Tabiki öyle isterim ama bazı sebeplerden dolayı öyle olacak ve bunu doktor soyledi zaten 32 ye kadar sabretmemiz lazım dedi ama bakalım şimdi bunları düşündükçe aslında bi kötü oluyorum da kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Bir takım problemlerim var benimde sezeryan olacak doğumum ve erken doğum yüksek olasılık tabiki dayanabilirsem sonuna kadar ama benim sorunum akciğerler ile ilgili olduğu içinde zorlu bir süreç bekliyor beni hamilelik öncesinden zaten bu seyleri biliyordum bilerek hamile kaldım riskli bir hamilelik anlıcan canım Allah büyüktür diyorum hakkımızda hayırlısı
Yox çox şükür analiz verdim çıxmadı laxtalanma. Ama bir defe inkişaf dan qalma olduğu üçün hekimim iyneni meslehet gördü. Men yoxlatdırmışam yene de narahatam. Ürey döyüntüsünü eşitməden rahat ola bilmiyecem.
Bir takım problemlerim var benimde sezeryan olacak doğumum ve erken doğum yüksek olasılık tabiki dayanabilirsem sonuna kadar ama benim sorunum akciğerler ile ilgili olduğu içinde zorlu bir süreç bekliyor beni hamilelik öncesinden zaten bu seyleri biliyordum bilerek hamile kaldım riskli bir hamilelik anlıcan canım Allah büyüktür diyorum hakkımızda hayırlısı
Kızlar 5 hafta 3. Günlüğüz biz şuan Size sormak istediğim bir şey var, sizlerin de karnında şişlik var Mı. Bu durum beni biraz endişelendiriyor açıkcası?
Canım bende aynı durumdayım midem bulanıyor ve kaynıyor ben çözümü aç kalmamakla buldum ilk çubuk kraker yiyorum ağzımda büyüyor lokma ama bi sekilde yutuyorum o bastirinca iştahım yerine gelince normal birsey yiyorum sonra düzeliyor. Aç kalınca başlıyor bulantı
Kızlar 5 hafta 3. Günlüğüz biz şuan
☺Size sormak istediğim bir şey var, sizlerin de karnında şişlik var Mı. Bu durum beni biraz endişelendiriyor açıkcası?
Bugün hayırlısı olsun yazmış sonradan.Bosverdim ben ins sağlıkla gelir yavrularimiz. Şu virüs de bir an önce düzelir ins.Cocuklarimizin geleceği hakkında endiseleniyirum artık.
Canım bende aynı durumdayım midem bulanıyor ve kaynıyor ben çözümü aç kalmamakla buldum ilk çubuk kraker yiyorum ağzımda büyüyor lokma ama bi sekilde yutuyorum o bastirinca iştahım yerine gelince normal birsey yiyorum sonra düzeliyor. Aç kalınca başlıyor bulantı