En iyisini tabi sen bilirsin :) benim kayınvalidem de öyle biraz sağolsun bana bir şeyi olmadı ama görümcem kendi hamileliğini haber verdiğinde kıza demiş ki ben kabul etmiyorum bunu 40 gün geçsin kesinleşsin öyle haber ver
Kesinlikle katılıyorum canım inşallah olmayız.Tam gülmekle ağlamalık arasında bir konukabul etmeyince gerçek olmuyor sanki, bir acayipler cidden
İnşallah ben kızıma böyle şeyler söyleyip üzmem diye dua ediyorum şimdiden, hayırlı evlat kadar hayırlı anne baba olmak da önemli
Kesinlikle katılıyorum canım inşallah olmayız.Annem evlatları için yaşıyor nerdeyse, ben de ondan biraz nemalandıysam ne mutlu bana. Babam da klasik baba işte
AminKusurları olsa da her halükarda zor günümüzde yetişecek olan onlar tabii ki, Allah başımızdan eksik etmesin
Gerçekten huy değişmiyor canım benim annem de tam tersi çok aceleci ve pimpirikli beni çok bunaltır ama bende evlendikten sonra bıraktım söyleniyor bende dinliyorum sadeceEskiden darılır koyardım ama evlendikten sonra bunun da çözüm olmadığını anladım, huy sonuçta değişmiyor olduğu gibi kabullendim. Kendi içimde üzülüp duruyorum işte
Ben de geçen sene 1 doz tetanoz aşısı olmuştum, sağlık ocağındaki hemşire 1 dozun sadece 6 ay koruyuculuğu var, şimdi 1 ay arayla 2 doz yine olman lazım dedi. Doktoruma danistiktan sonra karar vereceğim yaptırıp yaptirmayacagima.Kızlar selam tetanoz aşısı benimde biraz kafamı karıştırdı. Benide sağlık ocağından aradılar yapmamız gerekiyor diye ama benim 2 yıl önce yapılmış bi tetanoz aşım var. 5 yıl koruyor yapılan diyorlar ama çok kararsızım
Ben iki gebeliğimde de vuruldum canım doktorum gerekli olduğunu söyledi şimdi de 20.haftada gel dedi sağlık ocağı doktoru bir yan etkisi sıkıntısı olmadı bende ama için rahat etsin danış doktorunaBen de geçen sene 1 doz tetanoz aşısı olmuştum, sağlık ocağındaki hemşire 1 dozun sadece 6 ay koruyuculuğu var, şimdi 1 ay arayla 2 doz yine olman lazım dedi. Doktoruma danistiktan sonra karar vereceğim yaptırıp yaptirmayacagima.
SaçmalamaaGebeliğimi kendim öğrendiğim ilk test ucuz olanlardandı karardı zamanla ben de çöpe atmıştım. Eşimle emin olmak için aldığımız kaliteli olanı saklıyorum. Şimdi aklıma geldi niye attım ki hatırası vardı ilk oydu diye üzülmeye başladımlütfen bana saçmalama der misiniz....
Benim demirim yuksek kan değerlerim dusuk bana fayda etmiyor malesef o ilaclar. Ama şimdilik kullan dedi doktorum doguma kadar aldigim kan idare edecek seni dedi bol bol protein ve pekmez tuketmem gerekiyor. 7 Aydan itibaren dahada dusmeye baslayabilimis o yuzden aksatmadab icin ilaçlarınızı benceGeçmiş olsun canım, kan hapı olarak ne verdiler sana? Çay içiyomuydun? Bana demir ilacı ferrum vermişti doktor 16. Haftadan sonra başlayabilirsin dedi. Ben bir hafta geç başladım.
Bende ilk hamileliğimde olmuştu doktor yatarken içeride biriken akıntının aktığını söylemişti. Ya da çok sıkıştıysan belki de kaçırdın. Kokusu nasıl ?kızlar az önce uzandımda iç çamaşrım ıslanmış altıma işesem insan analamz mı işedigini bu nası bişe nerden geliyo bu ıslaklık
Kız ne guzel iki tane iste birini sen koy diğerini o koysunYa esim pek karismiyor ata ve alp bunlar var aklimizda ama netlesmedi deniz var birde esim ata cok istiyor ama son karar benim
Bendede oluyorkızlar az önce uzandımda iç çamaşrım ıslanmış altıma işesem insan analamz mı işedigini bu nası bişe nerden geliyo bu ıslaklık
Seninde gebeliğin risklimi canım
Benim demirim yuksek kan değerlerim dusuk bana fayda etmiyor malesef o ilaclar. Ama şimdilik kullan dedi doktorum doguma kadar aldigim kan idare edecek seni dedi bol bol protein ve pekmez tuketmem gerekiyor. 7 Aydan itibaren dahada dusmeye baslayabilimis o yuzden aksatmadab icin ilaçlarınızı bence
Canımm sağol güzel mesajın içinSaçmalamaa
Ben ilk kızımda saklamak aklıma gelmemişti hiç
Zaten eski testlerde bozulma oluyormuş
Şimdiki testte saklayabilirsiniz bozulma olmuyor yazıyordu bende sakladım
Ama vicdan yapıyor muyum ? Aslaa
Şimdi hersey o kadar mükemmelleştirildi ki insan acaba diyor şüphe ediyor. 2 hard disk doldurdum kızımın video ve resimleriyle sevgimi anlatmaya kelimeler yetmezemin ol büyüse de anne sen testi sakladın mı diye sormayacak anılar ve yaşattıkların seni anne yapacak
Cidden olumlu şeylere odaklan ve kafana mümkün olduğunca fazla birşey takma. Bu stresler bebeğe geçiyor. Anne ne kadar sakin ve mutlu olursa doğan bebek de öyle oluyor
Benim annem de her konuşmada artık zamanı geldi diyordu. Ben kedi sahiplenicem dedigimde bile çocuk dogur kediyi napıcan dedi durdu ben her defasında daha erken düşünmüyorum dedim sonra hamileyim diyince de biraz erken olmuş az daha bekleseydin dedi bende sen iyimisin ya sürekli dogur dogur diyen sen şimdi böyle mi diyon ne istedigin belli degil dedim zaten bu büyükleri anlamıyorum. evlendigimden beri eşimin babaannesi sürekli bebek istiyordu hatta daha 6 aylık evliyken konuşmaları görsen sanki kısırmışım gibi Bi tavır vardı oysa ben istemiyorum düşünmüyorum dedigim halde bide bunu eve gelen misafire söylüyor 6 ay oldu hala bişey yok diye suratı egri şekilde konuşuyor benim baya zoruma gitmişti sonra hamile oldum ilk söyleyince ben inanmıyorum hamile falan degildir tarzı Bi kaç söz etti bende dedim sana da hamile olsam Bi dert olmasam Bi dert bu ne dedim. geçen gün gelmiş ben senin bebegini sevmicem sevmezsen sevme annesi babası sevsin de geri kalan herkesin keyfi bilir yalvaracak degilim dedim o da baya bozuldu bekliyor ki ben sev niye sevmiyorsun diye yalvarıyım anlamıyorum yani bu kadınları sıkmayın canınızı size eşiniz ve bebeginiz yeter geri kalan kimseyi umursama daha iyiaynı benim annemin tepkisi söylemişsin canım ben hamile oldugumu bile demedim
Benim kv de sürekli bebek bebek diyordu ben tersliyodum çok. Sonra hamile olduğumu söyledim çok sevineceğini düşündüm çünkü herkesten çok o istiyorduBenim annem de her konuşmada artık zamanı geldi diyordu. Ben kedi sahiplenicem dedigimde bile çocuk dogur kediyi napıcan dedi durdu ben her defasında daha erken düşünmüyorum dedim sonra hamileyim diyince de biraz erken olmuş az daha bekleseydin dedi bende sen iyimisin ya sürekli dogur dogur diyen sen şimdi böyle mi diyon ne istedigin belli degil dedim zaten bu büyükleri anlamıyorum. evlendigimden beri eşimin babaannesi sürekli bebek istiyordu hatta daha 6 aylık evliyken konuşmaları görsen sanki kısırmışım gibi Bi tavır vardı oysa ben istemiyorum düşünmüyorum dedigim halde bide bunu eve gelen misafire söylüyor 6 ay oldu hala bişey yok diye suratı egri şekilde konuşuyor benim baya zoruma gitmişti sonra hamile oldum ilk söyleyince ben inanmıyorum hamile falan degildir tarzı Bi kaç söz etti bende dedim sana da hamile olsam Bi dert olmasam Bi dert bu ne dedim. geçen gün gelmiş ben senin bebegini sevmicem sevmezsen sevme annesi babası sevsin de geri kalan herkesin keyfi bilir yalvaracak degilim dedim o da baya bozuldu bekliyor ki ben sev niye sevmiyorsun diye yalvarıyım anlamıyorum yani bu kadınları sıkmayın canınızı size eşiniz ve bebeginiz yeter geri kalan kimseyi umursama daha iyi
Beni her gördüğünde bu konu açılıyor bebek bebek diye bende en son patladım hamile olunca gidip dag başında doguracak degilim illaki haberiniz olacak zamanı gelince ne sorup duruyorsunuz dedim kadın yine anlamadı sordu durdu sonrada tavır bu onunla ugraşacak olsam benim başım agrır kendisi laftan anlamıyor hiç geregi yokBenim kv de sürekli bebek bebek diyordu ben tersliyodum çok. Sonra hamile olduğumu söyledim çok sevineceğini düşündüm çünkü herkesten çok o istiyorduo da şoka falan girdi sanırım ben normalde kızdığım için, hiç istediğim tepkiyi veremedi kaldı böyle ne? Nasıl yani falan diyo sanki evli değiliz ya da çocuğu olamayacak biriymişim gibi bi de annem ona babanne naber falan diye seslenmiş bana anlatıyor diyo ki babanne diye yazmış bana tuhafıma gitti zaten alışamadım falan. gıcık olmuştum o yüzden milletin ne bebekk bebekkk diye tutturmasına ne de bu soğuk tepkilerine aldırış etmemek gerek. Onlar bile ne istediklerini bilmiyorlar ciddenn .. bu beybilerden sonra 2. Yi sorup duracaklar kimseye cevap vermicem meraklarından çatlasınlar
Tatlı tatlı güzel güzel uyuşun içinde minişin inşallahİyi geceler kızlar nasılsınızbiz bugün bebişimizin anne yanı beşiğini aldık baktıkça hoşuma gidiyor içinde olacağı günü hayal ediyorum
Beşiği aldıktan sonra eşim de bende resmini çekip annelerimize gönderdik, kayınvalidem güzel dileklerini iletti mutlu olduk, annemse aceleniz neydi neden bunu aldınız kaça aldınız diye soru sormaktan başka bişey yapmadı. Buna canım sıkıldı üzüldüm biraz açıkçası, eşimin de morali bozulur bana bişey der daha çok üzülürüm diye anlatmadımfazla beklentim yok ama böyle şeylerde de insan ummadığı tepkiyi görünce hayal kırıklığına uğruyor. Hormonlardan mı fazla kafaya takıyorum yoksa bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?