attım dayanmaz diye. Ama hiç birinin önemi yok tabi ki bir ömür sağlıklı birlikte olmak önemli olan

aynı benim annemin tepkisi söylemişsin canım ben hamile oldugumu bile demedim
Benim annem de her konuşmada artık zamanı geldi diyordu. Ben kedi sahiplenicem dedigimde bile çocuk dogur kediyi napıcan dedi durdu ben her defasında daha erken düşünmüyorum dedim sonra hamileyim diyince de biraz erken olmuş az daha bekleseydin dedi bende sen iyimisin ya sürekli dogur dogur diyen sen şimdi böyle mi diyon ne istedigin belli degil dedim zaten bu büyükleri anlamıyorum. evlendigimden beri eşimin babaannesi sürekli bebek istiyordu hatta daha 6 aylık evliyken konuşmaları görsen sanki kısırmışım gibi Bi tavır vardı oysa ben istemiyorum düşünmüyorum dedigim halde bide bunu eve gelen misafire söylüyor 6 ay oldu hala bişey yok diye suratı egri şekilde konuşuyor benim baya zoruma gitmişti sonra hamile oldum ilk söyleyince ben inanmıyorum hamile falan degildir tarzı Bi kaç söz etti bende dedim sana da hamile olsam Bi dert olmasam Bi dert bu ne dedim. geçen gün gelmiş ben senin bebegini sevmicem sevmezsen sevme annesi babası sevsin de geri kalan herkesin keyfi bilir yalvaracak degilim dedim o da baya bozuldu bekliyor ki ben sev niye sevmiyorsun diye yalvarıyım anlamıyorum yani bu kadınları sıkmayın canınızı size eşiniz ve bebeginiz yeter geri kalan kimseyi umursama daha iyi

Benim kv de sürekli bebek bebek diyordu ben tersliyodum çok. Sonra hamile olduğumu söyledim çok sevineceğini düşündüm çünkü herkesten çok o istiyordu o da şoka falan girdi sanırım ben normalde kızdığım için, hiç istediğim tepkiyi veremedi kaldı böyle ne? Nasıl yani falan diyo sanki evli değiliz ya da çocuğu olamayacak biriymişim gibi bi de annem ona babanne naber falan diye seslenmiş bana anlatıyor diyo ki babanne diye yazmış bana tuhafıma gitti zaten alışamadım falan. gıcık olmuştum o yüzden milletin ne bebekk bebekkk diye tutturmasına ne de bu soğuk tepkilerine aldırış etmemek gerek. Onlar bile ne istediklerini bilmiyorlar ciddenn .. bu beybilerden sonra 2. Yi sorup duracaklar kimseye cevap vermicem meraklarından çatlasınlar

Beni her gördüğünde bu konu açılıyor bebek bebek diye bende en son patladım hamile olunca gidip dag başında doguracak degilim illaki haberiniz olacak zamanı gelince ne sorup duruyorsunuz dedim kadın yine anlamadı sordu durdu sonrada tavır bu onunla ugraşacak olsam benim başım agrır kendisi laftan anlamıyor hiç geregi yok bizim babaanne ağladı kız haberi alınca çok mutlu oldu zaten eşim hemen söyledi ben normalde en erken kalp atışı duyulsun yada ilk 3 ay dolsun öyle söylerim diyordum ama o dayanamadı bende o an mutluluğunu görünce söyleme diyemedim kocama ama kendi aileme kalp atışı duyulunca 8 haftalıkken söyledim

Tatlı tatlı güzel güzel uyuşun içinde minişin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…