2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde ilk gebeligim tüp bebekti kayınvalidem tüp bebekten sonra kendiliginden hamile kalanlar olur ama senin olmaz dedi bana sürekli bende nerden biliyorsun belki olur olmazsada dondurulmus yumurtalarim var tekrar yaparız cocuk diyordum..hamile oldugumu söyleyince şok oldu görmeniz lazım noldu anne hani kendiliginden hamile kalamazdım allah büyük iste dedim sonradan cevirdi lafı dogumdan 3 sene gecti kalamazsın falan filan kıvırmaya basladı

Çoğunluk anne ve kv tepkisi yazmış ☺ benim ikisi de çok sevindi iki gebeligime de.
Ben görümce kısmını yazicam size
Ilk hamileliğim de o zaten gebeydi. Öğrendiği an suratını ekşitti ve ama ben doğuracaktım dedi
Ikinci gebeliğim de yani şimdi (o ikinciyi doğurdu 5 aylık oldu ) sizde beni mi kıskanıyorsunuz dedi
Kim ne tepki vermiş hiç önemli değil önemli olan yavrularımız sağlıcakla doğsun ve hayırlı anne baba olalım ki onlar da hayırlı evlat olsunlar insallah
Herkese günaydınnnn

Cok iyimis ya kıskaniyorsunuz dedi demek valla alem bunlarda

Umarım sende aynısı olmaz ,
herkesın bunyesı farklıdır.
Canım 2. Gün bugün ağrı yok çok şükür bu saatten sonra da olmaz diye düşünüyorum. Biraz uyku hali devam ediyor ama alakassı var mı bilmiyorum haftasonuna az kaldı uyurum bol bol

Ay seninki de bambaşkaymış valla kendi evladının çocuğu oluyor sonuçta sana olmaz diyince kendi mutlu mu oluyor bu büyüklerin laflarına bazen gerçekten akıl sır ermiyor

Ben direk o akşam söyledim hepsine ya ama herkes trollüyorum falan sandı. Bnm sürpriz yumurta olduğu için kimse benden beklemiyordu çocuk haberi bir de gülerek söyleyince iyice dalga sandılar herhalde bi şok oldu aman hiç farketmez bnm kocam bile şaşkın şaşkın tepki verdi o da beklemediği için . Çok önemli değil bunlar önemli olan bebişimin sağlığı

Gunaydın kızlar ❤ inşAllah gösterir canım
Gösterdi canım oglum oluyormuş kesin dedi hemde gelişimi de gayet iyi 1 hafta önde gidiyor doktor detaylı ultrasonu hemen yaptıran gerek burada 21 hafta dan sonra yapılmıyor seninki gelişim olarak 21 i gösteriyor dedi

Aynen benim koca da şaşırdı beklemiyordu herkes dedi hani daha erken diyordun diye bizimki de sürpriz gibi bişey oldu ben sürekli sorulmasını diye herkese daha düşünmüyorum demiştim

İnşallah çok güzel geçer ve cinsiyetini gösterir artık bebeşin Dualarım sizinle ♥ Merakla bekliyorum
Herşey yolunda canım bi oglum olucakmış gelişimi de 1 hafta önde görünüyor sonunda bende ögrenebildim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Judy_K numnumk @betbet1234 kızlar sonunda bende ögrenebildim bizim sıpanın cinsiyetini hepinizin tahmini dogru çıktı oglum olacakmış ben kız istiyordum ama ögrenince çok mutlu oldum eşim en başından erkek demişti haklı çıktı görseniz öyle mutlu oldu ki sabahtan beri tanıdıgı kim varsa arıyor kızı olan arkadaşlarına senin kızı bizimkine alıcam diyor onu öyle görünce çok farklı hissettim gerçekten ❤ bende eşim böyle kesin konuşunca erkekmiş gibi gelmişti kendimi kız annesi olarak hayal edince eksik duygu oluyordu erkek hayal edince farklı hissediyordum tabi herşeyden önce hayırlısı olsun

Ay seninki de bambaşkaymış valla kendi evladının çocuğu oluyor sonuçta sana olmaz diyince kendi mutlu mu oluyor bu büyüklerin laflarına bazen gerçekten akıl sır ermiyor
Aynen canım ya bazen lafını sözünü bilmiyorlar malesef

Gösterdi canım oglum oluyormuş kesin dedi hemde gelişimi de gayet iyi 1 hafta önde gidiyor doktor detaylı ultrasonu hemen yaptıran gerek burada 21 hafta dan sonra yapılmıyor seninki gelişim olarak 21 i gösteriyor dedi
Maşallah canım prens geliyor bende p. Tesiye gidicem ayrıntılı için de gun alıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…